лизинг с 0% лихва

Смарт часовник Garmin серия Forerunner® 255 Music цвят Black

Смарт часовник Garmin серия Forerunner® 255 Music цвят Black

795 лв. с безплатна доставка
на лизинг 24 вноски по 39.50 лв.
или с 0% лихва 10 вноски по 79.50 лв.

Схемите за изплащане и начините за плащане ще видите след добавяне в количката.

Бърза поръчка на 0892286666 и на Viber / WhatsApp или попълни телефон и ние ще се свържем с теб.

Задайте въпрос за продукта

Смарт часовник Garmin серия Forerunner® 255 Music цвят Black

БЯГАЙТЕ НА ПО-ВИСОКО НИВО

Вие правите крачки. Сега, нека направим следващата стъпка. Получете тренировъчна и възстановителна информация, с която ще можете да постогнете най-доброто си време досега.

 • Получете общ преглед на Вашия сън, HRV статус и ежедневна тренировка със сутрешния си отчет.
 • Зареждайте по-малко, тренирайте повече с до 14 дни живот на батерията в режим на смарт часовник и до 30 часа в GPS режим.
 • Преминете своите границите си с вградена функция за триатлон и 30+ профила на активност.
 • Планирайте стратегията си с ежедневни предложения за тренировки, подробности за курса и още в уиджета за състезания.
 • Използвайте пълен набор от разширени показатели и инструменти за обучение, за да постигнете целите си.
 • Платете за кафето си след тренировка с безконтактни плащания Garmin Pay™ безконтактни плащания1.

ГОТОВ ЗА ДЪЛГИ БЯГАНИЯ

Получете непрекъсната картина на Вашето ежедневно здраве и нощен сън с до 14 дни живот на батерията в режим на смарт часовник и до 30 часа в GPS режим.

(ПОЧТИ) ЛЕК КАТО ПЕРО

Със своя елегантен дизайн и тегло от 49 грама почти ще забравите, че носите Forerunner® 255 — дори когато спите.

ВИСОКОКАЧЕСТВЕНИ МАТЕРИАЛИ

С лесни за използване бутони, силиконова каишка и Corning® Gorilla® Glass 3 стъкло, този часовник е готов за всяко предизвикателство.

СУТРЕШЕН ОТЧЕТ

Вижте обобщение на Вашия сън, възстановяване и тренировка веднага след като се събудите – заедно с HRV статуса и времето. Можете дори да персонализирате отчета си, за да Ви покаже какво искате да видите.

HRV СТАТУС

Получете по-задълбочено разбиране на цялостното си здраве, възстановяване и представяне на тренировка чрез променливост на сърдечната честота, докато спите, въз основа на технология, разработена от нашия Firstbeat Analytics™ екип.

ВГРАДЕНИ СПОРТНИ ПРИЛОЖЕНИЯ

Възползвайте се от 30+ вградени активности, включително профилите за триатлон и плуване в открити води – ново за серията Forerunner 255.

RACE WIDGET

Пригответе се за следващото си състезание със съвети за обучение, персонализирани ежедневни предложения за тренировки и прогнози за времето за завършване въз основа на подробностите за курса, времето и представянето.

ЕЖЕДНЕВНИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА ТРЕНИРОВКИ

Вижте цялата си седмица от ежедневни предложения за тренировки, които се адаптират след всяко бягане, за да съответстват на Вашето представяне и възстановяване, както и предстоящите състезания в календара на приложението Ви за смартфон Garmin Connect™.

GARMIN COACH

Безплатните планове за адаптивно обучение включват програми за 5K, 10K и полумаратон, включващи насоки от експертни треньори, които се адаптират към Вас и Вашите цели.

RUNNING POWER

Когато използвате Running Dynamics Pod или HRM-Pro™ пулсомер, получавате непрекъснато измерване на китката си колко мощност прилагате на пътя, докато бягате, за да можете да управлявате усилията си.

ВРЕМЕ ЗА ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ

Знайте колко време да се възстановите преди следващата си тренировка с голямо усилие въз основа на последната Ви тренировка, както и цялостния стрес, сън и ежедневни дейности извън тренировките.

