лизинг с 0% лихва

Луксозен GPS смарт часовник Garmin серия Forerunner® 955 Solar Еdition цвят Whitestone

Луксозен GPS смарт часовник Garmin серия Forerunner® 955 Solar Еdition цвят Whitestone

1285 лв. с безплатна доставка
на лизинг 24 вноски по 63.84 лв.
или с 0% лихва 10 вноски по 128.50 лв.

Схемите за изплащане и начините за плащане ще видите след добавяне в количката.

Бърза поръчка на 0892286666 и на Viber / WhatsApp или попълни телефон и ние ще се свържем с теб.

Задайте въпрос за продукта

Луксозен GPS смарт часовник Garmin серия Forerunner® 955 Solar Еdition цвят Whitestone

ЗАСЕНЧЕТЕ КОНКУРЕНЦИЯТА

Стремите се към подиума? Вземете този лек смарт часовник на китката си. Тренирайте най-доброто от себе си, постигайте най-доброто от себе си и се насладете на Power Glass™ соларно зареждане за по-дълъг живота на батерията.

 • Получете до 20 дни живот на батерията в режим на смарт часовник1 за Solar моделите и 15 дни за моделите без соларно зареждане за пълна картина на Вашето здраве — от съня до тренировката.
 • Възползвайте се от силата на слънцето и получете до 49 часа живот на батерията в GPS режим със слънчево зареждане2 (самоза за Solar моделите).
 • Плъзнете с пръст през статистики и карти с нов, отзивчив сензорен екран.
 • Уверено минавайте по всеки маршрут, използвайки пълноцветни, вградени карти и multi-band GPS.
 • Знайте кога сте подготвени за продуктивна сесия с функцията за тренировъчна готовност.
 • Планирайте стратегията си с ежедневни предложения за тренировки, подробности за курса и още в уиджета за състезания.

СОЛАРНО ЗАРЕЖДАНЕ (само за Solar моделите)

Получете до 20 дни живот на батерията в режим на смарт часовник със соларно зареждане1. В режим GPS получавате до 42 часа и до 49 часа при соларно зареждане2. А в режим UltraTrac™ дори още по-дълго - до 110 часа при соларно зареждане3.

СЕНЗОРЕН ЕКРАН И БУТОНИ

Щракнете или прокарайте пръст през карти и статистики с традиционни бутони за управление или нов, отзивчив сензорен екран.

ЛЕКОТА

С тегло от само 52 грама, смарт часовника Forerunner 955 ще може лесно да се настрои към тялото Ви.

TRAINING READINESS

От момента, в който се събудите, получавате оценка за готовност въз основа на качеството на съня, възстановяването, тренировъчното натоварване и много други, за да можете да определите дали денят е добър за тежка тренировка или повече почивка.

СУТРЕШЕН ОТЧЕТ

Вижте обобщение на Вашия сън, възстановяване и тренировка веднага след като се събудите – заедно с HRV статуса и времето. Можете дори да персонализирате отчета си, за да Ви покаже какво искате да видите.

HRV СТАТУС

Получете по-задълбочено разбиране на цялостното си здраве, възстановяване и представяне на тренировка чрез променливост на сърдечната честота, докато спите, въз основа на технология, разработена от нашия Firstbeat Analytics™ екип.

RACE WIDGET

Пригответе се за следващото си състезание със съвети за обучение, персонализирани ежедневни предложения за тренировки и прогнози за времето за завършване въз основа на подробностите за курса, времето и представянето.

ЕЖЕДНЕВНИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА ТРЕНИРОВКИ

Вижте цялата си седмица от ежедневни предложения за тренировки, които се адаптират след всяко бягане, за да съответстват на Вашето представяне и възстановяване, както и предстоящите състезания в календара на приложението Ви за смартфон Garmin Connect™.

GARMIN COACH

Безплатните планове за адаптивно обучение включват програми за 5K, 10K и полумаратон, включващи насоки от експертни треньори, които се адаптират към Вас и Вашите цели.

