лизинг с 0% лихва

Мотоциклетна сателитна навигация Garmin zūmo® XT2 от най-ново поколение

Garmin zūmo® XT2  ЖИВОТЪТ НА ВАШЕТО ПЪТУВАНЕ Имате нужда от дроселна терапия. Сателитната навигация за мотоциклет zūmo® XT2  […]

1229 лв. с безплатна доставка
на лизинг 24 вноски по 61.06 лв.
или с 0% лихва 10 вноски по 122.90 лв.

Схемите за изплащане и начините за плащане ще видите след добавяне в количката.

Бърза поръчка на 0892286666 и на Viber / WhatsApp или попълни телефон и ние ще се свържем с теб.
С натискането на бутона декларираш, че си съгласен с нашите общи условия.

Задайте въпрос за продукта

Garmin zūmo® XT2 ЖИВОТЪТ НА ВАШЕТО ПЪТУВАНЕ

Имате нужда от дроселна терапия. Сателитната навигация за мотоциклет zūmo® XT2  е Вашата рецепта да тръгнете на път, независимо къде отивате. Яркият 6-инчов дисплей е удобен за работа с ръкавици и е пълен с функции, които да Ви помогнат да намерите идеалния маршрут за мотоциклет.

 

Garmin zūmo® XT2

ЖИВОТЪТ НА ВАШЕТО ПЪТУВАНЕ

Имате нужда от дроселна терапия. Сателитната навигация за мотоциклет zūmo® XT2 е Вашата рецепта да тръгнете на път, независимо къде отивате. Яркият 6-инчов дисплей е удобен за работа с ръкавици и е пълен с функции, които да Ви помогнат да намерите идеалния маршрут за мотоциклет.

 • Яркият 6-инчов дисплей е лесен за четене, независимо от времето или светлинните условия.
 • Предварително зареден с MICHELIN Green Guide и Scenic Road
 • Създавайте персонализирани маршрути с визуалния планировчик на маршрути.
 • Открийте завоите с Garmin Adventurous Routing™ настройката.
 • Вижте популярни мото пътища, за да откриете нови места за каране.
 • Започнете групово каране, за да видите позициите на други на zūmo® XT2 сателитния навигационен дисплей (1)

ФУНКЦИОНАЛ:

УЛТРАЯРЪК ДИСПЛЕЙ:  6-инчовият дисплей е с 15% по-голям от предишните модели и разполага с още по-ярка HD резолюция в пейзажен или портретен режим.

ПРОЕКТИРАН ДА ИЗДЪРЖИ:  Дъжд? Вибрация? Прах? Няма значение Това устройство е създадено да издържа на всякакво време (IPX7) и неравен терен

ВИЗУАЛЕН ПЛАН НА МАРШРУТИ:  Планирайте персонализиран маршрут на устройството или използвайте приложението Tread® със съвместим смартфон.

ГРУПОВО ПРОСЛЕДЯВАНЕ:  Използвайте приложението Tread® на Вашия смартфон и/или сателитна навигация за мотоциклет zūmo XT2, за да проследявате приятели с функцията Group Ride Mobile1. Или използвайте аксесоара Group Ride Tracker (2) (продава се отделно) за проследяване на други, оборудвани с zūmo® XT2, без да е необходимо мобилно покритие.

ЛЕСНО ПРЕВКЛЮЧВАНЕ НА КАРТИ:  Бързо превключвайте между пътни карти, топографски карти и сателитни изображения, така че винаги да имате перфектната карта за Вашето пътуване.

САТЕЛИТНИ ИЗОБРАЖЕНИЯ:  Използвайте сателитни изображения от цял свят, за да Ви помогне да навигирате. Изтеглете картите директно на Вашето устройство чрез Wi-Fi® технология (3). Не се изисква годише

НАВИГАЦИЯ:

GARMIN ADVENTUROUS ROUTING:  Правите пътища са скучни. Намерете най-вълнуващите маршрути с хълмове, завои и гледки и изберете от 4 нива на трудност.

MICHELIN SCENIC ROADS:  Открийте незабравими пътувания  с MICHELIN Scenic Roads. Лесно ги интегрирайте в пътуването си с визуалния планировчик на маршрута или ги карайте спонтанно, като изберете маркирания маршрут директно на картата.