PACEPRO™ ФУНКЦИЯ

За да Ви помогне да планирате стратегията си за деня на състезанието, тази функция предлага GPS-базирани насоки за темпото за избран курс или разстояние, така че да можете да приспособите усилията си към това, което предстои.

TRAINING STATUS

Използвайки нови индикатори, като HRV статус, скорошна история на упражненията и представяне, получете лесна представа за цялостното си усилие – и дали тренирате продуктивно, пиково или напрегнато.

ACUTE LOAD

Вижте историята на тренировките си и сравнете интензивността на последните си тренировки с оптималния диапазон, за подобряване на Вашето фитнес състояние.

TRAINING EFFECT

Вижте как тренировките Ви влияят върху издръжливостта, скоростта и силата с обратна връзка с ефекта на аеробни и анаеробни тренировки.

PERFORMANCE CONDITION

Докато бягате, получавате анализ на темпото и пулса си за оценка в реално време на текущата Ви способност за изпълнение.

RUNNING DYNAMICS

Когато използвате Running Dynamics Pod или HRM-Pro пулсомер, часовникът Forerunner 255 измерва важни показатели за бягане като ритъм, дължина на крачката, време за контакт със земята и баланс и други — докато се сравнява с други в приложението Garmin Connect.

COURSES

Създайте или намерете съществуващи курсове в приложението Garmin Connect, така че никога да не останете без места за бягане. Или планирайте такъв на други платформи като Strava и Komoot, след което автоматично ги синхронизирайте с Вашия Forerunner.

VISUAL RACE PREDICTOR

Въз основа на Вашата история на бягане и общо фитнес ниво, получавате оценка за това какво може да бъде Вашето темпо за 5K, 10K - или дори маратон. Освен това данните за тенденциите подчертават въздействието на Вашите тренировки във времето.

CROSS-TRAINING

Смесете тренировките си с различни видове тренировки. HIIT, силови, кардио, йога и пилатес тренировки са предварително инсталирани на часовника и можете да изтеглите още от приложението Garmin Connect.

ВГРАДЕН ПУЛСОМЕР

Часовникът постоянно следи Вашия пулс2 с нашия сензор за пулс от последно поколение и ще Ви предупреждава, ако остане твърде висок или твърде нисък, докато сте в покой. Той също така помага да се прецени колко усилено работите по време на дейности - дори докато плувате.

BODY BATTERY™ ЕНЕРГИЕН МОНИТОРИНГ

Проследявайте енергийните нива на тялото си, за да намерите най-доброто време за активност и почивка2.

МОНИТОРИНГ НА СЪНЯ

Получете оценка за качеството на съня си и прозрения за това как можете да се справите по-добре. Дори следете различните етапи на съня, както и сърдечната честота, стреса, Pulse Ox3 и дишането.

PULSE OX СЕНЗОР

Този вграден pulse ox сензор3 следи нивата на насищане на кръвта с кислород, за да поддържа усъвършенствано наблюдение на съня и аклиматизиране за надморска височина.

ПРОСЛЕДЯВАНЕ НА ЗДРАВЕТО НА ЖЕНИТЕ

Използвайте приложението Garmin Connect, за да проследявате своя менструален цикъл или бременност. Регистрирайте симптомите, вижте тренировки и хранене и др. Дори вижте и регистрирайте подробности на китката си с приложението за проследяване на здравето на жените.

ИНТЕНЗИВНИ МИНУТИ

Нашата функция за минути за интензивност Ви казва кога през деня сте ги спечелили и по време на каква дейност.

ПРОСЛЕДЯВАНЕ НА СТРЕСА

Разберете дали имате спокоен, балансиран или стресиращ ден. Напомнянията за релакс дори ще Ви подканят да направите кратка активност за дишане, когато часовникът установи, че се чувствате стресирани.

HEALTH SAPSHOT™ ФУНКЦИЯ

Регистрирайте 2-минутна сесия, за да запишете ключови статистически данни, включващи пулс2, променливост на сърдечната честота, Pulse Ox3, дишане и стрес. След това генерирайте отчет с тези статистически данни, които да споделите чрез приложението Garmin Connect на Вашия съвместим смартфон.

