лизинг с 0% лихва

Дайвърски смарт часовник Garmin серия Descent™ Mk3i – 43мм цвят Bronze PVD титан с French Grey силиконова каишка

ОТКРИЙТЕ ПО-ДЪЛБОКА ВРЪЗКА  с този усъвършенстван компютър за гмуркане и смарт часовник Garmin Descent™ Mk3i – 43мм Bronze […]

2845 лв. с безплатна доставка
на лизинг 24 вноски по 141.34 лв.
или с 0% лихва 10 вноски по 284.50 лв.

Схемите за изплащане и начините за плащане ще видите след добавяне в количката.

Бърза поръчка на 0892286666 и на Viber / WhatsApp или попълни телефон и ние ще се свържем с теб.

Задайте въпрос за продукта

ОТКРИЙТЕ ПО-ДЪЛБОКА ВРЪЗКА с този усъвършенстван компютър за гмуркане и смарт часовник Garmin Descent™ Mk3i – 43мм Bronze PVD титан с French Grey силиконова каишка, оразмерен за по-малки китки, идва с иновации на Garmin, за да Ви помогне да се подготвите да извлечете максимума от Вашето гмуркане — плюс мултиспорт тренировки и смарт функции за Вашия активен живот извън водата.

 ИЗБЕРЕТЕ ОТ МНОЖЕСТВО РЕЖИМИ НА ГМУРКАНЕ

ДО 30 ЧАСА ЖИВОТ НА БАТЕРИЯТА В РЕЖИМ ГМУРКАНЕ

DIVEVIEW™ ЦВЕТНИ КАРТИ С КОНТУРИ НА ДЪЛБОЧИНИ И МЕСТА ЗА ГМУРКАНЕ

СПОДЕЛЯЙТЕ И ПРЕГЛЕЖДАЙТЕ ГМУРКАНИЯТА В GARMIN DIVE™ ПРИЛОЖЕНИЕТО ЗА СМАРТФОН

ИЗПОЛЗВАЙТЕ ИНСТРУМЕНТА ЗА ГОТОВНОСТ ЗА ГМУРКАНЕ, ЗА ДА БЪДЕТЕ ПО-ПОДГОТВЕНИ

ЗАДЪЛБОЧЕТЕ ВАШЕТО СПОКОЙСТВИЕ С 200-МЕТРА ВОДОУСТОЙЧИВОСТ

ФУНКЦИОНАЛ:

  • РЕЖИМИ НА ГМУРКАНЕ: Вземете множество режими на гмуркане за единично и многократно гмуркане с газ (включително nitrox и trimix), gauge, apnea, apnea hunt и closed-circuit rebreather
  • ИНСТРУМЕНТ ЗА ГОТОВНОСТ ЗА ГМУРКАНЕ: Тази технология показва как факторите на начина на живот като сън, упражнения, стрес и джет лаг могат да повлияят на тялото Ви — за да Ви помогне да прецените кога сте най-добре подготвени за гмуркане
  • DIVEVIEW КАРТИ: Цветните карти на китката Ви предлагат батиметрични контури на дълбочината и повече от 4,000 места за гмуркане, за да Ви помогнат да откриете нови места за гмуркане и да се ориентирате.
  • ПЕРСОНАЛИЗИРАНИ РЕЖИМИ НА ГМУРКАНЕ: Добавете допълнителни екрани за всеки режим на гмуркане, който включва полетата, които искате да видите.
  • ДНЕВНИК ЗА ГМУРКАНЕ: Тази функция автоматично се синхронизира с приложението Garmin Dive на Вашия съвместим смартфон, което Ви позволява да споделяте и преглеждате данни, да публикувате снимки, да си водите бележки и др.
  • ФОКУСИРАН КЪМ ГМУРКАНЕТО ДИЗАЙН: Със своя ярък 1,2-инчов AMOLED цветен дисплей, сапфирено стъкло, 200-метра dive-rated водоустойчивост и непропускливи метални индуктивни бутони, този компютър за гмуркане е създаден, за да се спуска на дълбоко

ФУНКЦИИ ЗА ГМУРКАНЕ:

ДЪЛЪГ ЖИВОТ НА БАТЕРИЯТА: Останете във водата по-дълго с до 30 часа в режим на гмуркане плюс до 10 дни в режим на смарт часовник.

