лизинг с 0% лихва

Велосипеден компютър Garmin Edge® 1040 Bundle

Zonar.bg има удоволствието да ви представи усъвършенствания велосипеден компютър Garmin Edge® 1040 Bundle. Независимо дали сте страстен велосипедист […]

1379 лв. с безплатна доставка
на лизинг 24 вноски по 68.51 лв.
или с 0% лихва 10 вноски по 137.90 лв.

Схемите за изплащане и начините за плащане ще видите след добавяне в количката.

Бърза поръчка на 0892286666 и на Viber / WhatsApp или попълни телефон и ние ще се свържем с теб.

Задайте въпрос за продукта

Zonar.bg има удоволствието да ви представи усъвършенствания велосипеден компютър Garmin Edge® 1040 Bundle. Независимо дали сте страстен велосипедист или професионален състезател, този иновативен компютър ще ви отведе на нови върхове във вашето велосипедни изживяване.

Garmin Edge® 1040 Bundle притежава всичко необходимо за оптимална каране и навигация. Снабден е с ярък и ясен сензорен дисплей, който ви позволява да следите основните данни за вашата тренировка, като скорост, пулс, разстояние, изкачвания и други. Всичко това върху информативна панел с множество настройки и вариации.

Това е не просто велосипеден компютър, това е цялостна е-система за вашето колело. С Garmin Edge® 1040 Bundle ще получите упътване за велосипедни маршрути, които ще ви помогнат да намерите най-добрите и съпътстващите посоки за каране. Вградената GPS функция ще ви даде възможност да следите вашата физическа активност и да се наслаждавате на всякакви маршрути по пътя ви.

С аксесоарите в Bundle-а, вие получавате още по-голяма гъвкавост и функционалност.

В допълнение към това, велосипедният компютър Garmin Edge® 1040 Bundle има възможност за безжична връзка със смартфони, така че да можете да гледате и споделяте вашите тренировки, снимки и постижения с приятели, семейство, уеб форуми и социални мрежи. Това ви помага да поддържате свързаност във всяко време, когато се наслаждавате на вашите велосипедни приключения.

Не се колебайте – изберете велосипедния компютър Garmin Edge® 1040 Bundle и се наслаждавайте на висококачествено изживяване с колело. Можете да поръчате това универсално устройство с един клик на нашия уебсайт. Нека Вашето велоизживяване да бъде напълно оптимизирано с Garmin Edge® 1040 Bundle!

ПЪЛЕН С ФУНКЦИИ

Никога не спирайте да карате колело с най-добрия GPS велосипеден компютър, на който можете да разчитате, когато имате най-голяма нужда от него. Edge 1040 Solar е готов за всяко каране, от отдалечени чакълени пътеки до епични изкачвания.

 • Продължавайте да натискате. Power Glass™ соларното зареждане1 удължава живота на батерията до 42 минути на час в режим за пестене на батерията (само за Solar версията).
 • Карайте по-дълго, зареждайте по-малко. Получете до 35/45 със Solar часа живот на батерията при взискателни случаи на използване и до 70/100 часа със Solar в режим за пестене на батерия1.
 • Плътната дървесна покривка и градските условия не пречат на сигнала, благодарение на multi-band GNSS.
 • Вашите способности за колоездене2 и изискванията за трака Ви помагат да разберете своите силни и слаби страни.
 • Карайте като местни жители със специфични за типа каране карти и навигация.
 • Знайте колко е останало в резервоара Ви със съвети за издръжливост2.

СОЛАРНО ЗАРЕЖДАНЕ (само за Solar версията)

Power Glass соларното зареждане удължава живота на батерията, като Ви дава до 100 часа в режим на пестене на батерията или до 45 часа при взискателни случаи на използване. По време на дневно каране той добавя до 42 минути на час в режим на пестене на батерията и до 20 минути на час при взискателни случаи на използване1.

ИЗДРЪЖЛИВОСТ

Докато карате, получавате информация за издръжливостта2 , за да можете да следите колко Ви остава в резервоара.

CYCLING ABILITIES И COURSE DEMANDS

Класифицирайте силните си страни като колоездач2, съсредоточете се върху подобрението и се подгответе за изискванията на конкретен трак.

POWER GUIDE

Препоръчителните цели за мощност2 Ви помагат да управлявате усилията си през целия трак.

DYNAMIC PERFORMANCE MONITORING

Получете повече представа за това как тялото Ви реагира на тренировка. Проследете VO2 Max, време за възстановяване, тренировъчно натоварване, фокус на тренировъчното натоварване и още2.