MULTI-BAND GNSS ПОДДРЪЖКА

Получавате достъп до множество глобални навигационни сателитни системи и достъп до множество честоти, изпращани от навигационни спътници за подобрена точност в области, където GNSS сигналите се отразяват, са слаби или обикновено не проникват – което Ви дава превъзходна точност за това колко далеч и колко бързо сте бягали — дори в предизвикателни среди.

GARMIN PAY БЕЗКОНТАКТНИ ПЛАЩАНИЯ

Преминавайте през касите за плащане с Garmin Pay решението за безконтактни плащания чрез участващи доставчици.

СМАРТ ИЗВЕСТИЯ

Получавайте имейли, текстови съобщения и сигнали директно на часовника си, когато сте сдвоени с Вашия смартфон Apple® или Android™. Можете дори да отговаряте на текстови съобщения, ако имате телефон с Android.

ФУНКЦИИ ЗА БЕЗОПАСНОСТ И ПРОСЛЕДЯВАНЕ

Ако не се чувствате в безопасност или ако часовникът Ви усети, че е възникнал инцидент, функциите за помощ и откриване на инциденти4 изпращат местоположението Ви до контактите за спешни случаи. Откриването на инциденти е активирано по подразбиране само за избрани профили на активност.

LIVETRACK ФУНКЦИЯ

Използвайте LiveTrack, за да позволите на приятелите и семейството Ви да следят местоположението Ви в реално време4 и дори да видят целия Ви предварително планиран курс. Бъдете сигурни, че Вашите близки знаят точно къде бягате.

GARMIN CONNECT ПРИЛОЖЕНИЕ

Вижте информацията за Вашето здраве и фитнес, свържете се и се състезавайте с приятели, регистрирайте се за предизвикателства, за да печелите значки и още – всичко това в едно безплатно приложение, без абонамент.

CONNECT IQ™ МАГАЗИН

Изтеглете персонализирани циферблати, добавете полета за данни и вземете приложения и уиджети от приложението Connect IQ Store, изтеглено на Вашия съвместим смартфон.

МУЗИКА НА КИТКАТА ВИ (само за Music моделите)

Изтеглете до 500 песни плюс плейлисти от Вашите акаунти в Spotify, Deezer или Amazon Music (изисква се абонамент).

1 Вижте текущите поддържани държави, платежна мрежа и информация за банките.

2 Точност на проследяване на дейността.

3 Това не е медицинско устройство и не е предназначено за използване при диагностициране или наблюдение на каквото и да е медицинско състояние; вижте Garmin.com/ataccuracy. Pulse Ox не се предлага във всички страни.

4 Когато сте сдвоени със съвместимия Ви смартфон. За изисквания и ограничения на функциите за безопасност и проследяване вижте Garmin.com/safety.

Apple® е търговска марка на Apple Inc., регистрирана в САЩ и други страни. Android е търговска марка на Google LLC.

Какво има в кутията?

 • Forerunner 255 Music цвят Black
 • Кабел за зареждане/данни
 • Документаци

Физически данни и характеристики:
Материал на стъклотоCorning® Gorilla® Glass 3
Материал на безелаПодсилен полимер
Материал на каишкатаСиликон
РазмериForerunner 255 и 255 Music : 45,6 x 45,6 x 12,9 (мм); Подходящ за китки с обиколка 130-205 мм; Forerunner 255S и 255S Music : 41 x 41 x 12,4 (мм); Подходящо за китки с обиколка 110-175 мм;
ТеглоForerunner 255 и 255 Music : 49 гр.; Forerunner 255S и 255S Music : 39 гр.;
Цветен екранДа
Тип на дисплеяВидима на слънчева светлина, transflective memory-in-pixel (MIP)
Размери на дисплеяForerunner 255 и 255 Music : 1,3" (33 мм) диаметър; Forerunner 255S и 255S Music : 1,1" (27,5 мм) диаметър;
Резолюция на дисплеяForerunner 255 и 255 Music : 260 x 260 пиксела; Forerunner 255S и 255S Music : 218 x 218 пиксела;
Живот на батериятаРежим на смарт часовник: до 14 дни/12 дни за 255S моделите; Режим GNSS само за GPS: До 30 часа/26 часа за 255S моделите; GNSS режим за всички системи с музика: До 6,5 часа/5,5 часа за 255S моделите; GNSS режим за всички системи: До 25 часа/20 часа за 255S моделите; GNSS режим за всички системи плюс многолентов: До 16 часа/ 13 часа за 255S моделите;
Воден рейтинг5 ATM

