лизинг с 0% лихва

Премиум тактически смарт часовник Garmin Tactix® 7 – AMOLED Edition 51мм

ПРЕМИУМ ТАКТИЧЕСКИ GPS МУЛТИСПОРТ ЧАСОВНИК Нов Garmin Tactix® 7 – AMOLED Edition 51мм. Отличаващ се AMOLED дисплей, традиционни […]

2749 лв. с безплатна доставка
на лизинг 24 вноски по 136.57 лв.
или с 0% лихва 10 вноски по 274.90 лв.

Схемите за изплащане и начините за плащане ще видите след добавяне в количката.

Бърза поръчка на 0892286666 и на Viber / WhatsApp или попълни телефон и ние ще се свържем с теб.
С натискането на бутона декларираш, че си съгласен с нашите общи условия.

Задайте въпрос за продукта

ПРЕМИУМ ТАКТИЧЕСКИ GPS МУЛТИСПОРТ ЧАСОВНИК

Нов Garmin Tactix® 7 – AMOLED Edition51мм. Отличаващ се AMOLED дисплей, традиционни бутони и сензорен дисплей, мултиспорт GPS смарт часовника предлага специализирани тактически функции, както и карти, музика, разширени тренировъчни функции и други.

ПРЕМИУМ ТАКТИЧЕСКИ GPS МУЛТИСПОРТ ЧАСОВНИК

 • Отличаващ се AMOLED дисплей, традиционни бутони и сензорен дисплей, мултиспорт GPS смарт часовника предлага специализирани тактически функции, както и карти, музика, разширени тренировъчни функции и други.
 • Този ярък, лесен за четене AMOLED дисплей може да се адаптира и затъмнява.
 • Не се ограничавайте от живота на батерията; вземете до 31 дни в режим на смарт часовник.
 • Вграденото бяло и зелено фенерче осветява в тъмното.
 • Останете незабелязани с тактически-специфични функции като съвместимост с очила за нощно виждане, стелт режим и kill switch.
 • Навигирайте с предварително заредени карти, multi-band GPS поддръжка и външни сензори.
 • Софтуерът Applied Ballistics® се предлага предварително инсталиран и може да бъде отключен чрез мобилното приложение AB Synapse™ – Garmin (изисква се такса за отключване).

ЖИВОТ НА БАТЕРИЯТАПолучете до 31 дни живот на батерията в режим на смарт часовник и до 89 часа в режим GPS.

КАЧЕСТВО И ДИЗАЙН:  Тестван според военните стандарти на САЩ (MIL-STD-810), здравият, но изискан дизайн разполага с голям 1,4-инчов дисплей.

ТЪЧСКРИЙН И БУТОНИ:  Традиционните бутони за управление, които работят във всяка среда, са съчетани с отзивчив нов сензорен интерфейс за бърз достъп до функции.

ВГРАДЕНО ЗЕЛЕНО ИЛИ БЯЛО ФЕНЕРЧЕЗа да Ви помогне да се ориентирате в условия на слаба осветеност, вграденото multi-LED фенерче осигурява бърз достъп до ярък, постоянен лъч в зелена или бяла светлина.

НОЩНО ВИЖДАНЕПревключвайте лесно между изглед през деня и изглед през нощта с екран, който може да се чете от очила за нощно виждане.

СТЕЛТ РЕЖИМ: Докато поддържа часовника работещ, стелт режимът спира да съхранява и споделя Вашата GPS позиция и деактивира безжичната връзка и комуникация.

KILL SWITCH:  Ако сигурността стане проблем, kill switch изтрива цялата потребителска памет на устройството.

РЕЖИМ JUMPMASTER:  Тази функция работи за изчисляване на точките за освобождаване на голяма надморска височина според военните указания и помага да Ви насочи към Вашата цел, след като скочите.

ДВОЙНО-ПОЗИЦИОНЕН ФОРМАТ:  Лесно синхронизирайте местоположението си с други, като виждате както универсалния напречен меркатор, така и референтната система за военна мрежа на един и същи екран.

PROJECTED WAYPOINTS:  Задайте и запишете отдалечени географски позиции, които да се използват по-късно за навигация

DIRECT-TO NAVIGATION:  Навигирайте направо до местоположение или точка в световната аеронавигационна база данни. Или изберете функцията Nearest , за да активирате път до близко летище.

