лизинг с 0% лихва

Смарт часовник Garmin Instinct® Crossover Solar, Graphite

Смарт часовник Garmin серия Instinct® Crossover Solar, цвят Graphite

889 лв. с безплатна доставка
на лизинг 24 вноски по 44.17 лв.
или с 0% лихва 10 вноски по 88.90 лв.

Схемите за изплащане и начините за плащане ще видите след добавяне в количката.

Бърза поръчка на 0892286666 и на Viber / WhatsApp или попълни телефон и ние ще се свържем с теб.

Задайте въпрос за продукта

Смарт часовник Garmin серия Instinct® Crossover Solar, цвят Graphite

СЪЗДАДЕН, ДА ПОДДЪРЖА ЗАРЯД

Вие сте заети да проправяте своя собствена пътека. Така че имате нужда от часовник, който може да поддържа заряд. Как звучи безкраен живот на батерията в режим за пестене на батерия? Освен това вземете до 70 дни в режим на смарт часовник1 и до 31 часа в GPS режим2 .

СЪЗДАДЕН, ЗА ДА ПОКАЗВА ТОЧНО ВРЕМЕ

Тези луминисцентни (Super-Luminova® Pigment) аналогови стрелки са ярки, лесни за четене и невероятно надеждни. Вградената RevoDrive технология осигурява точно аналогово отчитане на времето, така че да можете да имате увереност, че сте точно навреме.

СЪЗДАДЕН, ЗА ДА ИЗДЪРЖА

Удебелен. Здрав. Двуслоен панел. Само няколко думи подред, които харесваме. Особено когато разполага с дигитален дисплей с висока разделителна способност и смарт функционалност. Освен това този часовник е водоустойчив до 10 ATM и е устойчив на топлина и удари. Така че да можете да правите това, което правите.

REVODRIVE™ ТЕХНОЛОГИЯ

Технологията RevoDrive осигурява точно аналогово отчитане на времето дори в най-взискателните среди.

СМАРТ ИЗВЕСТИЯ

Получавайте имейли, текстови съобщения и сигнали директно на часовника си, когато сте сдвоени с Вашия Android или Apple смартфон. Можете дори да отговаряте на текстови съобщения, ако имате телефон с Android.

СИНХРОНИЗИРАЙТЕ С ПРИЛОЖЕНИЕТО GARMIN CONNECT™

Вижте цялата информация за Вашето здраве и фитнес на едно място. Приложението Garmin Connect на Вашия съвместим смартфон е процъфтяваща онлайн общност, където хората в движение могат да се свързват, състезават и споделят.

ФУНКЦИИ ЗА БЕЗОПАСНОСТ И ПРОСЛЕДЯВАНЕ

Когато Вашият часовник и телефон са сдвоени, съобщение с Вашето местоположение на живо може да бъде изпратено до Вашите контакти ръчно или — по време на избрани дейности на открито — автоматично с вграденото откриване на инциденти3.

GARMIN PAY™ БЕЗКОНТАКТНИ ПЛАЩАНИЯ

Преминавайте през опашките на касата и избрани транзитни системи с Garmin Pay решението за безконтактни плащания чрез участващи доставчици.

CONNECT IQ™ STORE

Изтеглете персонализирани циферблати, добавете полета за данни и вземете приложения и уиджети от приложението Connect IQ Store на Вашия съвместим смартфон.

ВГРАДЕНИ СПОРТНИ ПРИЛОЖЕНИЯ

Правете каквото обичате с предварително заредени профили на активност за бягане, колоездене, плуване, силови тренировки, катерене на закрито, виртуално бягане, голф, йога и др.

HIIT ТРЕНИРОВКИ

Този профил на активност проследява Вашите HIIT тренировки, включително AMRAP, EMOM, Tabata и персонализирани. Задайте броя на кръговете, интервалите работа/почивка и други.

VO2 MAX

Тренирайте по-интелигентно с VO2 max, индикатор за това как можете да очаквате да се представите. Той дори отчита промени в производителността, които могат да бъдат причинени от топлина или надморска височина.