TRAINING STATUS

Колко ефективно е вашето обучение? Автоматично оценявайте скорошната си история на упражненията и показателите за ефективност, за да видите дали тренирате продуктивно, достигате връх или прекалявате2.

ЕЖЕДНЕВНИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА ТРЕНИРОВКИ

За насоки за тренировка, които вземат предвид Вас и Вашето фитнес ниво, получавате ежедневни предложения за каране въз основа на текущото Ви тренировъчно натоварване и VO2 max2.

СИНХРОНИЗАЦИЯ НА ТРЕНИРОВЪЧНИ ПЛАНОВЕ

Вземете Вашите планове за тренировки на закрито и на открито от приложението за смарт устройство Garmin Connect™ или синхронизирайте безпроблемно с Вашето Edge устройство от други приложения, включително приложението TrainingPeaks®. Освен това получавате подкани да завършите пропусната тренировка.

ПРИВИКВАНЕ КЪМ ТОПЛИНА И НДМОРСКА ВИСОЧИНА

Подгответе се за всяка среда. Вижте как тялото Ви се държи в различни среди с привикване към топлина и надморска височина2.

CLIMBPRO ФУНКЦИЯ

Автоматично виждате оставащото изкачване и наклон, когато се изкачвате, докато следвате маршрут или трак. Това ви помага да прецените усилията си и да видите колко много Ви остава да страдате. Можете дори да запазите изкачванията си за преглед след края на Вашето устройство или в приложението Garmin Connect.

ПРЕДУПРЕЖДЕНИЯ ЗА ХРАНЕНЕ И ХИДРАТАЦИЯ

Получете прозрението, от което се нуждаете, за да останете заредени, километър след километър. Edge 1040 ще Ви уведоми, когато е време за хидратиране или ядене.

CYCLING DYNAMICS

Възползвайте се от усъвършенстваните показатели за колоездене2, предназначени да дадат представа за това как се променя Вашата производителност въз основа на променливи условия като позиция, настройка на велосипеда, продължителност на каране и други.

MTB DYNAMICS

Проследявайте епичните детайли на всяко каране с показатели за планинско колоездене, като брой скокове, разстояние на скока и време на престой.

GRIT AND FLOW

Grit оценява трудността на каране, използвайки GPS, надморска височина и други данни. Flow измерва колко плавно се спускате по пътека, за да имате резултат, който да победите следващия път.

MULTI-BAND GNSS

Получете по-добра позиционна точност и покритие — дори и в най-предизвикателните среди — с multi-system, multi-band GNSS технология.

КАРТИ, СПЕЦИФИЧНИ ЗА ТИПА КАРАНЕ

Карайте като местен, независимо от вида на Вашия велосипед, с подобрени карти, които подчертават популярни пътища и пътеки плюс точки на интерес за търсене (POI).

TRAILFORKS ПРИЛОЖЕНИЕ

С маршрутизирани данни за MTB пътеки по целия свят и POI от Trailforks, лесно търсете пътеки директно на Вашия Edge. Или изтеглете приложението Trailforks, за да прехвърлите планираните си маршрути от уебсайта на Trailforks.

FORKSIGHT РЕЖИМ

Този режим автоматично показва предстоящите разклонения в пътеката и Ви дава контекст, като показва къде се намирате в мрежата на пътеката.

ЗАВОЙ-ПО-ЗАВОЙ НАСОКИ

Никога не се губете с упътвания завой-по-завой и сигнали, които Ви уведомяват за предстоящите завои.

OFF-COURSE RECALCULATION

Чувствайте се свободни да поставите на пауза насочването по маршрута, докато се отклонявате от трака, за да изследвате. Когато сте готови да се върнете на пътя, Edge 1040 ще Ви покаже пътя.

СЪВМЕСТИМОСТ СЪС СИСТЕМА SHIMANO STEPS EBIKE

Вижте специален eBike екран, полета с данни и поддръжка за състоянието на системата и предупредителни съобщения. Дори вижте нивото на помощ, позицията на предавката, живота на батерията и други по време на каране.

СЪВМЕСТИМОСТ С INREACH® УСТРОЙСТВА

Поддържайте връзка, където и да карате, като сдвоите Edge със съвместимо inReach устройство. Преглеждайте и отговаряйте на съобщения, споделяйте данни за пътуването и задействайте интерактивни SOS сигнали3.

VARIA™СЪВМЕСТИМОСТ

Сдвоете велосипедния компютър Edge 1040 с Вашия Varia радар и светлини, за да можете лесно да виждате и да бъдете забелязани.

ЗАСИЧАНЕ НА ИНЦИДЕНТИ

Този Edge автоматично изпраща съобщение с Вашето местоположение до предварително заредени контакти за спешни случаи, ако открие инцидент4.