LUME MODE: За да подпомогне четливостта и да спомогне за поддържането на нощно виждане, сензор за околна светлина дава зелена луминесценция на циферблата на Вашия часовник при условия на слаба светлина.

КОМПАС ЗА ГМУРКАНЕ: Вградените ABC сензори, включително подводен компас, помагат да навигирате във всяка част от Вашето гмуркане.

SURFACE GPS: Проследявайте Вашите входни и изходни точки на повърхността с усъвършенствана сателитна свързаност.

ПРИЛОЖЕНИЕ GARMIN DIVE: Сдвоете приложението с Вашия компютър за гмуркане Descent, за да синхронизирате автоматично и качите Вашите дневници за гмуркане.

РЕФЕРЕНТНА ТОЧКА: Използвайте този GPS инструмент за навигация на повърхността до място за гмуркане, така че да можете да се качите право върху целта си всеки път

ВАРИОМЕТЪР: Този инструмент Ви помага да наблюдавате скоростта на спускане и изкачване при свободно гмуркане чрез тонална и вибрационна обратна връзка.

РЕЖИМ НА ГОЛЕМИ ЧИСЛА: Получете опростен екран за гмуркане на китката си с по-голям текст, за да видите критични данни за гмуркане.

ДАННИ ЗА ПРИЛИВИТЕ: Бъдете в крак с условията в океана, като сдвоите Вашия компютър за гмуркане Descent с Вашия съвместим смартфон.

INREACH® СЪВМЕСТИМО С УСТРОЙСТВО: Сдвоете часовника с устройства inReach1 и калъфа за гмуркане inReach за сателитни съобщения извън мрежата.

ФУНКЦИИ ЗА ФИТНЕС И ЗДРАВЕ:

СПОРТНИ ПРИЛОЖЕНИЯ: Използвайте предварително заредени профили на активност за бягане, плуване, колоездене, туризъм, гребане, ски, голф и др.

СЪРФ ДЕЙНОСТ: Запишете броя на сърфираните вълни, достигнатата максимална скорост, изминатото разстояние и др.

SURFLINE® КАМЕРА: Създайте видеозапис на всяка вълна, която сърфирате пред камера Surfline с технологията Surfline Sessions™. Използвайте Surfline уиджета, за да видите прилива, височината на вълната, вятъра и рейтинга за сърф за всяко от петте най-близки места за сърф2.

СКИ И СНОУБОРД: Получавайте данни за изкачване и спускане заедно с показатели, като каданс, дължина на крачката и наклон.

VO2 MAX: Вижте текущото си фитнес ниво и проследете промените във времето, за да си поставите цели, да оцените напредъка и др.

ВРЕМЕ ЗА ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ: Разберете колко време трябва да се възстановите преди следващата си тренировка с голямо усилие въз основа на последната Ви тренировка.

ЕЖЕДНЕВНИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА ТРЕНИРОВКИ: Вижте цялата си седмица от ежедневни предложения за тренировки, които се адаптират след всяко бягане или каране.

АНИМИРАНИ ТРЕНИРОВКИ: Следвайте анимирани тренировки за кардио, силови, йога и пилатес тренировки на екрана на часовника.

ВГРАДЕН ПУЛСОМЕР: Този компютър за гмуркане постоянно взема проби от сърдечния Ви ритъм3, за да Ви помогне да прецените колко усилено работите по време на дейности.

PULSE OX СЕНЗОР: Проследявайте насищането на кръвта си с кислород, докато сте будни или спите, и разберете как се адаптирате към надморската височина4.

JET LAG СЪВЕТНИК: Помага за минимизиране на ефектите от джет лаг с насоки относно излагането на светлина, графика на съня и упражненията.

РЕЗУЛТАТ ЗА ИЗДЪРЖЛИВОСТ: Това измерване използва Вашия VO2 max, тренировъчни натоварвания и други фактори, за да покаже как тренировката влияе върху способността Ви да издържате на продължителни физически усилия.