ДОКЛАДИ ЗА ВРЕМЕТО:  Получавате достъп до авиационни метеорологични условия, включително NEXRAD радар, METAR и TAF, за да видите ветрове, видимост, барометрично налягане и други1.

ЛОВНА ДЕНЙНОСТ:  Проследявайте лова си и маркирайте специфични за лов точки на пътя директно на часовника си.

OUTDOOR MAPS+:  Абонирайте се за Outdoor Maps+ за първокласно картографско съдържание, като сателитни изображения и подобрени топографски карти, изтеглени директно на Вашия часовник.

BALLISTICS SOLVER:  Отключете програмата за решаване на приложна балистика чрез приложението AB Synapse – Garmin (изисква се такса за отключване), за да получите достъп до решения за прицелване за стрелба на далечни разстояния.

ВГРАДЕНИ СПОРТНИ ПРИЛОЖЕНИЯ:  Използвайте предварително заредените профили на активност за бягане по пътеките, плуване, бягане, колоездене, туризъм, гребане, ски, голф, сърф, катерене на закрито и др.

HIIT ТРЕНИРОВКИ:  Този профил на активност проследява Вашите високоинтензивни интервални тренировки, включващи AMRAP, EMOM, Tabata и персонализирани. Задайте броя на кръговете, работа/почивка интервалите и други.

ЕЖЕДНЕВНИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА ТРЕНИРОВКИ:  За насоки за тренировки, които вземат предвид Вас и Вашето фитнес ниво, получавате ежедневни препоръки за бягане и каране въз основа на текущото Ви тренировъчно натоварване и състояние на тренировка.

VISUAL RACE PREDICTOR:  Въз основа на Вашата история на бягане и общо фитнес ниво, тази функция предоставя оценка за това какво може да бъде Вашето темпо за разстоянието, което искате да избягате. Данните за тенденциите показват как Вашите тренировки оказва влияние във времето.

UP AHEAD:  Получете информация с един поглед за избрани POI точки пред Вас. Преглеждайте показателите за ефективност, сплит времената и разстояние/надморска височина — плюс обобщение на предстоящите основни точки.

PACEPRO™ ТЕХНОЛОГИЯ:  Първата по рода си PacePro функция Ви помага докато бягате да поддържате темпо с точни насоки.

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕТО:  Вижте разширените тренировъчни показатели, които включват динамика на бягането, VO2 max с корекции за топлина и надморска височина, VO2 max за бягане по пътеките, съветник за възстановяване и други2.

ИЗДРЪЖЛИВОСТ В РЕАЛНО ВРЕМЕ:  Използвайте тези данни, за да следите и управлявате Вашето усилие – и помогнете да избегнете пренапрежение в началото на бягане или колоездене.

СЪВЕТНИК ЗА ВРЕМЕ НА ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ:  След всяка тренировка времето за възстановяване Ви уведомява кога ще сте готови за друга тежка тренировка. Той дори отчита интензивността на тренировката и фактори като стрес, ежедневна активност и сън.

MTB DYNAMICS:  Проследявайте детайлите на всяко каране с показатели за планинско колоездене плюс специализирани Grit™ и Flow™ измервания, които оценяват трудността на пътеката и колко плавно се спускате, като Ви дават резултат, който да победите следващия път.

CLIMBPRO ФУНКЦИЯ:  Използвайте ClimbPro функцията за изтеглените курсове, за да видите информация в реално време за текущите и предстоящите си изкачвания, вкллючително разстояние и надморска височина — както и спускания и равнини.

SURF-READY ФУНКЦИИ:  Пригответе се да хванете няколко вълни. Този часовник работи с функцията Surfline Sessions™, която създава видео на всяка вълна, сърфирайки пред Surfline® камера3. Така ще можете да ги гледате по-късно и да видите как сте се справили с Вашия Surfline Sessions абонамент.

BACKCOUNTRY SKI:  Бъдете информирани, когато сте на сняг. Този предварително зареден профил помага да се направи разлика между каране на ски и изкачване. Той показва показатели, специфични за изкачване или спускане.