BIKE ALARM

Алармата за велосипеди, защитена с ПИН код, ще Ви уведоми на Вашия смартфон5, ако велосипедът Ви бъде преместен, докато сте в магазина, купувайки си вода или правите пит стоп.

ГРУПОВИ СЪОБЩЕНИЯ

Останете във връзка5 с Вашия вело екипаж, когато се отделите от пакета.

GROUPTRACK ФУНКЦИЯ

Дръжте под око спътниците си, дори когато излезат от поглед – и ги оставете да Ви държат под око5. GroupTrack може да следи до 50 Ваши приятели наведнъж. Просто погледнете екрана си, за да видите актуализации.

СМАРТ ИЗВЕСТИЯ

Получавайте суобщения и сигнали директно на Вашето Edge устройство, когато сте сдвоени със съвместимия си смартфон.

СИНХРОНИЗАЦИЯ С GARMIN CONNECT

Приложението Garmin Connect е дом на процъфтяваща онлайн общност, където хората в движение могат да се свързват и да се състезават – и дори да споделят своите триумфи чрез социалните медии.

CONNECT IQ™ МАГАЗИН

Изтеглете персонализирани полета за данни и вземете приложения и уиджети от нашето Connect IQ Store приложение, изтеглено на Вашия съвместим смартфон.

SMART TRAINER СЪВМЕСТИМОСТ

Сдвоете Edge 1040 с Вашия вело тренажер Tacx®, за да можете да карате, когато искате и където искате.

АВТОМАТИЧНА НАСТРОЙКА

Бъдете готови да карате за секунди, вместо да губите време за конфигуриране на настройки. Вземете предварително попълнени персонализирани профили за каране на базата на предишния Ви велосипеден компютър Edge, типове каране или Вашите сензори.

1 Предполага непрекъснати условия от 75 000 lux по време на дневно каране

2 Когато е сдвоен с Вашите съвместими сензори (продават се отделно)

3 Изисква се активен сателитен абонамент. Някои юрисдикции регулират или забраняват използването на сателитни комуникационни устройства. Отговорност на потребителя е да познава и спазва всички приложими закони в юрисдикциите, където устройството е предназначено да се използва.

4 Когато сте сдвоени със съвместимия ви смартфон. За изисквания и ограничения на функциите за безопасност и проследяване вижте Garmin.com/safety.

5 Когато сте сдвоени със съвместимия ви смартфон.

TrainingPeaks е регистрирана търговска марка на Peaksware, LLC.

Какво има в кутията?

 • Edge® 1040
 • Сензори за скорост и каданс
 • HRM-Dual™ пулсомер
 • Монтажни (стандартно и изнесено)
 • USB кабел
 • Документация

Физически данни и характеристики:
Размери2.3″ x 4.6″ x 0.8″ (59.3 x 117.6 x 20.0 мм)
Тегло133 гр.
Цветен екранДа
Размери на дисплея3.5″ (88.9 мм) диагонал
Резолюция на дисплея282 x 470 пиксела
Живот на батерията30 часа
Power Glass соларно зарежданеДа
Засичане на инциденти (G-Sensor)Да
Воден рейтингIPX7
Сензорен екранДа
Памет32 GB / 64 GB за Solar модела

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Карти и памет

 • Възможност за добавяне на карти
 • Базова карта Garmin cycle map
 • Точки/любими/местоположения 200
 • Маршрути 100

Аутдор функции

 • ClimbPro™

Сензори

 • GPS
 • GLONASS
 • Galileo
 • Барометричен алтиметър
 • Сензор за околна светлина
 • Жироскоп
 • Акселерометър
 • Multi-band GNSS
 • Magnetometer

Смарт функции

 • Свързаност: Bluetooth®, ANT+®, Wi-Fi®
 • Connect IQ™ (изгледи на часа, уиджети, приложения и др.)
 • Смарт известия
 • Отговор/отхвърляне на обаждане с текст (само за Android ™)
 • Времето
 • Смартфон съвместимост с iPhone® и Android™
 • Battery Saver - персонализиране за ниска мощност

Активити тракер функции

 • Изгорени калории

Функции за тренировки, планиране и анализ

 • VO2 max
 • Персонализируеми страници с данни
 • Auto Pause®
 • Интервални тренировки
 • Разширени тренировки
 • Сваляне на тренировъчни планове
 • Auto Lap®
 • Training Status (следи ефективността на тренировките)
 • Training Load (общото натоварване за последните 7 дни)
 • Тренировъчен ефект (аеробен)
 • Virtual Partner
 • Състезание срещу активност
 • Сегменти (Live, Garmin)
 • LiveTrack
 • Group LiveTrack
 • Издръжливост в реално време
 • Trendline™ популярни маршрути
 • Auto scroll
 • Ежедневни предложения за тренировки
 • Rider-to-rider съобщения
 • Assistance
 • Find My Edge®
 • Bike alarm
 • Съветник за възстановяване
 • Анализ на способностите за колоездене
 • Physio TrueUp