ПОПУЛЯРНИ ПЪТИЩА:  Вижте популярни мото пътеки, карани от други, за да намерите нови и вълнуващи маршрути за изследване.

РЕЗЮМЕ НА КАРАНЕТО:  Използвайте приложението Tread®, за да прегледате подробностите за Вашето каране, включително скорост, ускорение, забавяния, надморска височина и други

TRACK RECORDER:  Запишете Вашите данни за каране като скорост, разстояние, ускорение и други и споделете подробностите с приятели в приложението Tread®.

СПОДЕЛЕТЕ ЛЮБИМИТЕ СИ МАРШРУТИ:  Изпращайте лесно GPX файлове от Вашия телефон или източници от трети страни към Вашата сателитна навигация за мотоциклет zūmo® XT2. Споделяйте GPX файлове с други мотористи, като използвате приложението Tread®.

УПРАВЛЯВАЙТЕ ВАШИТЕ ДАННИ:  Лесно управлявайте (4) следи и маршрути през Вашата сателитна навигация и съвместим смартфон с помощта на приложението Tread®.

ХАРАХТЕРИСТИКИ ЗА ПЪТУВАНЕ:

MICHELIN GREEN GUIDE:  Предварително зареденото Green Guide от MICHELIN, включващо снимки, подробни описания и оценки, Ви позволява да знаете за какво си струва да спрете.

МОДЕРНИ МЕСТА:  Открийте най-добрите места по маршрута си с предложения за модерни места.

МЕСТНИ ТОЧКИ:  Намерете местни точки за посещение и вълнуващи дейности, които да опитате близо до текущото си местоположение с препоръките за местни точки.

ПРЕДУПРЕЖДЕНИЯ:  Получавайте сигнали за опасности по маршрута си, като предстоящи остри завои, промени в скоростта и други

МУЗИКА:  Стриймвайте музика от Вашия смартфон през мотоциклетната сателитна навигация zūmo® XT2 или възпроизвеждайте MP3 файлове, съхранени на устройството - всичко това към Вашата свързана каска или слушалки

СВЪРЗАНИ ФУНКЦИИ:

БЕЗЖИЧНИ АКТУАЛИЗАЦИИ:  Вградената Wi-Fi3 свързаност улеснява поддържането на Вашите карти и софтуер актуални, без да използвате компютър. Подсказките на екрана показват кога са налични нови актуализации

ШИРОКО ПОКРИТИЕ НА КАРТАТА:  Предварително заредени топографски карти с 3D терен и пътни карти за Европа и Близкия изток. Картите на Африка, включващи Tracks4Africa, Северна и Южна Америка, Австралия и Нова Зеландия са налични за безплатно изтегляне чрез garmin.com/express.

ТРАФИК И ВРЕМЕТО НА ЖИВО:  Достъп до трафика и времето в реално време, споделяйте маршрути с други мотористи и получавайте известия по телефона чрез приложението Tread®4.

ИЗВЕСТИЯ ЗА ИНЦИДЕНТ:  Ако възникне инцидент, автоматично се изпраща текстово съобщение с информация за местоположението до Вашия предварително определен контакт4.

BLUETOOTH® СВЪРЗВАНЕ:  Слушайте упътвания завой-по-завой или провеждайте разговори със свободни ръце от Вашия съвместим смартфон чрез свързана каска или слушалки.

INREACH® СЪВМЕСТИМОСТ:  Сдвоете мотоциклетната сателитна навигация zūmo® XT2 със съвместим сателитен комуникатор inReach (5) за двупосочни съобщения, споделяне на местоположение и, в случай на спешност, SOS възможности.

УПРАВЛЯВАЙТЕ ВАШИТЕ АКСЕСОАРИ:  Сдвоете мотоциклетната сателитна навигация zūmo® XT2 със съвместим GarminPowerSwitch™ (продава се отделно), за да активирате контрол на екрана на 12-волтовата електроника на Вашия мотоциклет.

1 Проследяването чрез Group Ride Mobile изисква приложението Tread да работи на Вашия съвместим смартфон и на всеки моторист с Bluetooth® технология и активна мрежова връзка

2 Груповото проследяване с аксесоара Group Ride Tracker е достъпно само за мотористи, използващи сателитна навигация и приложение zūmo® XT2. За функционалност за групово проследяване е необходимо свързване към захранването на превозното средство.