HILL SCORE: Въз основа на Вашия VO2 max и история на тренировки, тази функция измерва Вашата сила и издръжливост при бягане с изкачване.

GARMIN COACH: Тренирайте за физически предизвикателства с експертно обучение и динамичен тренировъчен план, съобразен с Вашите цели и представяне.

МОНИТОРИНГ НА СЪНЯ И РЕЗУЛТАТ ЗА СЪН: Разберете възстановяването на тялото си с оценка на съня, разбивка на етапите на съня Ви и подробни съвети за подобрено качество на съня3.

ПРОСЛЕДЯВАНЕ НА ЗДРАВЕТО НА ЖЕНИТЕ: Проследявайте и регистрирайте своя менструален цикъл или бременност, за да получите съвети за упражнения и хранене

ФУНКЦИИ ЗА НАВИГАЦИЯ И ОРИЕНТАЦИЯ:

SATIQ™ ТЕХНОЛОГИЯ: Получете превъзходна точност на позициониране с multi-band GPS, като същевременно оптимизирате живота на батерията.

TOPO КАРТИ: Предварително заредените TopoActive карти от цял свят поддържат Вашите изследвания на път.

SKIVIEW™ КАРТИ: Вижте имена на писти и оценки на трудност за повече от 2,000 предварително заредени ски курорта по целия свят.

ABC СЕНЗОРИ: Навигирайте по следващата си пътека с алтиметър, барометър и 3-осен електронен компас.

PACEPRO™ ТЕХНОЛОГИЯ: Планирайте стратегия за деня на състезанието с GPS базирано насочване на темпото за избрано трасе или разстояние.

ЗАВОЙ-ПО-ЗАВОЙ УПЪТВАНИЯ: Създайте или намерете съществуващи курсове в приложението Garmin Connect™ или синхронизирайте от любимите си платформи на трети страни и получете упътвания завой-по-завой.

ROUND-TRIP ROUTING: Въведете колко далеч искате да стигнете и получете предложения за маршрути, които ще Ви върнат - дори използвайте TrendLine™, за да намерите най-добрите местни пътеки.

ФУНКЦИИ ЗА СВЪРЗАН НАЧИН НА ЖИВОТ:

ФУНКЦИИ ЗА БЕЗОПАСНОСТ И ПРОСЛЕДЯВАНЕ: Ако не се чувствате в безопасност или часовникът Ви усети, че е възникнал инцидент, часовникът Ви ще изпрати съобщение с Вашето местоположение на живо5.

МУЗИКА: Изтегляйте песни и плейлисти от Вашите акаунти в Spotify, Deezer или Amazon Music за слушане без телефон.

GARMIN PAY™ БЕЗКОНТАКТНИ ПЛАЩАНИЯ: Преминете през линиите на касата или транзитните системи с участващи доставчици.

СМАРТ ИЗВЕСТИЯ: Получавайте имейли, текстови съобщения и сигнали на Вашия часовник, когато сте сдвоени с Вашия iPhone® или Android™ смартфон.

CONNECT IQ™ МАГАЗИН: Добавете циферблати, полета с данни и приложения към Вашия сдвоен смарт часовник

1 Продава се отделно - изисква се активен сателитен абонамент. Някои юрисдикции регулират или забраняват използването на сателитни комуникационни устройства. Отговорност на потребителя е да познава и спазва всички приложими закони в юрисдикциите, където е предназначено да се използва устройството.

2 При сдвояване с приложението за смарт устройство Garmin Connect и приложението за смарт устройство Surfline.

3 Проследяване на активността и точност на показателите за фитнес.

4 Това не е медицинско устройство и не е предназначено за използване при диагностика или наблюдение на каквото и да е медицинско състояние; вижте Garmin.com/ataccuracy. Pulse Ox не се предлага във всички страни.

5 При сдвояване с Вашия съвместим смартфон. Вижте изискванията и ограниченията на функциите за безопасност и проследяване. Функцията не е налична, докато сте в режим на гмуркане.