Аутдор функции

 • Налични аутдор профили: Hiking, Skiing, Snowboarding, XC Classic Skiing, Stand Up Paddleboarding, Rowing
 • Навигация от точка до точка
 • Обратно до старта
 • TracBack®
 • UltraTrac режим
 • Профил за надморската височина
 • Индикатор за барометричната тенденция с предупреждения за бури
 • Вертикална скорост
 • Общо изкачване / спускане
 • Информация за слънцето и луната
 • Up Ahead
 • Разстояние до дестинацията

Функции на часовник

 • Час / дата
 • Синхронизиране на часа и датата посредством GPS
 • Аларма
 • Таймер
 • Хронометър
 • Час на изгрев / залез

Сензори

 • GPS
 • GLONASS
 • Galileo
 • Garmin Elevate™ вграден пулсомер
 • Барометричен алтиметър
 • Компас
 • Жироскоп
 • Акселерометър
 • Термометър
 • Pulse Ox
 • Multi-frequency позициониране

Смарт функции

 • Свързаност: Bluetooth®, ANT+®
 • Connect IQ™ (изгледи на часа, уиджети, приложения и др.)
 • Смарт известия
 • Отговор/отхвърляне на обаждане с текст (само за Android ™)
 • Календар
 • Времето
 • Контролиране на музиката на смартфона
 • Музика на часовника до 500 песни (само за Music моделите)
 • Намиране на телефона
 • Намиране на часовника
 • VIRB® контрол
 • Смартфон съвместимост iPhone® и Android™
 • Съвместимост с Garmin Connect ™ Mobile
 • Garmin Pay™
 • Battery Saver - персонализиране за ниска мощност

Активити тракер функции

 • Вграден пулсомер
 • Отброяване на крачките
 • Body Battery™
 • Лента за активност (показва се след период на неактивност)
 • Автоматична цел (ежедневна цел за крачки)
 • Следене на съня (следи периодите на движение или спокоен сън)
 • Изгорени калории
 • Изкачени етажи
 • Изминато разстояние
 • Интензивни минути
 • TrueUp™
 • Move IQ™
 • Fitness Age
 • Целодневно проследяване на стреса
 • Хидратация

Фитнес функции

 • Налични фитнес профили: Strength, HIIT, Cardio and Elliptical Training, Stair Stepping, Floor Climbing, Indoor Rowing, Pilates, Yoga
 • Кардио тренировки
 • Силови тренировки
 • Анимирани тренировки на екрана
 • HIIT тренировки
 • Йога тренировки
 • Пилатес тренировки

Функции за тренировки, планиране и анализ

 • GPS скорост и разстояние
 • VO2 max
 • Мултиспорт
 • Персонализируеми страници с данни
 • Auto Pause®
 • Интервални тренировки
 • Разширени тренировки
 • Сваляне на тренировъчни планове
 • Auto Lap®
 • Ръчно задаване на обиколка
 • Training Status (следи ефективността на тренировките)
 • Training Load (общото натоварване за последните 7 дни)
 • Тренировъчен ефект (аеробен)
 • Тренировъчен ефект (анаеробен)
 • Персонализируеми сигнали
 • Аудио известия
 • Virtual Partner
 • Състезание срещу активност
 • LiveTrack
 • Сигнали за необичаен сърдечен ритъм  (висок и нисък)
 • Честота на дишане
 • Таймер за дишане за релаксация
 • Auto scroll
 • История за активностите в часовника
 • Health snapshot
 • Женско здраве
 • Ежедневни предложения за тренировки
 • Време за финиширане
 • Сутрешен доклад
 • Уиджет за състезания
 • HRV статус
 • Physio TrueUp

Функции за пулса

 • HR зони
 • HR сигнали
 • HR калории
 • % HR max
 • % HRR
 • Време за възстановяване
 • Auto max HR
 • HR Broadcast (предава данните за пулса на сдвоени устройства)