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА ЕЖЕДНЕВНА ТРЕНИРОВКА

За насоки за тренировка, които вземат под внимание Вас и Вашето фитнес ниво, получавайте ежедневни препоръки въз основа на Вашето текущо тренировъчно натоварване и тренировъчен статус.

ВРЕМЕ ЗА ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ

След всяка тренировка времето за възстановяване Ви уведомява кога ще сте готови за нова тежка тренировка. Той дори отчита интензивността на тренировката и фактори като стрес, ежедневна активност и сън.

RUNNING POWER

Получете непрекъснато измерване на китката си за това колко мощност прилагате към пътя, докато бягате, когато използвате Вашия Running Dynamics Pod или HRM-Pro™ Plus пулсомер.

MTB DYNAMICS

Проследявайте подробностите за всяко каране с показатели за планинско колоездене плюс специализирани измервания Grit™ и Flow™, които оценяват трудността на пътеката и колко плавно се спускате, като Ви дават резултат, който да победите следващия път.

MULTI-GNSS ПОДДРЪЖКА

Независимо дали сте на туризъм, планинско колоездене, бягане по пътеки или ски, ще имате достъп до множество глобални навигационни сателитни системи (GPS, GLONASS и Galileo), за да проследявате в по-предизвикателни среди, отколкото само с GPS.

ABC СЕНЗОРИ

Навигирайте по следващата си пътека с ABC сензори, включващи алтиметър за данни за надморската височина, барометър за наблюдение на времето и 3-осен електронен компас.

TRACBACK® МАРШРУТИРАНЕ

Премахнете догадките при пътуването си наобратно, като използвате тази функция, за да навигирате по същия маршрут обратно до началната точка.

РЕФЕРЕНТНА ТОЧКА

Проследявайте познато място — като колата си или началото на пътеката — спрямо Вашето местоположение и лесно намерете пътя обратно до него.

ВГРАДЕН ПУЛСОМЕР

Получавайте данни за пулса5 заедно с предупреждения, ако пулсът Ви остане твърде висок или твърде нисък, докато сте в покой. Измерете колко силно работи сърцето Ви по време на дейности.

ПРОСЛЕДЯВАНЕ НА СТРЕСА

Променливостта на сърдечната честота се използва за изчисляване на резултата Ви за ниво на стрес, така че да можете да видите дали имате спокоен, балансиран или напрегнат ден.

РАЗШИРЕН МОНИТОРИНГ НА СЪНЯ

Получете пълна разбивка на Вашите леки, дълбоки и REM етапи на сън. Прегледайте всичко в специален уиджет, който включва Вашия резултат от съня и съвети.

BODY BATTERY™ МОНИТОРИНГ

Оптимизирайте енергийните резерви на тялото си, като използвате променливостта на сърдечната честота, стреса, съня и други данни, за да прецените кога сте готови да бъдете активни или кога може да се наложи да си починете.

PULSE OX СЕНЗОР

За аклиматизация на надморска височина или наблюдение на съня, Pulse Ox сензора5 използва светлинни лъчи на китката Ви, за да прецени колко добре тялото Ви абсорбира кислород.

ФИТНЕС ВЪЗРАСТ

Тази функция използва хронологична възраст, Вашата седмична енергична активност, сърдечна честота в покой и BMI, за да прецени дали тялото Ви е по-младо или по-възрастно от Вас.

ИНТЕНЗИВНИ МИНУТИ

Проследявайте колко минути енергична активност получавате, кога ги печелите и по време на каква дейност. Можете дори да ги разглеждате като поле с данни по време на времеви дейности.

NIGHT VISION СЪВМЕСТИМОСТ (само за Tactical Edition)

Превключвайте между изглед през деня и изглед през нощта с екран, проектиран да се чете от очила за нощно виждане.

СТЕЛТ РЕЖИМ (само за Tactical Edition)

Преминете на тъмно, като активирате стелт режим, за да спрете да съхранявате и споделяте Вашата GPS позиция и да деактивирате безжичната връзка и комуникация.

DUAL-FORMAT GPS (само за Tactical Edition)

GPS координати с двоен формат с препратки към географска ширина и дължина предлагат несравнима ситуационна осведоменост.

