лизинг с 0% лихва

Смарт часовник Garmin Enduro™ 2 с черна UltraFit каишка

Смарт часовник Garmin серия Enduro™ 2  с черна UltraFit  каишка Открийте най-новият смарт часовник Garmin Enduro 2 – […]

2065 лв. с безплатна доставка
на лизинг 24 вноски по 102.59 лв.
или с 0% лихва 10 вноски по 206.50 лв.

Схемите за изплащане и начините за плащане ще видите след добавяне в количката.

Бърза поръчка на 0892286666 и на Viber / WhatsApp или попълни телефон и ние ще се свържем с теб.

Задайте въпрос за продукта

Смарт часовник Garmin серия Enduro™ 2 с черна UltraFit каишка

Открийте най-новият смарт часовник Garmin Enduro 2 – Вашия перфектен съюзник за активен начин на живот! Издържай на всяко предизвикателство – смарт часовникът Garmin серия Enduro 2 ще бъде вашето надеждно умно устройство

Снабден със сателитни системи за позициониране, този смарт часовник е създаден да проследява вашите тренировки и активности с невероятна точност и прецизност. Използвайки функционалностите на тренировъчният съветник, Enduro 2 ви предоставя достъп до богата база данни от състезания, планове и тренировки, които могат да ви помогнат да подобрите физическата си форма.

С вграденият си датчик за пулс и функции за мониторинг на здравето, Garmin Enduro 2 контролира вашето състояние по всяко време. Той ви предлага отчети и анализи, които помагат да разберете как тренирате, как се възстановявате и как да подобрите продуктивността си.

Не само е спортен часовник, Garmin Enduro 2 предлага полезни и практични функции. Свържете смартфона си с часовника през Bluetooth или Wi-Fi и получавайте известията и съобщенията си, управлявайте музикалната си колекция и дори правете онллайн разлащания чрез Garmin Pay, без да се нуждаете от портмоне и налични пари.

Не се притеснявайте от батерията – Enduro 2 разполага със здраво литиево-йонна батерия, която осигурява до 65 дни в часовников режим и до 150 часа в режим на GPS.

Поръчайте Garmin Enduro 2 от нашия сайт и се насладете на прецизност, издръжливост и всякакви приключения с него! Влезте в света на спорта и активния начин на живот със смарт часовници на Garmin.

БЯГАЙТЕ ДО КРАЯ НА СВЕТА

Вземете слънчево зареждане, което осигурява изключително дълъг GPS живот на батерията, за да Ви помогне да премитете през следващото си ултра състезание, плюс енергоспестяваща позиционна точност и вградена карта, за да Ви помогне да намерите своя път.

 • Слънчевата енергия осигурява най-добрия в класа живот на батерията за най-дългите състезания.
 • Не спирайте с до 150 часа живот на батерията в GPS режим със слънчево зареждане1.
 • Технологията SatIQ™ увеличава максимално живота на батерията, без да прави компромиси с точността, от която се нуждаете.
 • Знайте къде да отидете с TopoActive картите и NextFork™ насоки.
 • Супер ярко LED фенерче Ви помага да следите заобикалящата Ви среда.
 • Коригираните според степента показатели за ефективност Ви помагат да изведете тренировките си на следващото ниво.

СОЛАРНО ЗАРЕЖДАНЕ

Вземете до 34 дни живот на батерията в режим на смарт часовник — с допълнителни 12 дни при слънчево зареждане2 — за непрекъсната картина на Вашето здраве и фитнес и до 150 часа в GPS режим със слънчево зареждане1 за проследяване на представянето Ви по време на тренировки и състезания .

СЪЗДАДЕН ДА ИЗДЪРЖА

Здравият, изискан и лек дизайн включва голям 1,4-инчов дисплей със соларно зареждане и 51 мм корпус със сапфирено покритие. UltraFit каишката осигурява комфорт на дълги разстояния – дори при тежки условия.

ТЪЧСКРИЙН И БУТОНИ

Традиционните бутони за управление, които работят във всякаква среда, са съчетани с отзивчив нов сензорен интерфейс за бърз достъп до селекции и функции.

TRAIL RUN VO2 МАКС

VO2 Max за бягане по пътеки оценява сърдечно-съдоваото фитнес ниво на бегачите по пътеки, като се коригира въз основа на променливите условия на пътеката и терена, които могат да повлияят на представянето на бягането.

ULTRARUN АКТИВНОСТ

Използвайте активността ultrarun с таймер за почивка и запишете времето, което прекарвате в подкрепителните пунктове.

ПРИЛОЖЕНИЕ ЗА ПРИКЛЮЧЕНСКИ СЪСТЕЗАНИЯ

Този профил на активност Ви позволява да виждате сърдечен ритъм, надморска височина, времена на сегменти и други показатели, когато състезанието е в ход. Той записва GPS в този режим, но не е достъпен за гледане, в съответствие с правилата на приключенските състезания. Обобщен екран дори помага да проверите вашето финално време със състезателната комисия.

CLIMBPRO ФУНКЦИЯ

Използвайте ClimbPro функцията за изтеглените курсове, за да видите информация в реално време за текущите и предстоящите си изкачвания, вкллючително разстояние и надморска височина — както и спускания и равнини.