SPOTIFY и логото на Spotify са сред регистрираните търговски марки на Spotify AB. Amazon Music и всички свързани лога са търговски марки на Amazon.com, Inc. или нейните филиали. iPhone е търговска марка на Apple Inc., регистрирана в САЩ и други страни. Android е търговска марка на Google LLC.

Какво има в кутията?

  • Descent Mk3i – 43 мм, Bronze PVD титан с French Grey силиконова каишка
  • French grey дълга каишка
  • USB-C клип за зареждане/кабел за данни
  • Документация

Физически данни и характеристики:
Материал на стъклотоСапфир
Материал на безелаНеръждаема стомана
Материал на корпусаПодсилен полимер със заден капак от неръждаема стомана
Материал на каишкатаСиликон
Размери43 x 43 x 14,15 мм; Пасва на китки със следната обиколка: Силиконова каишка: 128-224 мм; Дълга силиконова каишка: 128-360 мм;
ТеглоMk3 без каишка: 53.5 гр.; Mk3 със силиконова каишка: 72.5 гр.;
Цветен екранДа
Тип на дисплеяAMOLED
Размери на дисплея30,4 мм (1,2”) диаметър
Резолюция на дисплея390 x 390 пиксела
Живот на батериятаСмарт часовник: До 10 дни (4 дни винаги включен); Режим на часовник за пестене на батерията: До 12 дни; Само GPS: До 28 часа (22 часа винаги включен); Всички сателитни системи: До 20 часа (16 часа винаги включени); Всички сателитни системи + Multi-band: до 17 часа (14 часа винаги включен); Всички сателитни системи + музика: До 6 часа; Максимална GPS батерия: До 44 часа; Експедиционен GPS: До 10 дни; Режим на гмуркане: до 30 часа;
Засичане на инциденти (G-Sensor)Да
Сензорен екранДа
Памет32 GB
Водоустойчивост (IP рейтинг)Dive (200 метра)
Мотоциклетни функции
Round trip routingДа
Аутдор функции
Навигация от точка до точкаДа
Обратно до стартаДа
TracBack®Да
UltraTrac режимДа
Around Me режимДа
Профил за надморската височинаДа
Индикатор за барометричната тенденция с предупреждения за буриДа
ClimbPro™Да
Изчисляване на площиДа
Вертикална скоростДа
Общо изкачване / спусканеДа
GPS координатиДа
Sight 'N GoДа
XERO™ LocationsДа
Информация за слънцето и лунатаДа
Stealth modeДа
Kill switchДа
Night vision modeДа
Up AheadДа
NextFork™ navigationДа
Таймер за почивка (само за Ultra Run)Да
Dual grid coordinatesДа
Garmin Connect™
Garmin Connect™ съвместим (онлайн общество за анализи)Да
Функции на часовник
Час / датаДа
Синхронизиране на часа и датата посредством GPSДа
АлармаДа
ХронометърДа
Jet lag adviserДа
Гейминг активностДа
GameOn™ съвместимостДа
Сензори
GPSДа
GLONASSДа
GalileoДа
Garmin Elevate™ вграден пулсомерДа
Барометричен алтиметърДа
Сензор за околна светлинаДа
КомпасДа
ЖироскопДа
АкселерометърДа
ТермометърДа
Сензор за дълбочинаДа
Pulse OxДа
SatIQ™ технологияДа
Multi-band GNSSДа
Смарт функции
СвързаностBluetooth®, ANT+®, Wi-Fi®, SubWave™
Connect IQ™ (изгледи на часа, уиджети, приложения и др.)Да
Смарт известияДа
Отговор/отхвърляне на обаждане с текст (само за Android ™)Да
КалендарДа
ВреметоДа
Контролиране на музиката на смартфонаДа
Музика на часовникаДа
Намиране на телефонаДа
Намиране на часовникаДа
Garmin Pay™Да
Преглед на изображения на часовника (само за Android™)Да
Battery Saver - персонализиране за ниска мощностДа
Активити тракер функции
Вграден пулсомерДа
Отброяване на крачкитеДа
Body Battery™Да
Следене на съня (следи периодите на движение или спокоен сън)Да
Изгорени калорииДа
Изкачени етажиДа
Изминато разстояниеДа
Интензивни минутиДа
TrueUp™Да
Move IQ™Да
Fitness AgeДа
Целодневно проследяване на стресаДа
ХидратацияДа(в Garmin Connect™)
Дайвърски функции
Максимална дълбочина на работа при гмуркане200 метра
Single-gas режимДа
Multi-gas режимДа
Gauge режимДа
APNEA режимДа
APNEA hunt режимДа
Nitrox поддръжкаДа
Trimix поддръжкаДа
Газови смесиAir, Nitrox and Trimix, up to 100% O2; 1 bottom gas and up to 11 deco and/or backup gases
Спиране на безопасностДа (с възможност за персонализиране изкл./3 мин./5 мин.)
Спирки за дълбочинаДа (използване на персонализирани градиентни фактори)
Непропускливи индуктивни бутониДа
Модел на декомпресияBühlmann ZHL-16c
Closed Circuit Rebreather (CCR)Да
No fly timeДа
Автоматичен старт/край на гмурканетоДа
Планиране на гмурканеДа (basic NDL + multi-gas deco planner)
Синхронизиране на дневника за гмуркане с Garmin Connect ™Да
Сигнали и алармиЗвукови и вибрационни аларми за скорост на изкачване, PO2, CNS/OTU, NDL, deco, gas switching, tank pressure, gas consumption rate. Персонализируеми (до 40) звукови и/или вибрационни на режим на гмуркане, въз основа на дълбочина или време