KILL SWITCH (само за Tactical Edition)

Ако сигурността се превърне в проблем, kill switch изтрива цялата потребителска памет на устройството.

РЕЖИМ JUMPMASTER (само за Tactical Edition)

Изчислете точките на освобождаване на голяма надморска височина според военните указания, докато навигирате към целта си, след като сте скочили.

ТАКТИЧЕСКА АКТИВНОСТ (само за Tactical Edition)

Вижте време, темпо, час от деня, надморска височина и Вашето местоположение и в двата вида координати.

1 Предполага целодневно носене с 3 часа на ден навън при условия на 50,000 lux.

2 Предполага непрекъсната употреба за целия период при условия на 50,000 lux.

3 Когато е сдвоен с Вашия съвместим смартфон. За изискванията и ограниченията на функциите за безопасност и проследяване вижте Garmin.com/safety.

4 Вижте текущата поддържана държава, платежна мрежа и информация за банката.

5 Точност на проследяване на активността.

6 Това не е медицинско устройство и не е предназначено за използване при диагностика или наблюдение на каквото и да е медицинско състояние; вижте Garmin.com/ataccuracy. Pulse Ox не се предлага във всички страни.

Android е търговска марка на Google LLC. Apple® е търговска марка на Apple Inc., регистрирана в САЩ и други страни.

Какво има в кутията?

 • Instinct® Crossover
 • Кабел за зареждане/данни
 • Документация

Физически данни и характеристики:
Материал на стъклотоХимически подсилено стъкло или Power Glass™
Материал на безелаПодсилен полимер, неръждаема стомана
Материал на корпусаПодсилен полимер
Съвместимост с QuickFit™ каишкиДа (22 мм)
Материал на каишкатаСиликон
Размери45 х 45 х 16,2 мм; Подходящ за китки с обиколка 135-230 мм
Тегло65 гр.
Тип на дисплеяМонохромен, видим на слънчева светлина, трансфлективен memory-in-pixel (MIP)
Размери на дисплеяДизайн с централен отвор: 0,9" x 0,9" (23 x 23 mm)
Резолюция на дисплея176 x 176 пиксела
Живот на батериятаСмарт часовник: До 28 дни/70 дни със солар*; Режим на часовник за пестене на батерия: До 71 дни/Неограничено със солар*; GPS: До 25 часа/31часа със солар**; Максимален GPS режим на батерия: До 111 часа/533 часа със солар**; Expedition GPS активност: До 40 дни/327 дни със солар*; *Слънчево зареждане, като се предполага целодневно носене с 3 часа на ден навън при условия от 50 000 lux ; **Слънчево зареждане, при условие, че се използва в условия от 50 000 lux
Засичане на инциденти (G-Sensor)Да
Воден рейтинг10 ATM
Памет64 MB

Аутдор функции

 • Налични аутдор профили: Hiking, Climbing, Indoor Climbing, Bouldering, Skiing, Snowboarding, XC Skiing, Stand Up Paddleboarding, Rowing, Kayaking, Fishing, Tactical
 • Навигация от точка до точка
 • Обратно до старта
 • TracBack®
 • UltraTrac режим
 • Профил за надморската височина
 • Изчисляване на площи
 • Вертикална скорост
 • Общо изкачване / спускане
 • Съвместимост с BaseCamp ™
 • GPS координати
 • Sight 'N Go
 • XERO™ Locations
 • Информация за слънцето и луната
 • Stealth mode  (само за Tactical Edition)
 • Kill switch (само за Tactical Edition)
 • Night vision mode (само за Tactical Edition)
 • Разстояние до дестинацията
 • Барометричен индикатор с предупреждение за буря
 • Expedition GPS активност

Функции на часовник

 • Час / дата
 • Синхронизиране на часа и датата посредством GPS
 • Аларма
 • Таймер
 • Хронометър
 • Час на изгрев / залез
 • Аналогови стрелки

Сензори

 • GPS
 • GLONASS
 • Galileo
 • Garmin Elevate™ вграден пулсомер
 • Барометричен алтиметър
 • Компас
 • Акселерометър
 • Термометър
 • Pulse Ox