XC SKI DYNAMICS:  Когато е сдвоен с HRM-Pro™ пулсомер (продава се отделно), показателят за сила помага да се измери действителното натоварване на Вашите тренировки.

ТЕМПО СПОРЕД ОЦЕНКАТА:  Не се изтощавайте, преди дейността да приключи. Разберете как да коригирате темпото си върху променлив терен, за да тренирате според плана си.

SATIQ™ ТЕХНОЛОГИЯ:  Multi-band GPS с SatIQ технология осигурява превъзходна точност на позициониране, като същевременно оптимизира живота на батерията на устройството.

ABC СЕНЗОРИ:  Навигирайте по следващата си пътека с ABC сензори, включващи алтиметър за данни за надморската височина, барометър за наблюдение на времето и 3-осен електронен компас.

КАРТИ НА ГОЛФ ИГРИЩАТА:  Достъп до пълноцветни CourseView карти за повече от 42,000 голф игрища по целия свят и PlaysLike Distance функцията.

SKIVIEW™ КАРТИ:  Предварително заредени SkiView карти с имена на писти и оценките за трудност за повече от 2,000 ски курорта по целия свят

TOPOACTIVE  КАРТИ:  Изтеглете TopoActive Europe Maps от цял свят. Използвайте вградената Wi-Fi® връзка за лесно зареждане и актуализиране на карти и софтуер, без да използвате компютър.

УПРАВЛЕНИЕ НА БАТЕРИЯТА:  Вижте как различните настройки и сензорите влияят върху живота на батерията на Вашия часовник, за да можете да правите промени за удължаване на батерията в движение.

ВГРАДЕН ПУЛСОМЕР:  Оптичната технология за сърдечен ритъм2 измерва интензивността на дейността, както и променливостта на сърдечната честота, за да изчисли нивото на стрес. Той също така проследява под вода без необходимост от допълнителен пулсомер за гърдите.

PULSE OX СЕНЗОР:  За аклиматизация на надморска височина или наблюдение на съня, Pulse Ox сензора4 използва светлинни лъчи на китката Ви, за да прецени колко добре тялото Ви абсорбира кислород.

МОНИТОРИНГ НА СЪНЯ:  Получете пълна разбивка на Вашите леки, дълбоки и REM етапи на сън. Вижте всичко в специален уиджет, който включва Вашия резултат за сън и насоки.

BODY BATTERY™ МОНИТОРИНГ:  Оптимизирайте енергийните резерви на тялото си, като използвате променливостта на сърдечната честота, стреса, съня и други данни, за да прецените кога сте готови да бъдете активни или кога може да се наложи да си починете.

ПРОСЛЕДЯВАНЕ НА ДИШАНЕТО:  Вижте как дишате през деня, по време на сън и по време на дихателни упражнения и йога дейности.

ФУНКЦИЯ HEALTH SNAPSHOT™:  Запишете 2-минутна сесия, за да запишете ключови статистически данни, включително сърдечен ритъм2, променливост на сърдечната честота, Pulse Ox4, дишане и стрес. След това генерирайте отчет с тези статистически данни чрез приложението Garmin Connect™ на Вашия съвместим смартфон, който да споделите.

ПРОСЛЕДЯВАНЕ НА ХИДРАЦИЯТА:  Регистрирайте дневния си прием на течности, като напомняне да останете хидратирани. Когато автоматичната цел е активирана, дори ще видите прогнозна загуба на пот след активност и целта Ви ще се коригира.

СУТРЕШЕН ОТЧЕТ:  Получавайте общ преглед на Вашия сън, възстановяване и перспективи за тренировка веднага щом се събудите — заедно с HRV състояние, готовността за тренировка и времето. Персонализирайте своя отчет, за да видите данните, които искате.

JET LAG СЪВЕТНИК:  Съветник за минимизиране на jet lag ефекта с насоки за излагане на светлина, график за сън и упражнения при следващото Ви пътуване на дълги разстояния. Въведете подробностите за Вашето пътуване в календара на приложението за смартфон Garmin Connect и проследете как часовникът Ви на тялото се настройва към новата Ви дестинация.

СМАРТ ИЗВЕСТИЯ:  Получавайте имейли, текстови съобщения и сигнали директно на часовника си, когато сте сдвоени със съвместимо устройство.