Функции за бягане

 • Налични профили за бягане: Running, Outdoor Track Running, Treadmill Running, Indoor Track Running, Trail Running, Virtual Running, Ultra Running
 • Динамика на бягането (със съвместим аксесоар)
 • Време за контакт със земята и баланс (със съвместим аксесоар)
 • Дължина на крачката (в реално време) (със съвместим аксесоар)
 • Каданс (осигурява броя на крачките в минута в реално време)
 • Праг на лактат (кога мускулите ви ще започнат да се уморяват) (със съвместим аксесоар)
 • Тренировки за бягане
 • Съвместимост с крачкомер
 • Вертикална осцилация и съотношение  (със съвместим аксесоар)
 • PacePro™ стратегии за темпо
 • Running power (със съвместим аксесоар)
 • Предсказател за състезанието
 • Предсказател за състезание, специфичен за курса и времето
 • Performance condition (сравн. вашето съст. с фитнес ниво ви)

Функции за колоездене

 • Налични профили за колоездене: Biking, Indoor Biking, Mountain Biking, eBiking, eMountain Biking
 • Състезание срещу активност
 • Сигнали за време/разстояние (сигнали при достигане на целта)
 • FTP Да (със съвместим аксесоар)
 • Съвместимост с Vector ™
 • Съвместимост с Varia Vision ™
 • Съвместимост с Varia ™ радар
 • Съвместимост с Varia ™ фар
 • Поддръжка на сензори за скорост и каданс
 • Courses

Функции за плуване

 • Налични профили за плуване: Pool swimming, open water swimming
 • Измерване на пулса под вода
 • Данни за плуване (разстояние, темпо, брой загребвания, калории)
 • Тренировки за плуване в басейн
 • Данни за плуване в открити води (разстояние, темпо, калории)
 • "Repeat on" таймер за почивка (само за в басейн)
 • Auto rest (само за плуване в басейн)
 • Сигнали за темпо (само за плуване в басейн)
 • Критична скорост на плуване
 • Сигнали за време и разстояние
 • Сърдечна честота от външен HRM (с HRM-Swim™ или HRM-Pro™)
 • Drill logging (само за плуване в басейн)
 • Разпознаване на типа загребване
 • Основен таймер за почивка (от 0): само за плуване в басейн

Функции за проследяване на активността за деца

 • Toe-to-Toe™ предизвикателства

Свързаност

 • Connect IQ™ Store на устройството


Върни се горе
Безплатна и бърза доставка

За продукти с редовна цена над 150 лв. получаваш безплатна доставка до 24 часа с Еконт или Спиди.

Върни лесно

Пазарувай спокойно и сигурно. Ако продуктът не отговори на очакванията ти може да го върнеш до 14 дни.

Гаранция

Всяка марка е утвърдена с качеството си, а ние ти даваме гаранция и сервиз за всеки неин продукт.

Попитай експерт

Получаваш професионална консултация и отговор на всичките ти въпроси свързани с работата на продуктите.

Свързани продукти

Running Dynamics крачкомер
150 лв.

с безплатна доставка
на изплащане 7.45 лв.
лизинг с 0% лихва
QuickFit® 22 Italian Vacchetta кожена каишка
529 лв.

с безплатна доставка
на изплащане 26.28 лв.
лизинг с 0% лихва
QuickFit® 22 Chestnut кожена каишка
319 лв.

с безплатна доставка
на изплащане 15.85 лв.
лизинг с 0% лихва
QuickFit® 22 Vented Titanium титаниева каишка
529 лв.

с безплатна доставка
на изплащане 26.28 лв.
лизинг с 0% лихва
QuickFit® 22 Vented Titanium Bracelet с Carbon Grey DLC покритие титаниева каишка
635 лв.

с безплатна доставка
на изплащане 31.55 лв.
лизинг с 0% лихва
QuickFit® 22 Yellow/Green найлонова жакард каишка
635 лв.

с безплатна доставка
на изплащане 31.55 лв.
лизинг с 0% лихва
Лента за сърдечен ритъм HRM-Pro™ Plus
279 лв.

с безплатна доставка
на изплащане 13.86 лв.
лизинг с 0% лихва
HRM-Dual™ пулсомер
155 лв.

с безплатна доставка
на изплащане 7.70 лв.
лизинг с 0% лихва
 

към начало