Смарт функции

 • Свързаност Bluetooth®, ANT+®
 • Connect IQ™ (изгледи на часа, уиджети, приложения и др.)
 • Смарт известия
 • Отговор/отхвърляне на обаждане с текст (само за Android ™)
 • Календар
 • Времето
 • Контролиране на музиката на смартфона
 • Намиране на телефона
 • Намиране на часовника
 • VIRB® контрол
 • Смартфон съвместимост
 • Съвместимост с Garmin Connect ™ Mobile
 • Garmin Pay™
 • Battery Saver - персонализиране за ниска мощност

Активити тракер функции

 • Вграден пулсомер
 • Отброяване на крачките
 • Body Battery™
 • Лента за активност (показва се след период на неактивност)
 • Автоматична цел (ежедневна цел за крачки)
 • Следене на съня (следи периодите на движение или спокоен сън)
 • Изгорени калории
 • Изкачени етажи
 • Изминато разстояние
 • Интензивни минути
 • TrueUp™
 • Move IQ™
 • Fitness Age
 • Целодневно проследяване на стреса
 • Хидратация (в Garmin Connect™)

Фитнес функции

 • Налични фитнес профили: Strength, Cardio and Elliptical Training, HIIT, Stair Stepping, Floor Climbing, Indoor Rowing, and Yoga
 • Кардио тренировки
 • Силови тренировки
 • Автоматичен брояч на повторенията
 • HIIT тренировки

Функции за тренировки, планиране и анализ

 • GPS скорост и разстояние
 • VO2 max
 • Мултиспорт
 • Персонализируеми страници с данни
 • Auto Pause®
 • Интервални тренировки
 • Аклиматизация на топлина и височина
 • Разширени тренировки
 • Сваляне на тренировъчни планове
 • Auto Lap®
 • Ръчно задаване на обиколка
 • Конфигурируеми предупреждения за обиколка
 • Training Status (следи ефективността на тренировките)
 • Training Load (общото натоварване за последните 7 дни)
 • Тренировъчен ефект (аеробен)
 • Тренировъчен ефект (анаеробен)
 • Персонализируеми сигнали
 • Аудио известия
 • Virtual Partner
 • Състезание срещу активност
 • Автоматични мултиспортни дейности
 • LiveTrack
 • Сигнали за необичаен сърдечен ритъм  (висок и нисък)
 • Честота на дишане
 • Таймер за дишане за релаксация
 • Auto scroll
 • История за активностите в часовника
 • Health snapshot
 • Женско здраве  (в Garmin Connect™)
 • Ежедневни предложения за тренировки
 • Време за финиширане
 • Live Event Sharing
 • HRV статус
 • Power Modes - персон. настройки на батерията при активност
 • Physio TrueUp

Функции за пулса

 • HR зони
 • HR сигнали
 • HR калории
 • % HR max
 • % HRR
 • Време за възстановяване
 • Auto max HR
 • HR Broadcast (предава данните за пулса на сдвоени устройства)

Функции за бягане

 • Налични профили за бягане: Running, treadmill running, indoor track running, trail running
 • Динамика на бягането  (със съвместим аксесоар)
 • Време за контакт със земята и баланс  (със съвместим аксесоар)
 • Дължина на крачката (в реално време)  (със съвместим аксесоар)
 • Каданс (осигурява броя на крачките в минута в реално време)
 • Праг на лактат (кога мускулите ви ще започнат да се уморяват) (със съвместим аксесоар)
 • Съвместимост с крачкомер
 • Вертикална осцилация и съотношение (със съвместим аксесоар)
 • Предсказател за състезанието
 • Performance condition (сравн. вашето съст. с фитнес ниво ви)

Функции за колоездене

 • Налични профили за колоездене: Biking, Road Biking, Mountain Biking, Gravel Biking, Cyclocross, Bike Commuting, Bike Touring, eBiking, eMountain Biking, Indoor Biking
 • Състезание срещу активност
 • Сигнали за време/разстояние (сигнали при достигане на целта)
 • FTP
 • Съвместимост с Vector ™
 • Поддръжка на сензори за скорост и каданс
 • MTB Grit & Flow
 • Advanced cycling dynamics
 • Courses