МУЗИКАЛНИ ПРИЛОЖЕНИЯ:  Изтеглете песни плюс плейлисти от Вашите акаунти в Spotify, Deezer или Amazon Music (може да е необходим абонамент). Използвайте безжични слушалки (продават се отделно) за слушане без телефон

GARMIN PAY™ БЕЗКОНТАКТНИ ПЛАЩАНИЯ:  Преминавайте през касите за плащане с Garmin Pay решението за безконтактни плащания чрез участващи доставчици.

ФУНКЦИИ ЗА БЕЗОПАСНОСТ И ПРОСЛЕДЯВАНЕ:  Когато вашият часовник и телефон са сдвоени, вашето местоположение на живо може да бъде изпратено до контактите ви ръчно или — по време на избрани дейности на открито — автоматично с вградено откриване на инциденти 5.

CONNECT IQ™ МАГАЗИН:  Изтеглете персонализирани циферблати, добавете полета за данни и вземете приложения и уиджети от Connect IQ Store на Вашия съвместим смартфон.

АКЦИИ:  Проследявайте до 50 от любимите си акции6 — директно от китката си — с приложението Stocks. Лесно проверявайте акциите си с един поглед, за да наблюдавате техните цени и тенденции през цели

1 Когато е сдвоен със съвместим смартфон.

2 Точност на проследяване на дейността.

3 При сдвояване с приложението за смарт устройство Garmin Connect™ и приложението за смарт устройство Surfline.

4 Това не е медицинско изделие и не е предназначено за използване при диагностициране или наблюдение на каквото и да е медицинско състояние; вижте Garmin.com/ataccuracy. Pulse Ox не се предлага във всички страни.

5 Когато е сдвоен със съвместим смартфон. За изискванията и ограниченията на функциите за безопасност и проследяване вижте Garmin.com/safety.

6 При сдвояване с Вашия съвместим смартфон. Всички данни, предоставени в приложението Garmin Stocks Tracker, се предоставят само за информационни цели и не са предназначени за търговски или инвестиционни цели. Вижте Twelvedata.com/stocks за борси, обхванати от приложението Stocks.

Wi-Fi е регистрирана търговска марка на Wi-Fi Alliance. SPOTIFY и логото на Spotify са сред регистрираните търговски марки на Spotify AB. Amazon Music и всички свързани лога са търговски марки на Amazon.com, Inc. или неговите филиали. Словесната марка и лого на Bluetooth са регистрирани търговски марки, собственост на Bluetooth SIG, Inc. и всяко използване на такива марки от Garmin е по лиценз.

Какво има в кутията?

 • GarminТactix 7ꟷ AMOLED Edition 51 мм. с черна найлонова тактическа каишка
 • USB-C кабел за зареждане/прехвърляне на данни
 • Черна силиконова каишка
 • Документация

