Универсален смарт часовник Garmin vívoactive 5 Metallic Orchid безел с Orchid корпус и силиконова каишка

Garmin vívoactive 5: Универсален смарт часовник за фенове на здравето и фитнеса Гармин недавно представи своя най-нов смарт […]

599 лв. с безплатна доставка
на лизинг 24 вноски по 29.76 лв.
или с 0% лихва 10 вноски по 59.90 лв.

Схемите за изплащане и начините за плащане ще видите след добавяне в количката.

Бърза поръчка на 0892286666 и на Viber / WhatsApp или попълни телефон и ние ще се свържем с теб.

Задайте въпрос за продукта

Garminvívoactive 5: Универсален смарт часовник за фенове на здравето и фитнеса

Гармин недавно представи своя най-нов смарт часовник — vívoactive 5, който предлага много функционалности за феновете на здравето и фитнеса. С впечатляващ живот на батерията от 11 дни и 1,2-инчов AMOLED сензорен екран, този устройство обещава отлично потребителско изживяване.

vívoactive 5 е проектиран с лек алуминиев корпус и силиконова каишка, което гарантира удобство и издръжливост. Той е наличен в четири комбинации на цветовете, за да отговаря на различни стилни предпочитания.

В сравнение с предшественика си, vívoactive 5 въвежда няколко нови функции. Забележително е, че може да проследява различни фази на съня, дрямките и важни метрики като Pulse Ox и статуса на вариацията на сърдечния ритъм (HRV). Всеки сутрин потребителите получават доклад с тази информация, заедно с прогнозата за времето за деня.

Още една важна функция на Vivoactive 5 е мониторът на енергията на тялото, който проследява нивото на енергия през целия ден. Той предоставя информация за най-добрите моменти за активност и почивка, базирани на нивото на енергия на потребителите. Освен това предлага стойности за това как сънът, дрямките, дневните активности и стресът влияят върху нивото на енергията. Тази подобрена версия на функцията body battery беше вече представена в серията Garmin Venu 3.

vívoactive 5 също така предлага режим на инвалидни колички за потребители на инвалидни колички. Това позволява проследяване на ежедневното изтласкване и предоставя предупреждения за преместване на теглото. Освен това смарт часовникът предлага специализирани спортни приложения и тренировки за потребители на инвалидни колички, което го прави идеален за тези, които искат да се поддържат във форма и активни.

Допълнителните функции на vívoactive 5 включват проследяване на времето за възстановяване след тренировка и упражнения за ръководена медитация за намаляване на стреса и тревожността. Потребителите могат да персонализират часовника, като избират между два размера на шрифта за преглед на смарт уведомленията и данните за тренировката.

Обобщено, vívoactive 5 се оказва универсално и мощно устройство за здраве. Дългият живот на батерията, AMOLED дисплеят и напреднатите функции за проследяване го правят привлекателен избор. Според Дан Бартел, вицепрезидент за глобални продажби към Garmin, vívoactive 5 комбинира премиум функции с достъпна цена, което го прави подходящ за активен начин на живот.

Garminvívoactive 5: Универсален смарт часовник за фенове на здравето и фитнеса

Специално създаден с усъвършенствани функции за фитнес и здраве, vívoactive 5 е нещо повече от фитнес смарт часовник — това е Вашият личен треньор на китката Ви, който поддържа всяка Ваша цел.

  • ЯРЪК 1,2″ ТЪЧСКРИЙН ДИСПЛЕЙ
  • ДО 11 ДНИ ЖИВОТ НА БАТЕРИЯТА В РЕЖИМ НА СМАРТ ЧАСОВНИК
  • ПОДРОБНИ НАСОКИ ЗА ЗДРАВЕ И УЕЛНЕС
  • РАЗШИРЕНИ ФИТНЕС ФУНКЦИИ
  • РАБОТИ С ПРИЛОЖЕНИЕТО GARMIN CONNECT™ НА IPHONE® И ANDROID™ СМАРТФОНИ
  • СВЪРЗАНИ ФУНКЦИИ КАТО МУЗИКА И БЕЗКОНТАКТНИ ПЛАЩАНИЯ GARMIN PAY™

ФУНКЦИОНАЛ:

BODY BATTERY™ МОНИТОРИНГ НА ЕНЕРГИЯТАВижте енергийните си нива през целия ден, за да знаете кога тялото Ви е заредено и готово за активност или е изтощено и се нуждае от презареждане със спокоен сън. И получете още повече подробности и съвети за това как сънят, дрямката, ежедневните дейности и високият стрес конкретно влияят върху Вашата енергия1.