3-осен компас за гмурканеДа (с регулируем курс, бърза смяна на 90R, 90L и реципрочно). Показва градуси и посока обратно към зададения курс
PO2До 2.0 с персонализирана настройка на deco PO2
Индикатор за скорост на изкачване/спускане при гмурканеДа
Автоматично запазва местата за влизане и излизане при гмурканеДа
Автоматично регулиране на надморската височинаДа
Персонализирани екрани с данни за гмурканеДа
Предварително заредени карти на ски курортиДа
Персонализиран консерватизъмДа (нисък/среден/висок или персонализиран с използване на градиентни фактори)
ПриливиДа
ПодсветкаДа (конфигурируемо време и интензивност; автоматично включване при дълбочина)
Missed Deco LockoutДа (може да се деактивира преди гмуркане с потвърждение от потребителя)
Residual Tissue Loading ResetДа (на повърхността с потвърждение от потребителя)
Surface diver status widgetДа (повърхностен интервал, натоварване с N2/HE, CNS, OTU и състояние на тъканното отделение)
Функции за лодки
Виртуална стартова линияДа
Таймер за обратно броенеДа
Tack assist режимДа
Anchor AlarmДа
Контролиране на автопилотДа
Фитнес функции
Кардио тренировкиДа
Силови тренировкиДа
Автоматичен брояч на повторениятаДа
Анимирани тренировки на екранаДа
HIIT тренировкиДа
Йога тренировкиДа
Пилатес тренировкида
Функции за тренировки, планиране и анализ
GPS скорост и разстояниеДа
VO2 maxДа
МултиспортДа
Персонализируеми страници с данниДа
Auto Pause®Да
Интервални тренировкиДа
Аклиматизация на топлина и височинаДа
Разширени тренировкиДа
Auto Lap®Да
Ръчно задаване на обиколкаДа
Training Status (следи ефективността на тренировките)Да
Training Load (общото натоварване за последните 7 дни)Да
Тренировъчен ефект (аеробен)Да
Тренировъчен ефект (анаеробен)Да
Персонализируеми сигналиДа
Virtual PartnerДа
Състезание срещу активностДа
LiveTrackДа
Group LiveTrackДа
Издръжливост в реално времеДа
Сигнали за необичаен сърдечен ритъмДа
Таймер за почивкаДа
Честота на дишанеДа
Trendline™ популярни маршрутиДа
Auto scrollДа
История за активностите в часовникаДа
Health snapshotДа
Женско здравеДа(в Garmin Connect™)
Ежедневни предложения за тренировкиДа
Време за финиширанеДа
Тренировъчен ефектДа
Training load focusДа
Garmin Live сегментиДа
Сутрешен докладДа
Strava Live сегментиДа
HRV статусДа
Training readinessДа
Споделяне на събития на живоДа
AssistanceДа
Power Modes - персон. настройки на батерията при активностДа
Physio TrueUpДа
Функции за пулса
HR зониДа
HR сигналиДа
HR калорииДа
Auto max HRДа
HRV стрес тест (измерва вариабилност на сърдечния ритъм)Да
HR Broadcast (предава данните за пулса на сдвоени устройства)Да
Функции за бягане
Налични профили за бяганеRunning, Outdoor Track Running, Treadmill Running, Indoor Track Running, Trail Running, Virtual Running, Ultra Running
GPS-базирано разстояние, време и темпоДа
Динамика на бяганетоДа
Време за контакт със земята и балансДа
Дължина на крачката (в реално време)Да
Каданс (осигурява броя на крачките в минута в реално време)Да
Праг на лактат (кога мускулите ви ще започнат да се уморяват)Да
Вертикална осцилация и съотношениеДа
PacePro™ стратегии за темпоДа
Grade-adjusted paceДа
Running powerДа
Performance conditionДа
Функции за колоездене
Garmin cycle map (пътна карта, специфична за колоездене)Да
Състезание срещу активностДа
Сигнали за време/разстояние (сигнали при достигане на целта)Да
FTPДа
Съвместимост с Vector ™Да
Съвместимост с Varia Vision ™Да
Съвместимост с Varia ™ радарДа
Съвместимост с Varia ™ фар
Поддръжка на сензори за скорост и кадансДа
MTB Grit & FlowДа
Power guideДа
Cycling Dynamics compatibleДа
Power meter съвместимостДа
CoursesДа
Контролиране на смарт тренажорДа
Bike lap и максимална мощност (със сензор за мощност)Да
Функции за плуване
Измерване на пулса под водаДа
Данни за плуване (разстояние, темпо, брой загребвания, калории)Да
Данни за плуване в открити води (разстояние, темпо, калории)Да
"Repeat on" таймер за почивка (само за в басейн)Да
Auto rest (само за плуване в басейн)Да
Сигнали за темпо (само за плуване в басейн)Да
Сърдечна честота от външен HRMДа
Drill logging (само за плуване в басейн)Да
Функции за голф
Предварително заредени 41 000 игрища по целия святДа
Разстояние до предната, средната и задната част на грийнаДа
Разстояние до layups/doglegsДа
Разстояние на изстрелаДа
Garmin AutoShot™Да
Green View с ръчно позициониране на флагаДа
Tempo TrainingДа
Функции за проследяване на активността за деца
Toe-to-Toe™ предизвикателстваДа
Функции и спецификации
Ballistics solverДа (изисква се отключване)
Свързаност
Connect IQ™ Store на устройствотоДа