Физически данни и характеристики:
Материал на стъклотоSapphire
Материал на безелаТитан
Материал на корпусаПодсилен полимер с титаниев заден капак
Материал на каишкатаНайлон и силикон
Размери51 x 51 x 14,9 мм; Подходящ за китки със следната обиколка: Силиконова каишка: 127-210 мм; Кожена каишка: 135-213 мм; Каишка от плат: 135-213 мм; Метална каишка: 135-225 мм
Режим за нощно вижданеДа
Тегло96 гр.
Цветен екранДа
Тип на дисплеяAMOLED
Размери на дисплея1.40″ (35.56 мм) диаметър
Резолюция на дисплея454 x 454 пиксела
Живот на батериятаСмарт часовник: До 31 дни (11 дни винаги включен); Режим на часовник за запазване на батерията: До 41 дни; Само GPS: До 82 часа (58 часа винаги включен); Всички сателитни системи: До 62 часа (48 часа винаги включени); Всички сателитни системи + Multi-band: до 38 часа (30 часа винаги включени); Всички сателитни системи + музика: До 17 часа; Максимална GPS батерия: До 145 часа; Експедиционен GPS: До 27 дни;
Воден рейтинг10 ATM
Сензорен екранДа
Памет32 GB
LED фенерчеДа
Аутдор функции
Налични аутдор профилиHiking, Indoor Climbing, Bouldering, Climbing, Mountain Biking, Skiing, Snowboarding, XC Skiing, Stand Up Paddleboarding, Rowing, Kayaking, Surfing, Jumpmaster, Tactical, Kiteboard, Windsurf, Snowshoe , tennis, pickleball
Навигация от точка до точкаДа
Обратно до стартаДа
TracBack®Да
UltraTrac режимДа
Around Me режимДа
Профил за надморската височинаДа
ClimbPro™Да
Изчисляване на площиДа (чрез Connect IQ™)
Вертикална скоростДа
Общо изкачване / спусканеДа
Съвместимост с BaseCamp ™Да
GPS координатиДа
Sight 'N GoДа
Календар за лов / риболовДа (чрез Connect IQ™)
Информация за слънцето и лунатаДа (чрез Connect IQ™)
Стелт режимДа
Kill switchДа
Up AheadДа
Разстояние до дестинациятаДа
Барометричен индикатор с предупреждение за буряДа
Expedition GPS активностДа
Dual grid coordinatesДа
ПриливиДа
Функции на часовник
Час / датаДа
АлармаДа
ТаймерДа
ХронометърДа
Час на изгрев / залезДа
Сензори
GPSДа
GLONASSДа
GalileoДа
Garmin Elevate™ вграден пулсомерДа
Барометричен алтиметърДа
Сензор за околна светлинаДа
КомпасДа
ЖироскопДа
АкселерометърДа
ТермометърДа
Pulse OxДа
Multi-frequency позициониранеДа
Смарт функции
СвързаностBluetooth®, ANT+®, Wi-Fi®
Connect IQ™ (изгледи на часа, уиджети, приложения и др.)Да
Смарт известияДа
Отговор/отхвърляне на обаждане с текст (само за Android ™)Да
КалендарДа
ВреметоДа
Контролиране на музиката на смартфонаДа
Музика на часовникаДо 2,000 песни
Намиране на телефонаДа
Намиране на часовникаДа
VIRB® контролДа
Смартфон съвместимостiPhone®, Android™
Съвместимост с Garmin Connect ™ MobileДа
Garmin Pay™Да
Battery Saver - персонализиране за ниска мощностДа
Активити тракер функции
Вграден пулсомерДа
Отброяване на крачкитеДа
Body Battery™Да
Лента за активност (показва се след период на неактивност)Да
Автоматична цел (ежедневна цел за крачки)Да
Следене на съня (следи периодите на движение или спокоен сън)Да
Изгорени калорииДа
Изкачени етажиДа
Изминато разстояниеДа
Интензивни минутиДа
TrueUp™Да
Move IQ™Да
Fitness AgeДа (в приложението)
Целодневно проследяване на стресаДа
ХидратацияДа (в Garmin Connect™ и Connect IQ™ уиджет)
Дайвърски функции
Предварително заредени карти на ски курортиДа
Фитнес функции
Налични фитнес профилиStrength, HIIT, Cardio and Elliptical Training, Stair Stepping, Floor Climbing, Indoor Rowing, Pilates and Yoga
Кардио тренировкиДа
Силови тренировкиДа
Автоматичен брояч на повторениятаДа
Анимирани тренировки на екранаДа
HIIT тренировкиДа
Йога тренировкиДа
Пилатес тренировкиДа
Функции за тренировки, планиране и анализ
GPS скорост и разстояниеДа
VO2 maxRun и Trail Run
МултиспортДа
Персонализируеми страници с данниДа
Auto Pause®Да
Интервални тренировкиДа
Разширени тренировкиДа
Сваляне на тренировъчни плановеДа
Auto Lap®Да
Ръчно задаване на обиколкаДа
Training Status (следи ефективността на тренировките)Да
Training Load (общото натоварване за последните 7 дни)Да
Тренировъчен ефект (аеробен)Да