3 Изисква активна връзка с Wi-Fi свързаност

4 Изисква zūmo да бъде сдвоен с Вашия смартфон с Bluetooth® и GPS технология и да работи с приложението Tread®

5 Изисква се абонамент за сателит. Някои юрисдикции регулират или забраняват използването на сателитни комуникационни устройства. Ваша отговорност е да познавате и спазвате всички приложими закони в юрисдикциите, където е предназначено да се използва устройството.

© HERE. Всички права запазени. Satellite imagery © 2023 Maxar Technologies (датата на сателитните изображения може да варира). Wi-Fi е регистрирана търговска марка на Wi-Fi Alliance. Словната марка и логото на Bluetooth са регистрирани търговски марки, собственост на Bluetooth SIG, Inc. и всяко използване на тези марки от Garmin е по лиценз. Авторско право © Michelin Editions ©2023

Какво има в кутията?

 • zūmo® XT2
 • Стойка за мотоциклет и хардуер
 • Захранващ кабел за мотоциклет
 • USB кабел
 • Документация

Физически данни и характеристики:
Размери15.6 x 8.9 x 2.5 см (6.15” W x 3.5” H x 1” D)
Тегло340 гр.
БатерияПрезареждаема литиево-йонна
Тип на дисплеяМултитъч, стъклен, HD цветен TFT с висока яркост и бяла подсветка
Размери на дисплея13.3 x 7.5 см (5.3”W x 3.6”H); 15.3 см диагонал (6”)
Резолюция на дисплея1280 x 720 пиксела
Двойно ориентиран дисплейДа
Живот на батериятаДо 6 часа (до 3,5 часа при 100% подсветка)
Воден рейтингIPX7
Памет32 GB
ANT технологияДа
Рейтинг на изпусканеMIL-STD-810
Карти и памет
Допълнителна паметmicroSD™ карта (не е включена); 256 GB максимум microSD™ карта
Възможност за добавяне на картиДа
Предварително заредени пътни картиДа
Навигационни функции
Garmin Real Directions™ насокиДа
TripAdvisor® рейтингиДа
Оформяне на маршрута през предпочитани градове/улици:Да
Трафик информацияДа (с приложението Garmin Tread)
Bluetooth® обажданияДа (работи с Bluetooth-съвместима каска, слушалки или смартфон)
Индикатор за ограничението на скоросттаДа
Lane assist с junction viewДа
Visual route plannerДа
Разширени функции
Wi-Fi® за актуализации на картата и софтуераДа
Достъп до услуги на живо чрез приложениеДа
Сдвояване със съвместими inReach® устройстваДа
Сдвояване с Garmin PowerSwitch™Да
Съвместим с Group Ride TrackerДа
Group Ride MobileДа
Съвместимост с приложението Garmin TreadДа
Мотоциклетни функции
Сензорен екран работещ и с ръкавициДа
Контролиране на музика от смартфон или MP3 плейъриДа
Видим на слънчева светлина и устойчив на атмосферни условияДа
Garmin Adventurous Routing™Да
Сигнали за остри завои, закони за каска, камери за корост и дрДа
Планиране на спирания за горивоДа
3D ТеренДа
Профил за надморската височинаДа
Round trip routingДа
Поддръжка на TOPO картиДа
Популярни пътища (Мото)Да
Аутдор функции
Навигация от точка до точкаДа
Предварително заредени топографски картиДа
Сваляне на BirdsEye сателитни снимки директно на устройствотоДа
Сензори
GPSДа
GalileoДа
Смарт функции
Смарт известияДа


Върни се горе
Безплатна и бърза доставка

За продукти с редовна цена над 150 лв. получаваш безплатна доставка до 24 часа с Еконт или Спиди.

Върни лесно

Пазарувай спокойно и сигурно. Ако продуктът не отговори на очакванията ти може да го върнеш до 14 дни.

Гаранция

Всяка марка е утвърдена с качеството си, а ние ти даваме гаранция и сервиз за всеки неин продукт.

Попитай експерт

Получаваш професионална консултация и отговор на всичките ти въпроси свързани с работата на продуктите.

Свързани продукти

Няма свързани продукти
 

към начало