Върни се горе
Безплатна и бърза доставка

За продукти с редовна цена над 150 лв. получаваш безплатна доставка до 24 часа с Еконт или Спиди.

Върни лесно

Пазарувай спокойно и сигурно. Ако продуктът не отговори на очакванията ти може да го върнеш до 14 дни.

Гаранция

Всяка марка е утвърдена с качеството си, а ние ти даваме гаранция и сервиз за всеки неин продукт.

Попитай експерт

Получаваш професионална консултация и отговор на всичките ти въпроси свързани с работата на продуктите.

Свързани продукти

Дайвърски смарт часовник Garmin серия Descent™ Mk3i – 51мм цвят Carbon Grey DLC титан с титаниева каишка
3629 лв.

с безплатна доставка
на изплащане 180.29 лв.
лизинг с 0% лихва
Дайвърски смарт часовник Garmin серия Descent™ Mk3i – 43мм цвят Carbon Grey DLC титан с Black силиконова каишкa
2845 лв.

с безплатна доставка
на изплащане 141.34 лв.
лизинг с 0% лихва
Дайвърски смарт часовник Garmin серия Descent™ Mk3 – 43мм с Fog Grey силиконова каишка
2455 лв.

с безплатна доставка
на изплащане 121.96 лв.
лизинг с 0% лихва
 

към начало