Тренировъчен ефект (анаеробен)Да
Персонализируеми сигналиДа
Аудио известияДа
Virtual PartnerДа
Състезание срещу активностДа
LiveTrackДа
Group LiveTrackДа
Издръжливост в реално времеДа
Сигнали за необичаен сърдечен ритъмДа (висо и нисък)
Честота на дишанеДа
Напомняния за релаксацияДа
Таймер за дишане за релаксацияДа
Trendline™ популярни маршрутиДа
Auto scrollДа
История за активностите в часовникаДа
Health snapshotДа
Женско здравеДа (в Garmin Connect™ и Connect IQ™ уиджет)
Ежедневни предложения за тренировкиДа
Време за финиширанеДа
Garmin Live сегментиДа
Откриване на инциденти по време на избрани дейностиДа
Strava Live сегментиДа
Споделяне на събития на живоДа
Power Modes - персон. настройки на батерията при активностДа
Round-trip course creator (бягане/колоездене)Да
Physio TrueUpДа
Функции за пулса
HR зониДа
HR сигналиДа
HR калорииДа
% HR maxДа
% HRRДа
Време за възстановяванеДа
Auto max HRДа
HRV стрес тест (измерва вариабилност на сърдечния ритъм)Да
HR Broadcast (предава данните за пулса на сдвоени устройства)Да
Функции за бягане
GPS базирано разстояние, време и темпоДа
Налични профили за бяганеRunning, Track Running, Treadmill Running, Indoor Track Running, Trail Running, Virtual Running, Ultra Running
Динамика на бяганетоДа (със съвместим аксесоар)
Време за контакт със земята и балансДа (със съвместим аксесоар)
Дължина на крачката (в реално време)Да (със съвместим аксесоар)
Каданс (осигурява броя на крачките в минута в реално време)Да
Праг на лактат (кога мускулите ви ще започнат да се уморяват)Да
Тренировки за бяганеДа
Съвместимост с крачкомерДа
Вертикална осцилация и съотношениеДа (със съвместим аксесоар)
PacePro™ стратегии за темпоДа
Предсказател за състезаниетоДа
Performance condition (сравн. вашето съст. с фитнес ниво ви)Да
Функции за колоездене
Налични профили за колоезденеBiking, Indoor Biking, Mountain Biking, Triathlon
Състезание срещу активностДа
Сигнали за време/разстояние (сигнали при достигане на целта)Да
FTPДа
Съвместимост с Vector ™Да
Съвместимост с Varia Vision ™Да
Съвместимост с Varia ™ радарДа
Garmin велосипедна картаДа
Съвместимост с Varia ™ фарДа
Поддръжка на сензори за скорост и кадансДа
MTB Grit & FlowДа
CoursesДа
Bike lap и максимална мощност (със сензор за мощност)Да
Съвместим с измервател на мощностДа
Функции за плуване
Налични профили за плуванеPool Swimming, Open Water Swimming, Swimming/Running
Измерване на пулса под водаДа
Данни за плуване (разстояние, темпо, брой загребвания, калории)Да
Тренировки за плуване в басейнДа
Данни за плуване в открити води (разстояние, темпо, калории)Да
"Repeat on" таймер за почивка (само за в басейн)Да
Auto rest (само за плуване в басейн)Да
Countdown startДа
Сигнали за темпо (само за плуване в басейн)Да
Критична скорост на плуванеДа
Сигнали за време и разстояниеДа
Сърдечна честота от външен HRMДа (с HRM-Tri™, HRM-Swim™ и HRM-Pro™)
Drill logging (само за плуване в басейн)Да
Разпознаване на типа загребванеДа
Основен таймер за почивка (от 0) (само за плуване в басейн)Да
Функции за голф
Предварително заредени 41 000 игрища по целия святДа
Разстояние до предната, средната и задната част на грийнаДа
Разстояние до layups/doglegsДа
Разстояние на изстрелаДа
Дигитална карта за отбелязване на точкитеДа
Garmin AutoShot™Да
Green View с ръчно позициониране на флагаДа
TruSwing™ съвместимостДа
Функции за проследяване на активността за деца
Toe-to-Toe™ предизвикателстваДа
Функции и спецификации
Ballistics solverДа (изисква се отключване)
Свързаност
Connect IQ™ Store на устройствотоДа
Авиационни функции
Световна база данни на летищаДа
3-осен компас с HSI (индикатор за хоризонтална ситуация)Да
Множество часови зони с Zulu/UTCДа
NEXRAD на движеща се картаДа
Движеща се карта с авиационни летища, навигационни средства и дрДа
Световна база данни NAVAIDДа
METAR (Метеорологичен доклад за летища)Да
TAF (Прогноза за терминала на летището)Да
Pulse Ox по време на полетДа