RUNNING POWER

Когато използвате Running Dynamics Pod или HRM-Pro™ пулсомер, получавате непрекъснато измерване на китката си колко мощност прилагате на пътя, докато бягате, за да можете да управлявате усилията си.

ИЗДРЪЖЛИВОСТ В РЕАЛНО ВРЕМЕ

Използвайте тези данни, за да проследявате и управлявате Вашето усилие - и помогнете да избегнете пренапрежение в началото на бягането или колоезденето.

RUNNING DYNAMICS

Когато използвате Running Dynamics Pod или HRM-Pro пулсомер, часовникът Forerunner 955 измерва важни показатели за бягане като ритъм, дължина на крачката, време за контакт със земята и баланс и други

TRAINING STATUS

Използвайки нови индикатори, като HRV статус, скорошна история на упражненията и представяне, получете лесна представа за цялостното си усилие – и дали тренирате продуктивно, пиково или напрегнато.

ACUTE LOAD

Вижте историята на тренировките си и сравнете интензивността на последните си тренировки с оптималния диапазон, за подобряване на Вашето фитнес състояние.

TRAINING EFFECT

Вижте как тренировките Ви влияят върху издръжливостта, скоростта и силата с обратна връзка с ефекта на аеробни и анаеробни тренировки.

PACEPRO™ ФУНКЦИЯ

Функцията PacePro Ви помага да поддържате темпото с коригирани насоки, докато бягате.

ВРЕМЕ ЗА ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ

Знайте колко време да се възстановите преди следващата си тренировка с голямо усилие въз основа на последната Ви тренировка, както и цялостния стрес, сън и ежедневни дейности извън тренировките.

VO2 MAX

Тренирайте по-интелигентно с VO2 Max, индикатор за това как можете да очаквате да се представите. Този показател дори отчита промени в производителността, които могат да бъдат причинени от топлина или надморска височина.

PERFORMANCE CONDITION

Докато бягате, получавате анализ на темпото и пулса си за оценка в реално време на текущата Ви способност за изпълнение.

СИНХРОНИЗАЦИЯ НА ТРЕНИРОВЪЧНИ ПЛАНОВЕ

Вземете Вашите планове за тренировки на закрито и на открито от приложението Garmin Connect™ или синхронизирайте безпроблемно с Вашия Forerunner от други платформи, включително TrainingPeaks® и TrainerRoad.

ВГРАДЕНИ СПОРТНИ ПРИЛОЖЕНИЯ

Превключете тренировките си с профили на активност за колоездене, триатлон, плуване в басейн и открити води, бягане на писта и други.

VISUAL RACE PREDICTOR

Въз основа на Вашата история на бягане и общо фитнес ниво, вземете оценка за това какво може да бъде Вашето темпо за 5K, 10K - или дори маратон. Освен това данните за тенденциите подчертават въздействието на Вашето обучение във времето.

MULTI-BAND ПОДДРЪЖКА

Получавате достъп до множество глобални навигационни сателитни системи и достъп до множество честоти, изпращани от навигационни спътници за подобрена точност в области, където GNSS сигналите се отразяват, са слаби или обикновено не проникват – което Ви дава превъзходна точност за това колко далеч и колко бързо сте бягали — дори в предизвикателни среди.

ПЪЛНОЦВЕТНИ КАРТИ

Независимо дали бягате по градски улици или карате по гъсто покрити пътеки, Forerunner 955 предоставя пълноцветно, вградено картографиране, за да Ви държи на път.

НАВИГАЦИЯ ЗАВОЙ-ПО-ЗАВОЙ

Следвайте курс с помощта на указанията завой-по-завой, които Ви уведомяват предварително кога идва следващият завой.

ROUND-TRIP ROUTING

С Trendline™ популярни маршрути е лесно да намерите най-добрите местни пътища. Просто въведете желаното разстояние и Forerunner 955 ще Ви предложи курсове, които ще Ви върнат към началната точка.

