Cycle Map Europe. Велопътеки из цяла Европа.

Cycle Map Europe. Велосипедисти, пригответе се да тръгнете по пътеките в Европа с този уникален продукт с възможност […]

99 лв.


Схемите за изплащане и начините за плащане ще видите след добавяне в количката.

Бърза поръчка на 0892286666 и на Viber / WhatsApp или попълни телефон и ние ще се свържем с теб.

Задайте въпрос за продукта

Cycle Map Europe. Велосипедисти, пригответе се да тръгнете по пътеките в Европа с този уникален продукт с възможност за маршрутизация, създаден с помощта на доставчици на данни на трети страни, включително генерираната от общността база данни OpenStreetMap (OSM).

Велосипедисти, пригответе се да тръгнете по пътеките в Европа с този уникален продукт с възможност за маршрутизация, създаден с помощта на доставчици на данни на трети страни, включително генерираната от общността база данни OpenStreetMap (OSM).

  • Включва обекти за търсене (ресторанти, хотели, хостели, гари и др.), градове, адреси и други
  • Включва завой-по-завой упътвания до Вашата дестинация
  • Включва опции за колоездене и планинско колоездене, за да изберете подходящия маршрут за типа колоездене, който правите, като Ви води по асфалтирани пътища, неасфалтирани пътища или по пътеки

Включва подробно покритие на Албания, Андора, Австрия, Беларус, Белгия, Босна и Херцеговина, България, Хърватия, Кипър, Чехия, Дания, Естония, Фарьорските острови, Финландия, Франция, Германия, Гърция, Унгария, Исландия, Ирландия, Италия, Калининград (Русия), Косово, Латвия, Лихтенщайн, Литва, Люксембург, Македония, Малта, Молдова, Монако, Черна гора, Холандия, Норвегия, Полша, Португалия, Румъния, Сан Марино, Сърбия, Словакия, Словения, Испания, Швеция, Швейцария, Турция , Украйна, Обединеното кралство, Ватикан.

Общи условия на OpenStreetMap ~ Някои продукти на Garmin включват данни на OpenStreetMap. Продуктите на Garmin OpenStreetMap не са предмет на условията за лицензионно споразумение с краен потребител (EULA), а по-скоро са предмет на Общите условия, посочени по-долу. Данните на OpenStreetMap са авторски права на сътрудници на OpenStreetMap и са обект на лиценза за Open Database. Всички права върху отделно съдържание на данните на OpenStreetMap са лицензирани под лиценза за съдържание на базата данни.

Няма гаранция ~ Продуктите на Garmin OpenStreetMap Ви се предоставят „такива, каквито са“ и Вие се съгласявате да ги използвате на свой собствен риск. Garmin и неговите лицензодатели, включително лицензодателите, доставчиците на услуги, партньорите и доставчиците на канали и свързаните компании на Garmin и неговите лицензодатели, не дават никакви гаранции, изявления или гаранции от какъвто и да е вид, изрични или подразбиращи се, произтичащи от закон или по друг начин, включително, но ограничено до, съдържание, качество, точност, пълнота, ефективност, надеждност, продаваемост, годност за определена цел, полезност, употреба или резултати, които трябва да бъдат получени от продуктите на Garmin OpenStreetMap, или че съдържанието или сървърът ще бъдат непрекъснати или без грешки . Продуктите на Garmin OpenStreetMap са предназначени да се използват само като допълнително помощно средство за пътуване и не трябва да се използват за цели, изискващи точно измерване на посоката, разстоянието, местоположението или топографията. Garmin не дава гаранция за точността или пълнотата на картографските данни в продуктите OpenStreetMap.

HERE


Върни се горе
Безплатна и бърза доставка

За продукти с редовна цена над 150 лв. получаваш безплатна доставка до 24 часа с Еконт или Спиди.

Върни лесно

Пазарувай спокойно и сигурно. Ако продуктът не отговори на очакванията ти може да го върнеш до 14 дни.

Гаранция

Всяка марка е утвърдена с качеството си, а ние ти даваме гаранция и сервиз за всеки неин продукт.

Попитай експерт

Получаваш професионална консултация и отговор на всичките ти въпроси свързани с работата на продуктите.

Свързани продукти

Няма свързани продукти
 

към начало