Функции за колоездене

 • Garmin cycle map (пътна карта, специфична за колоездене)
 • Сигнали за време/разстояние (сигнали при достигане на целта)
 • Съвместимост с Varia ™ радар
 • On-device course creator
 • Съвместимост с Varia ™ фар
 • On-device location search
 • Power guide
 • Cycling Dynamics compatible
 • MTB Dynamics
 • Popularity heatmap
 • Интегрирани TrailForks данни
 • Power meter съвместимост
 • Courses

Свързаност

 • Разширен дисплей (споделяне на данни от Garmin часовник на Edge)
 • Connect IQ™ Store на устройството


Върни се горе
Безплатна и бърза доставка

За продукти с редовна цена над 150 лв. получаваш безплатна доставка до 24 часа с Еконт или Спиди.

Върни лесно

Пазарувай спокойно и сигурно. Ако продуктът не отговори на очакванията ти може да го върнеш до 14 дни.

Гаранция

Всяка марка е утвърдена с качеството си, а ние ти даваме гаранция и сервиз за всеки неин продукт.

Попитай експерт

Получаваш професионална консултация и отговор на всичките ти въпроси свързани с работата на продуктите.

Свързани продукти

Велосипеден компютър Garmin Edge® 540 Solar
989 лв.

с безплатна доставка
на изплащане 49.13 лв.
лизинг с 0% лихва
Велосипеден компютър Garmin Edge® 540 Sensor Bundle Комплект
989 лв.

с безплатна доставка
на изплащане 49.13 лв.
лизинг с 0% лихва
Велосипеден компютър Garmin Edge® 540
795 лв.

с безплатна доставка
на изплащане 39.50 лв.
лизинг с 0% лихва
Велосипеден компютър Garmin Edge® 840 Solar
1185 лв.

с безплатна доставка
на изплащане 58.87 лв.
лизинг с 0% лихва
Велосипеден компютър Garmin Edge® 840 Комплект Sensor Bundle
989 лв.

с безплатна доставка
на изплащане 49.13 лв.
лизинг с 0% лихва
Велосипеден компютър Garmin Edge® 840
989 лв.

с безплатна доставка
на изплащане 49.13 лв.
лизинг с 0% лихва
Велосипеден радар за задно виждане Garmin Varia™ eRTL615
599 лв.

с безплатна доставка
на изплащане 29.76 лв.
лизинг с 0% лихва
Edge® Power Mount
279 лв.

с безплатна доставка
на изплащане 13.86 лв.
лизинг с 0% лихва
Garmin Charge™
305 лв.

с безплатна доставка
на изплащане 15.15 лв.
лизинг с 0% лихва
Stem Mount
89 лв.
Лента за сърдечен ритъм HRM-Pro™ Plus
279 лв.

с безплатна доставка
на изплащане 13.86 лв.
лизинг с 0% лихва
HRM-Dual™ пулсомер
155 лв.

с безплатна доставка
на изплащане 7.70 лв.
лизинг с 0% лихва
Велосипеден радар за задно виждане Garmin Varia™ RCT715
795 лв.

с безплатна доставка
на изплащане 39.50 лв.
лизинг с 0% лихва
Велосипеден фар Garmin Varia™ UT800 Smart Headlight Trail Edition
335 лв.

с безплатна доставка
на изплащане 16.64 лв.
лизинг с 0% лихва
Велосипеден компютър Garmin Edge® 1040 Solar
1479 лв.

с безплатна доставка
на изплащане 73.48 лв.
лизинг с 0% лихва
Велосипеден компютър Garmin Edge® 1040
1185 лв.

с безплатна доставка
на изплащане 58.87 лв.
лизинг с 0% лихва
Навигация за велосипеди Garmin Edge® Explore 2 Power Mount Bundle
795 лв.

с безплатна доставка
на изплащане 39.50 лв.
лизинг с 0% лихва
Навигация за велосипеди Garmin Edge® Explore 2
595 лв.

с безплатна доставка
на изплащане 29.56 лв.
лизинг с 0% лихва
Смарт часовник Garmin Enduro™ 2 с черна UltraFit каишка
2065 лв.

с безплатна доставка
на изплащане 102.59 лв.
лизинг с 0% лихва
 

към начало