UP AHEAD

Получете информация с един поглед за интересни точки по време на курса. В допълнение, вижте показателите за ефективност, сплит времената и разстоянието/надморската височина — плюс обобщение на ключовите точки на курса, които предстоят.

CLIMBPRO ФУНКЦИЯ

Използвайте ClimbPro функцията за изтеглените курсове, за да видите информация в реално време за текущите и предстоящите си изкачвания, вкллючително разстояние и надморска височина.

ФУНКЦИИ ЗА БЕЗОПАСНОСТ И ПРОСЛЕДЯВАНЕ

Ако не се чувствате в безопасност или ако часовникът Ви усети, че е възникнал инцидент, функциите за помощ и откриване на инциденти4 изпращат местоположението Ви до контактите за спешни случаи. Откриването на инциденти е активирано по подразбиране само за избрани профили на активност.

COURSES

Създайте или намерете съществуващи курсове в приложението Garmin Connect, така че никога да не останете без места за бягане. Или планирайте такъв на други платформи като Strava и Komoot, след което автоматично ги синхронизирайте с Вашия Forerunner.

ВГРАДЕН ПУЛСОМЕР

Часовникът постоянно следи Вашия пулс5 с нашия сензор за пулс от последно поколение и ще Ви предупреждава, ако остане твърде висок или твърде нисък, докато сте в покой. Той също така помага да се прецени колко усилено работите по време на дейности - дори докато плувате.

BODY BATTERY™ ЕНЕРГИЕН МОНИТОРИНГ

Проследявайте енергийните нива на тялото си, за да намерите най-доброто време за активност и почивка5.

МОНИТОРИНГ НА СЪНЯ

Получете оценка за качеството на съня си и прозрения за това как можете да се справите по-добре. Дори следете различните етапи на съня, както и сърдечната честота, стреса, Pulse Ox6 и дишането.

PULSE OX СЕНЗОР

Този вграден pulse ox сензор6 следи нивата на насищане на кръвта с кислород, за да поддържа усъвършенствано наблюдение на съня и аклиматизиране за надморска височина.

ПРОСЛЕДЯВАНЕ НА ЗДРАВЕТО НА ЖЕНИТЕ

Използвайте приложението Garmin Connect, за да проследявате своя менструален цикъл или бременност. Регистрирайте симптомите, вижте тренировки и хранене и др. Дори вижте и регистрирайте подробности на китката си с приложението за проследяване на здравето на жените.

HEALTH SAPSHOT™ ФУНКЦИЯ

Регистрирайте 2-минутна сесия, за да запишете ключови статистически данни, включващи пулс5, променливост на сърдечната честота, Pulse Ox6, дишане и стрес. След това генерирайте отчет с тези статистически данни, които да споделите чрез приложението Garmin Connect на Вашия съвместим смартфон.

МУЗИКА НА КИТКАТА ВИ

Изтеглете до 500 песни плюс плейлисти от Вашите акаунти в Spotify, Deezer или Amazon Music (изисква се абонамент).

GARMIN PAY БЕЗКОНТАКТНИ ПЛАЩАНИЯ

Преминавайте през касите за плащане с Garmin Pay решението за безконтактни плащания7 чрез участващи доставчици.

СМАРТ ИЗВЕСТИЯ

Получавайте имейли, текстови съобщения и сигнали директно на часовника си, когато сте сдвоени с Вашия смартфон Apple® или Android™. Можете дори да отговаряте на текстови съобщения, ако имате телефон с Android.

КОНТРОЛИРАНЕ НА СМАРТ ТРЕНАЖОР

Управлявайте своя Tacx® Smart тренажор чрез технологията ANT+® за симулация на курс, автоматични промени в съпротивлението и подкани за тренировка, когато използвате курсове или тренировки от часовника си.

GARMIN CONNECT ПРИЛОЖЕНИЕ

Вижте информацията за Вашето здраве и фитнес, свържете се и се състезавайте с приятели, регистрирайте се за предизвикателства, за да печелите значки и още – всичко това в едно безплатно приложение, без абонамент.