Функции за плуване

 • Налични профили за плуване: Pool swimming, open water swimming
 • Измерване на пулса под вода
 • Данни за плуване (разстояние, темпо, брой загребвания, калории)
 • Тренировки за плуване в басейн
 • Данни за плуване в открити води (разстояние, темпо, калории)
 • "Repeat on" таймер за почивка (само за в басейн)
 • Auto rest (само за плуване в басейн)
 • Сигнали за време и разстояние
 • Drill logging (само за плуване в басейн)
 • Разпознаване на типа загребване
 • Основен таймер за почивка (от 0) (само за плуване в басейн)

Функции за голф

 • Разстояние до предната, средната и задната част на грийна
 • Разстояние до layups/doglegs
 • Разстояние на изстрела
 • Дигитална карта за отбелязване на точките
 • Green View с ръчно позициониране на флага

Функции за проследяване на активността за деца

 • Toe-to-Toe™ предизвикателства

Свързаност

 • Сингронизиране в реално време на настройки с Garmin Connect™


Върни се горе
Безплатна и бърза доставка

За продукти с редовна цена над 150 лв. получаваш безплатна доставка до 24 часа с Еконт или Спиди.

Върни лесно

Пазарувай спокойно и сигурно. Ако продуктът не отговори на очакванията ти може да го върнеш до 14 дни.

Гаранция

Всяка марка е утвърдена с качеството си, а ние ти даваме гаранция и сервиз за всеки неин продукт.

Попитай експерт

Получаваш професионална консултация и отговор на всичките ти въпроси свързани с работата на продуктите.

Свързани продукти

Смарт часовник Garmin серия Instinct® 2X Solar цвят Graphite
889 лв.

с безплатна доставка
на изплащане 44.17 лв.
лизинг с 0% лихва
QuickFit® 22 каишка от жакард – Pine Green
635 лв.

с безплатна доставка
на изплащане 31.55 лв.
лизинг с 0% лихва
Лента за сърдечен ритъм HRM-Pro™
279 лв.

с безплатна доставка
на изплащане 13.86 лв.
лизинг с 0% лихва
QuickFit® 22 метална каишка
419 лв.

с безплатна доставка
на изплащане 20.82 лв.
лизинг с 0% лихва
QuickFit® 22 каишка от жакард – черна
635 лв.

с безплатна доставка
на изплащане 31.55 лв.
лизинг с 0% лихва
QuickFit® 22 каишка от жакард – индиго
635 лв.

с безплатна доставка
на изплащане 31.55 лв.
лизинг с 0% лихва
QuickFit® 22 Italian Vacchetta кожена каишка
529 лв.

с безплатна доставка
на изплащане 26.28 лв.
лизинг с 0% лихва
QuickFit® 22 Chestnut кожена каишка
319 лв.

с безплатна доставка
на изплащане 15.85 лв.
лизинг с 0% лихва
QuickFit® 22 черна кожена каишка
319 лв.

с безплатна доставка
на изплащане 15.85 лв.
лизинг с 0% лихва
Лента за сърдечен ритъм HRM-Pro™ Plus
279 лв.

с безплатна доставка
на изплащане 13.86 лв.
лизинг с 0% лихва
HRM-Dual™ пулсомер
155 лв.

с безплатна доставка
на изплащане 7.70 лв.
лизинг с 0% лихва
Смарт часовник Garmin Instinct® Crossover Solar – Tactical Edition, Black
989 лв.

с безплатна доставка
на изплащане 49.13 лв.
лизинг с 0% лихва
Смарт часовник Garmin Instinct® Crossover Solar, Tidal Blue
889 лв.

с безплатна доставка
на изплащане 44.17 лв.
лизинг с 0% лихва
Смарт часовник Garmin Instinct® Crossover Blue Granite
795 лв.

с безплатна доставка
на изплащане 39.50 лв.
лизинг с 0% лихва
Смарт часовник Garmin Instinct® Crossover Black
795 лв.

с безплатна доставка
на изплащане 39.50 лв.
лизинг с 0% лихва
Смарт часовник Garmin Instinct® 2S Solar Graphite
795 лв.

с безплатна доставка
на изплащане 39.50 лв.
лизинг с 0% лихва
 

към начало