ТРЕНЬОР ЗА СЪНЯПолучете оценка за сън и персонализирано обучение за това колко сън имате нужда и как можете да го подобрите. Дори следете различни етапи на сън и дрямка — и вижте няколко ключови показателя за периода на сън, като HRV статус, за да разберете по-добре здравето си1

ВГРАДЕНИ СПОРТНИ ПРИЛОЖЕНИЯ:  Проследявайте всички начини, по които се движите с повече от 30 предварително заредени приложения за спорт на закрито и открито с GPS  - включващи ходене, бягане, колоездене, плуване в басейн, дейности за хора с инвалидни колички и др.

СМАРТ ИЗВЕСТИЯ И ИЗПРАЩАНЕ НА СЪОБЩЕНИЯ:  Получавайте имейли, текстови съобщения и сигнали на Вашия фитнес часовник, когато сте сдвоени с Вашия iPhone или смартфон с Android. С телефон с Android отговаряйте на текстови съобщения с клавиатурата на часовника и преглеждайте изпратени до Вас снимки директно от екрана на часовника.

ПОЛЗА ОТ ТРЕНИРОВКА И ВРЕМЕ ЗА ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ:  Разберете по-добре как всяка тренировка влияе на тялото Ви и колко време Ви е необходимо за възстановяване, за да можете да поемете всяко фитнес предизвикателство.

СУТРЕШЕН ОТЧЕТ:  Получавайте общ преглед на Вашия сън, възстановяване, дневен календар, HRV статус и други веднага щом се събудите. Можете дори да персонализирате отчета си, за да се показва това, което искате да видите.

ЗДРАВЕ:

ЗАСИЧАНЕ НА ДРЯМКА:  Автоматично проследявайте или регистрирайте Вашите дрямки, за да видите как те са от полза за Вашето тяло и идеалното време и продължителност, които трябва да бъдат.

HRV СТАТУС:  Получете по-задълбочено разбиране за цялостното си здраве чрез променливост на сърдечната честота, докато спите.

ВГРАДЕН ПУЛСОМЕР:  Фитнес смарт часовника vívoactive 5 непрекъснато измерва сърдечния Ви ритъм, така че можете да сте в течение през целия ден и нощ1.

ПРОСЛЕДЯВАНЕ НА СТРЕСА:  Разберете дали имате спокоен, балансиран или напрегнат ден.

ПРОСЛЕДЯВАНЕ НА ЗДРАВЕТО НА ЖЕНАТА:  Проследявайте менструалния си цикъл или бременност, за да получите съвети за упражнения и хранене.

HEALTH SNAPSHOT:  Регистрирайте 2-минутна сесия, за да запишете ключови здравни статистики, след което генерирайте отчет, който да споделите с Вашия доставчик на здравни услуги.

PULSE OX СЕНЗОР:  Проследявайте насищането на кръвта си с кислород, докато сте будни или спите2.

МЕДИТАЦИЯ:  Помогнете за намаляване на стреса, безпокойството и други с ръководени медитационни практики.

ДИХАТЕЛН ДЕЙНОСТ:  Започнете дихателна дейност, за да проследите стреса и дишането си

ДИШАНЕ:  Вижте как дишате през деня и нощта.

ХИДРАТАЦИЯ:  Запишете дневния си прием на течности като напомняне да останете хидратирани.

ФИТНЕС:

РЕЖИМ ЗА ИНВАЛИДНА КОЛИЧКА:  Проследявайте ежедневните си тласъци1, плюс спортни приложения и тренировки за ползватели на инвалидни колички и др.

VO2 MAX:  Вижте текущото си фитнес ниво и проследете промените във времето, за да си поставите цели, да оцените напредъка и други (не е налично в режим на инвалидна количка).

GARMIN COACH:  Вземете безплатни адаптивни тренировъчни планове за 5K, 10K и полумаратон от експертни треньори.

ФИТНЕС ВЪЗРАСТ:  Преценете в каква форма сте в сравнение с действителната си възраст.

СЪЗДАВАНЕ НА ТРЕНИРОВКА:  Създавайте тренировки стъпка по стъпка от повече от 1,600 упражнения в приложението Garmin Connect и ги изпращайте директно на Вашия фитнес часовник

АУДИО НАСОКИ ЗА ДЕЙНОСТИ: Получавайте аудио насоки директно от Вашия фитнес часовник за дейности по бягане и ходене.

СЪЗДАВАНЕ НА ИНТЕРВАЛ:  Изградете своя собствена интервална тренировка за бягане и колоездене.

ВЪЗПРИЕМАНО УСИЛИЕ:  Запишете степента на възприеманото усилие след всяка тренировка.

ИНТЕНЗИВНИ МИНУТИ:  Проследявайте минутите си с умерена и интензивна активност.