CONNECT IQ™ МАГАЗИН

Изтеглете персонализирани циферблати, добавете полета за данни и вземете приложения и уиджети от приложението Connect IQ Store, изтеглено на Вашия съвместим смартфон.

1 Предполага носене през целия ден с 3 часа на ден навън при условия от 50 000 lux.

2 Предполага непрекъсната употреба за целия период при условия от 50 000 lux.

3 Предполага се използване в условия на 50 000 lux.

4 Когато е сдвоен със съвместим смартфон. За изискванията и ограниченията на функциите за безопасност и проследяване вижте Garmin.com/safety.

5 Точност на проследяване на дейността.

6 Това не е медицинско устройство и не е предназначено за използване при диагностициране или наблюдение на каквото и да е медицинско състояние; вижте Garmin.com/ataccuracy. Pulse Ox не се предлага във всички страни.

7 Вижте текущите поддържани държави, платежна мрежа и банкова информация на Garmin.com/GarminPay/banks.

TrainingPeaks® е регистрирана търговска марка на Peaksware, LLC. SPOTIFY и логото на Spotify са сред регистрираните търговски марки на Spotify AB. Amazon Music и всички свързани лога са търговски марки на Amazon.com, Inc. или неговите филиали. Apple® е търговска марка на Apple Inc., регистрирана в САЩ и други страни. Android е търговска марка на Google LLC.

Какво има в кутията?

 • Forerunner 955 Solar Edtion цвят Whitestone
 • Кабел за зареждане/данни
 • Документация

Физически данни и характеристики:
Материал на стъклотоCorning® Gorilla® Glass DX
Материал на безелаПодсилен полимер
Материал на каишкатаСиликон
Размери46,5 x 46,5 x 14,4 (мм); Подходящ за китки с обиколка 130-220 мм
Тегло53 гр.;
Цветен екранДа
Тип на дисплеяВидима на слънчева светлина, transflective memory-in-pixel (MIP)
Размери на дисплея1,3" (33 мм) диаметър;
Резолюция на дисплея260 x 260 пиксела
Живот на батериятаРежим на смарт часовник: до 15 дни/20 дни със солар*; Режим само за GPS без музика: До 42 часа/49 часа със солар**; GNSS режим за всички системи плюс Multi-Band с музика: До 8,5 часа; Всички системи GNSS режим плюс Multi-Band без музика: До 20 часа/22 часа със солар**; Режим само GPS без музика: До 42 часа/49 часа със солар**; Режим Ultratrac: До 80 часа/110 часа със солар**; *Слънчево зареждане, като се предполага целодневно носене с 3 часа на ден навън при условия от 50 000 lux; ** Слънчево зареждане, предполагащо използване при условия от 50 000 lux;
Воден рейтинг5 ATM
Сензорен екранДа

Аутдор функции

 • Налични аутдор профили: Hiking, Climbing, Skiing, Snowboarding, Backcountry Skiing, XC Classic Skiing, XC Skate Skiing, Stand Up Paddleboarding, Rowing, Kayaking, Snowshoeing, Mapping, Navigating, Tennis, Pickleball, Padel, Track Me, Project Waypoint
 • Навигация от точка до точка
 • Обратно до старта
 • TracBack®
 • UltraTrac режим
 • Around Me режим
 • Профил за надморската височина
 • Индикатор за барометричната тенденция с предупреждения за бури
 • ClimbPro™
 • Изчисляване на площи
 • Вертикална скорост
 • Общо изкачване / спускане
 • Предварително заредени топографски карти
 • GPS координати
 • Sight 'N Go
 • XERO™ Locations
 • Календар за лов / риболов
 • Информация за слънцето и луната
 • Up Ahead
 • Разстояние до дестинацията

Функции на часовник

 • Час / дата
 • Синхронизиране на часа и датата посредством GPS
 • Аларма
 • Таймер
 • Хронометър
 • Час на изгрев / залез

Сензори

 • GPS
 • GLONASS
 • Galileo
 • Garmin Elevate™ вграден пулсомер
 • Барометричен алтиметър
 • Компас
 • Жироскоп
 • Акселерометър
 • Термометър
 • Pulse Ox
 • Multi-frequency позициониране