Върни се горе
Безплатна и бърза доставка

За продукти с редовна цена над 150 лв. получаваш безплатна доставка до 24 часа с Еконт или Спиди.

Върни лесно

Пазарувай спокойно и сигурно. Ако продуктът не отговори на очакванията ти може да го върнеш до 14 дни.

Гаранция

Всяка марка е утвърдена с качеството си, а ние ти даваме гаранция и сервиз за всеки неин продукт.

Попитай експерт

Получаваш професионална консултация и отговор на всичките ти въпроси свързани с работата на продуктите.

Свързани продукти

Морски смарт часовник Garmin Quatix 7 Pro Amoled Edition
1965 лв.

с безплатна доставка
на изплащане 97.62 лв.
лизинг с 0% лихва
Велосипеден компютър Garmin Edge® 540 Solar
989 лв.

с безплатна доставка
на изплащане 49.13 лв.
лизинг с 0% лихва
Велосипеден компютър Garmin Edge® 540 Sensor Bundle Комплект
989 лв.

с безплатна доставка
на изплащане 49.13 лв.
лизинг с 0% лихва
Велосипеден компютър Garmin Edge® 540
795 лв.

с безплатна доставка
на изплащане 39.50 лв.
лизинг с 0% лихва
Велосипеден компютър Garmin Edge® 840 Solar
1185 лв.

с безплатна доставка
на изплащане 58.87 лв.
лизинг с 0% лихва
Велосипеден компютър Garmin Edge® 840 Комплект Sensor Bundle
989 лв.

с безплатна доставка
на изплащане 49.13 лв.
лизинг с 0% лихва
Велосипеден компютър Garmin Edge® 840
989 лв.

с безплатна доставка
на изплащане 49.13 лв.
лизинг с 0% лихва
Rally™ XC100 педал за надграждане
1189 лв.

с безплатна доставка
на изплащане 59.07 лв.
лизинг с 0% лихва
Rally™ RS100 педал за надграждане
1089 лв.

с безплатна доставка
на изплащане 54.10 лв.
лизинг с 0% лихва
Rally™ RK100 педал за надграждане
1089 лв.

с безплатна доставка
на изплащане 54.10 лв.
лизинг с 0% лихва
Rally™ XC комплект за надграждане
499 лв.

с безплатна доставка
на изплащане 24.79 лв.
лизинг с 0% лихва
Rally™ RK комплект за надграждане
499 лв.

с безплатна доставка
на изплащане 24.79 лв.
лизинг с 0% лихва
Rally™ RS комплект за надграждане
499 лв.

с безплатна доставка
на изплащане 24.79 лв.
лизинг с 0% лихва
QuickFit® 26 каишка – Tactical Ranger Green Nylon
279 лв.

с безплатна доставка
на изплащане 13.86 лв.
лизинг с 0% лихва
QuickFit® 26 каишка – Tactical Coyote Tan Nylon
279 лв.

с безплатна доставка
на изплащане 13.86 лв.
лизинг с 0% лихва
QuickFit® 26 титаниева каишка с Carbon Grey DLC покритие
635 лв.

с безплатна доставка
на изплащане 31.55 лв.
лизинг с 0% лихва
QuickFit® 26 титаниева каишка
529 лв.

с безплатна доставка
на изплащане 26.28 лв.
лизинг с 0% лихва
QuickFit® 26 Carbon Gray DLC Titanium каишка
635 лв.

с безплатна доставка
на изплащане 31.55 лв.
лизинг с 0% лихва
QuickFit® 26 каишка – Tactical Black Nylon
319 лв.

с безплатна доставка
на изплащане 15.85 лв.
лизинг с 0% лихва
QuickFit® 26 черна найлонова каишка
319 лв.

с безплатна доставка
на изплащане 15.85 лв.
лизинг с 0% лихва
QuickFit® 26 червена найлонова каишка
319 лв.

с безплатна доставка
на изплащане 15.85 лв.
лизинг с 0% лихва
QuickFit® 26 Chestnut кожена каишка
319 лв.

с безплатна доставка
на изплащане 15.85 лв.
лизинг с 0% лихва
 

към начало