ПРОСЛЕДЯВАНЕ НА АКТИВНОСТТА:  Следете ежедневните си крачки, изгорените калории, изкачените етажи (не е налично в режим на инвалидна количка) и още от китката си1.

СВЪРЗАНОСТ:

GARMIN CONNECT ПРИЛОЖЕНИЕВижте информацията за Вашето здраве и фитнес, свържете се с приятели и др.

СМАРТ ИЗВЕСТИЯ:  Получавайте имейли, текстови съобщения и сигнали на Вашия фитнес часовник, когато сте сдвоени с Вашия iPhone или Android смартфон.

ИЗПРАЩАНЕ НА СЪОБЩЕНИЯ:  С телефон с Android отговаряйте на текстови съобщения с клавиатурата на часовника.

ВИЖТЕ СНИМКИТЕ:  С телефон с Android преглеждайте изпратени до Вас снимки директно от екрана на Вашия часовник.

GARMIN PAY™ БЕЗКОНТАКТНИ ПЛАЩАНИЯ:  Преминете през линиите на касата или транзитните системи с участващи доставчици.

МУЗИКА:  Изтегляйте песни и плейлисти от Вашите акаунти в Spotify, Deezer или Amazon Music за слушане без телефон.

БЕЗОПАСНОСТ И ПРОСЛЕДЯВАНЕ:  Ако не се чувствате в безопасност или Вашият фитнес часовник усети, че е възникнал инцидент, часовникът Ви ще изпрати съобщение с Вашето местоположение3.

CONNECT IQ™ МАГАЗИН:  Добавете циферблати, полета с данни и приложения към Вашия сдвоен часовник.

ДВА РАЗМЕРА НА ШРИФТА:  Изберете между малък или по-голям размер на шрифта, за да можете да преглеждате данните си с лекота.

1 Точност на проследяване на активността.

2 Това не е медицинско устройство и не е предназначено за използване при диагностика или наблюдение на каквото и да е медицинско състояние; вижте Garmin.com/ataccuracy. Pulse Ox не се предлага във всички страни.

3 При сдвояване с Вашия съвместим смартфон. За изискванията и ограниченията на функциите за безопасност и проследяване вижте Garmin.com/safety. Откриването на инциденти не е налично, когато часовникът е в режим на инвалидна количка.

iPhone е търговска марка на Apple Inc., регистрирана в САЩ и други страни. Android е търговска марка на Google LLC. SPOTIFY и логото на Spotify са сред регистрираните търговски марки на Spotify AB. Amazon Music и всички свързани лога са търговски марки на Amazon.com, Inc. или нейните филиали.

Какво има в кутията?

  • Часовник vívoactive 5 Metallic Orchid безел с Orchid корпус и силиконова каишка

  • USB-C кабел за зареждане/прехвърляне на данни
  • Документация

Физически данни и характеристики:

Материал на стъклотоCorning® Gorilla® Glass 3
Материал на безелаАнодиран алуминий
Материал на корпусаПодсилен полимер
Материал на каишкатаСиликон
Размери42.2 x 42.2 x 11.1 мм; Подходящ за китки с обиколка 125-190 мм
Тегло36 гр.
Цветен екранДа
Тип на дисплеяAMOLED; Always-On режим по избор
Размери на дисплея30.4 мм (1.2") диаметър
Резолюция на дисплея390 x 390 пиксела
Живот на батериятаРежим на смарт часовник: До 11 дни (5 дни винаги включен); Режим на смарт часовник за пестене на батерията: До 21 дни; GNSS режим само с GPS: До 21 часа; All-Systems GNSS режим: До 17 часа; All-Systems GNSS режим с музика: До 8 часа;
Засичане на инциденти (G-Sensor)Да
Воден рейтинг5 ATM
Опция за голям шрифтДа
Сензорен екранДа
Памет4 GB
Режим за инвалидни количкиДа
Bluetooth безжична технологияДа
Разширени функции
Полза от тренировкатаДа
Аутдор функции
Налични аутдор профилиHiking, Indoor Climbing, Bouldering, Skiing, Snowboarding, XC Skiing, Stand Up Paddleboarding, Rowing
Обратно до стартаДа
Изчисляване на площиДа (чрез Connect IQ™)
Календар за лов / риболовДа (чрез Connect IQ™)
Информация за слънцето и лунатаДа (чрез Connect IQ™)
Функции на часовник
Час / датаДа
АлармаДа
ТаймерДа
ХронометърДа
Час на изгрев / залезДа
Гейминг активностДа
GameOn™ съвместимостДа
Сензори
GPSДа
GLONASSДа
GalileoДа
Garmin Elevate™ вграден пулсомерДа
Сензор за околна светлинаДа
КомпасДа
АкселерометърДа
ТермометърДа (изисква се tempe™ сензор)
Pulse OxДа
Смарт функции
СвързаностBluetooth®, ANT+®, Wi-Fi®
Connect IQ™ (изгледи на часа, уиджети, приложения и др.)Да
Смарт известияДа
Отговор/отхвърляне на обаждане с текст (само за Android ™)Да
КалендарДа
ВреметоДа
Контролиране на музиката на смартфонаДа
Съхранение на музикаДо 650 песни
Намиране на телефонаДа
Намиране на часовникаДа
Смартфон съвместимостiPhone®, Android™
Съвместимост с Garmin Connect ™ MobileДа
Garmin Pay™Да
Преглед на изображения на часовника (само за Android™)Да
Battery Saver - персонализиране за ниска мощностДа
Активити тракер функции
Вграден пулсомерДа
Отброяване на крачкитеДа
Body Battery™Да
Лента за активност (показва се след период на неактивност)Да
Автоматична цел (ежедневна цел за крачки)Да
Следене на съня (следи периодите на движение или спокоен сън)Да
Изгорени калорииДа
Изминато разстояниеДа
Интензивни минутиДа
TrueUp™Да
Move IQ™Да
Fitness AgeДа
Целодневно проследяване на стресаДа
Разпознаване на дрямкаДа
ХидратацияДа
Фитнес функции
Налични фитнес профилиStrength, Cardio, HIIT and Elliptical Training, Stair Stepping, Floor Climbing, Indoor Rowing, Yoga, Pilates and Breathwork
Кардио тренировкиДа
Силови тренировкиДа
МедитацияДа
Тренировки за ползватели на инвалидни количкиДа
Функции за тренировки, планиране и анализ
GPS скорост и разстояниеДа
Персонализируеми страници с данниДа
Auto Pause®Да
Интервални тренировкиДа
Разширени тренировкиДа
Сваляне на тренировъчни плановеДа
Auto Lap®Да
Ръчно задаване на обиколкаДа
Персонализируеми сигналиДа
Аудио известияДа
LiveTrackДа
Auto scrollДа
История за активностите в часовникаДа
Подобрен интервалДа
Сутрешен докладДа
HRV статусДа
Функции за пулса
HR зониДа
HR сигналиДа
HR калорииДа
% HR maxДа
Време за възстановяванеДа
HR Broadcast (предава данните за пулса на сдвоени устройства)Да
Функции за бягане
Налични профили за бяганеRunning, Indoor Track Running, Treadmill Running
Каданс (осигурява броя на крачките в минута в реално време)Да
Съвместимост с крачкомерДа
Функции за колоездене
Налични профили за колоезденеBiking, Indoor Biking
Сигнали за време/разстояние (сигнали при достигане на целта)Да
Съвместимост с Varia ™ фарДа
Поддръжка на сензори за скорост и кадансДа
Съвместим с измервател на мощносттаДа
Функции за плуване
Налични профили за плуванеPool Swimming
Измерване на пулса под водаДа
Данни за плуване (разстояние, темпо, брой загребвания, калории)Да
Данни за плуване в открити води (разстояние, темпо, калории)Да
Auto rest (само за плуване в басейн)Да
Функции за голф
Разстояние до предната, средната и задната част на грийнаДа
Разстояние до layups/doglegsДа
Разстояние на изстрелаДа
Дигитална карта за отбелязване на точкитеДа
Garmin AutoShot™Да
Green View с ръчно позициониране на флагаДа
Свързаност
Connect IQ™ Store на устройствотоДа


Върни се горе
Безплатна и бърза доставка

За продукти с редовна цена над 150 лв. получаваш безплатна доставка до 24 часа с Еконт или Спиди.

Върни лесно

Пазарувай спокойно и сигурно. Ако продуктът не отговори на очакванията ти може да го върнеш до 14 дни.

Гаранция

Всяка марка е утвърдена с качеството си, а ние ти даваме гаранция и сервиз за всеки неин продукт.

Попитай експерт

Получаваш професионална консултация и отговор на всичките ти въпроси свързани с работата на продуктите.

Свързани продукти

Универсален смарт часовник Garmin vívoactive 5 Metallic Navy безел с Navy корпус и силиконова каишка
599 лв.

с безплатна доставка
на изплащане 29.76 лв.
лизинг с 0% лихва
Универсален смарт часовник Garmin vívoactive 5 Cream Gold безел с Ivory корпус и силиконова каишка
599 лв.

с безплатна доставка
на изплащане 29.76 лв.
лизинг с 0% лихва
Универсален смарт часовник Garmin vívoactive 5 Slate безел с Black корпус и силиконова каишка
599 лв.

с безплатна доставка
на изплащане 29.76 лв.
лизинг с 0% лихва
 

към начало