Смарт функции

 • Свързаност: Bluetooth®, ANT+®, Wi-Fi®
 • Connect IQ™ (изгледи на часа, уиджети, приложения и др.)
 • Смарт известия
 • Отговор/отхвърляне на обаждане с текст (само за Android ™)
 • Календар
 • Времето
 • Контролиране на музиката на смартфона
 • Музика на часовника До 2000 песни
 • Намиране на телефона
 • Намиране на часовника
 • VIRB® контрол
 • Смартфон съвместимост iPhone® и Android™
 • Съвместимост с Garmin Connect ™ Mobile
 • Garmin Pay™
 • Battery Saver - персонализиране за ниска мощност

Активити тракер функции

 • Вграден пулсомер
 • Отброяване на крачките
 • Body Battery™
 • Лента за активност (показва се след период на неактивност)
 • Автоматична цел (ежедневна цел за крачки)
 • Следене на съня (следи периодите на движение или спокоен сън)
 • Изгорени калории
 • Изкачени етажи
 • Изминато разстояние
 • Интензивни минути
 • TrueUp™
 • Move IQ™
 • Fitness Age
 • Целодневно проследяване на стреса
 • Хидратация

Фитнес функции

 • Налични фитнес профили: Strength, HIIT, Cardio and Elliptical Training, Stair Stepping, Floor Climbing, Indoor Climbing, Bouldering, Indoor Rowing, Pilates, Yoga
 • Кардио тренировки
 • Силови тренировки
 • Анимирани тренировки на екрана
 • HIIT тренировки
 • Йога тренировки
 • Пилатес тренировки

Функции за тренировки, планиране и анализ

 • GPS скорост и разстояние
 • VO2 max
 • Мултиспорт
 • Персонализируеми страници с данни
 • Auto Pause®
 • Интервални тренировки
 • Аклиматизация на топлина и височина
 • Разширени тренировки
 • Сваляне на тренировъчни планове
 • Auto Lap®
 • Ръчно задаване на обиколка
 • Training Status (следи ефективността на тренировките)
 • Training Load (общото натоварване за последните 7 дни)
 • Тренировъчен ефект (аеробен)
 • Тренировъчен ефект (анаеробен)
 • Персонализируеми сигнали
 • Аудио известия
 • Virtual Partner
 • Състезание срещу активност
 • LiveTrack
 • Group LiveTrack
 • Издръжливост в реално време
 • Сигнали за необичаен сърдечен ритъм (висок и нисък)
 • Честота на дишане
 • Напомняния за релаксация
 • Таймер за дишане за релаксация
 • Trendline™ популярни маршрути
 • Auto scroll
 • История за активностите в часовника
 • Health snapshot
 • Женско здраве
 • Ежедневни предложения за тренировки
 • Време за финиширане
 • Garmin Live сегменти
 • Сутрешен доклад
 • Strava Live сегменти
 • Уиджет за състезания
 • HRV статус
 • Training readiness
 • Round-trip course creator (бягане/колоездене)
 • Physio TrueUp

Функции за пулса

 • HR зони
 • HR сигнали
 • HR калории
 • % HR max
 • % HRR
 • Време за възстановяване
 • Auto max HR
 • HR Broadcast (предава данните за пулса на сдвоени устройства)

Функции за бягане

 • Налични профили за бягане: Running, Outdoor Track Running, Treadmill Running, Indoor Track Running, Trail Running, Virtual Running, Ultra Running
 • Динамика на бягането (със съвместим аксесоар)
 • Време за контакт със земята и баланс (със съвместим аксесоар)
 • Дължина на крачката (в реално време) (със съвместим аксесоар)
 • Каданс (осигурява броя на крачките в минута в реално време)
 • Праг на лактат (кога мускулите ви ще започнат да се уморяват) Да (със съвместим аксесоар)
 • Тренировки за бягане
 • Съвместимост с крачкомер
 • Вертикална осцилация и съотношение Да (със съвместим аксесоар)
 • PacePro™ стратегии за темпо Да
 • Running power  (със съвместим аксесоар)
 • Предсказател за състезанието
 • Предсказател за състезание, специфичен за курса и времето
 • Performance condition (сравн. вашето съст. с фитнес ниво ви)

Функции за колоездене

 • Налични профили за колоездене: Biking, Road Biking, Mountain Biking, Gravel Biking, Bike Commuting, Bike Touring, eBiking, eMountain Biking, Indoor Biking, Cyclocross
 • Състезание срещу активност
 • Сигнали за време/разстояние (сигнали при достигане на целта)
 • FTP Да (със съвместим аксесоар)
 • Съвместимост с Vector ™
 • Съвместимост с Varia Vision ™
 • Съвместимост с Varia ™ радар
 • Garmin велосипедна карта
 • Съвместимост с Varia ™ фар
 • Поддръжка на сензори за скорост и каданс
 • MTB Grit & Flow
 • Courses

Функции за плуване

 • Налични профили за плуване: Pool Swimming, Open Water Swimming, Swimming/Running
 • Измерване на пулса под вода
 • Данни за плуване (разстояние, темпо, брой загребвания, калории)
 • Тренировки за плуване в басейн
 • Данни за плуване в открити води (разстояние, темпо, калории)
 • "Repeat on" таймер за почивка (само за в басейн)
 • Auto rest (само за плуване в басейн)
 • Сигнали за темпо (само за плуване в басейн)
 • Критична скорост на плуване
 • Сигнали за време и разстояние
 • Сърдечна честота от външен HRM Да (с HRM-Swim™ или HRM-Pro™)
 • Drill logging (само за плуване в басейн)
 • Разпознаване на типа загребване
 • Основен таймер за почивка (от 0) (само за плуване в басейн)

Функции за голф

 • Предварително заредени 41 000 игрища по целия свят
 • Разстояние до предната, средната и задната част на грийна
 • Разстояние до layups/doglegs
 • Разстояние на изстрела
 • Дигитална карта за отбелязване на точките
 • Garmin AutoShot™
 • Green View с ръчно позициониране на флага
 • TruSwing™ съвместимост

Функции за проследяване на активността за деца

 • Toe-to-Toe™ предизвикателства

Свързаност

 • Connect IQ™ Store на устройството


Върни се горе
Безплатна и бърза доставка

За продукти с редовна цена над 150 лв. получаваш безплатна доставка до 24 часа с Еконт или Спиди.

Върни лесно

Пазарувай спокойно и сигурно. Ако продуктът не отговори на очакванията ти може да го върнеш до 14 дни.

Гаранция

Всяка марка е утвърдена с качеството си, а ние ти даваме гаранция и сервиз за всеки неин продукт.

Попитай експерт

Получаваш професионална консултация и отговор на всичките ти въпроси свързани с работата на продуктите.

Свързани продукти

Running Dynamics крачкомер
150 лв.

с безплатна доставка
на изплащане 7.45 лв.
лизинг с 0% лихва
Лента за сърдечен ритъм HRM-Pro™ Plus
279 лв.

с безплатна доставка
на изплащане 13.86 лв.
лизинг с 0% лихва
HRM-Dual™ пулсомер
155 лв.

с безплатна доставка
на изплащане 7.70 лв.
лизинг с 0% лихва
Луксозен GPS смарт часовник Garmin серия Forerunner® 955 Solar Edtion цвят Black
1285 лв.

с безплатна доставка
на изплащане 63.84 лв.
лизинг с 0% лихва
Луксозен GPS смарт часовник Garmin серия Forerunner® 955 цвят Whitestone
1085 лв.

с безплатна доставка
на изплащане 53.90 лв.
лизинг с 0% лихва
Луксозен GPS смарт часовник Garmin серия Forerunner® 955 цвят Black
1085 лв.

с безплатна доставка
на изплащане 53.90 лв.
лизинг с 0% лихва
 

към начало