PACEPRO™ ТЕХНОЛОГИЯ

Първата по рода си PacePro функция Ви помага докато бягате да поддържате темпо с точни насоки.

ТЕМПО СПОРЕД ОЦЕНКАТА

Разберете как да коригирате темпото си върху променлив терен, за да изпълнявате според плана си.

VISUAL RACE PREDICTOR

Въз основа на Вашата история на бягане и общо фитнес ниво, тази функция предоставя оценка за това какво може да бъде Вашето темпо за разстоянието, което искате да избягате. Данните за тенденциите показват как Вашите тренировки оказва влияние във времето.

АКЛИМАТИЗАЦИЯ НА ТОПЛИНА И ВИСОЧИНА

Подгответе се за всяка среда. Когато сте сдвоени с Вашия съвместим смартфон, вижте как тялото Ви се държи в различни среди с аклиматизация към топлина и надморска височина.

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕТО

Вижте разширените тренировъчни показатели, които включват динамика на бягането, VO2 max с корекции за топлина и надморска височина, корекции за бягане по пътеките, съветник за възстановяване и други.

АВТОМАТИЧЕН ТАЙМЕР ЗА ПОЧИВКА

По време на ултрарън активност Вашият часовник автоматично следи времето, прекарано в подкрепителните пунктове — така че не е нужно да се притеснявате за паузата на Вашето бягане.

ВГРАДЕНИ СПОРТНИ ПРИЛОЖЕНИЯ

Използвайте предварително заредените профили на активност за бягане, плуване, колоездене, туризъм, гребане, ски, голф, сърф, катерене на закрито и др.

СЪВЕТНИК ЗА ВРЕМЕ НА ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ

След всяка тренировка времето за възстановяване Ви уведомява кога ще сте готови за друга тежка тренировка. Той дори отчита интензивността на тренировката и фактори като стрес, ежедневна активност и сън.

ЕЖЕДНЕВНИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА ТРЕНИРОВКИ

За насоки за тренировки, които вземат предвид Вас и Вашето фитнес ниво, получавате ежедневни препоръки за бягане и каране въз основа на текущото Ви тренировъчно натоварване и състояние на тренировка.

BACKCOUNTRY SKI

Бъдете информирани, когато сте на сняг. Този предварително зареден профил помага да се направи разлика между каране на ски и изкачване. Той показва показатели, специфични за изкачване или спускане.

XC SKI DYNAMICS

Когато е сдвоен с HRM-Pro™ пулсомер (продава се отделно), показателят за сила помага да се измери действителното натоварване на Вашите тренировки.

SURF-READY ФУНКЦИИ

Пригответе се да хванете няколко вълни. Този часовник работи с функцията Surfline Sessions™, която създава видео на всяка вълна, сърфирайки пред Surfline® камера4. Така ще можете да ги гледате по-късно и да видите как сте се справили с Вашия Surfline Sessions абонамент.

MTB DYNAMICS

Проследявайте детайлите на всяко каране с показатели за планинско колоездене плюс специализирани Grit™ и Flow™ измервания, които оценяват трудността на пътеката и колко плавно се спускате, като Ви дават резултат, който да победите следващия път.

ВГРАДЕНО ФЕНЕРЧЕ

За да Ви помогне да се ориентирате в условия на слаба осветеност, вградено свръхярко multi-LED фенерче (два пъти по-ярко от fēnix® 7X) осигурява бърз достъп до ярък, постоянен лъч в червена или бяла светлина.

SATIQ™ ТЕХНОЛОГИЯ

Режимът AutoSelect използва технологията SatIQ за динамично определяне на GPS режима, необходим за максимизиране на живота на батерията, без да се прави компромис с позиционната точност.

MULTI-BAND ПОДДРЪЖКА

Постигнете превъзходна точност, използвайки множество глобални навигационни сателитни системи (GPS, GLONASS, Galileo). Достъп до множество честоти, изпращани от навигационни спътници за подобрена точност на местоположението в области, където GNSS сигналите се отразяват, са слаби или обикновено не проникват.

NEXTFORK™ НАСОКИ

Вижте разстоянието до следващата пресечка на пътеката, както и името на предстоящата пътека.

UP AHEAD

Получете информация с един поглед за избрани POI точки пред Вас. Преглеждайте показателите за ефективност, сплит времената и разстояние/надморска височина — плюс обобщение на предстоящите основни точки.

ABC СЕНЗОРИ

Навигирайте по следващата си пътека с ABC сензори, включващи алтиметър за данни за надморската височина, барометър за наблюдение на времето и 3-осен електронен компас.

SKIVIEW™ КАРТИ

Предварително заредени SkiView карти с имена на писти и оценките за трудност за повече от 2,000 ски курорта по целия свят.

TOPOACTIVE КАРТИ

Предварително заредените TopoActive Europe карти и допълнителни карти от цял свят поддържат Вашите изследвания на път. Използвайте вградената Wi-Fi® връзка за лесно зареждане и актуализиране на карти и софтуер, без да използвате компютър.

ВГРАДЕН ПУЛСОМЕР

Оптичната технология за сърдечен ритъм4 измерва интензивността на дейността, както и променливостта на сърдечната честота, за да изчисли нивото на стрес. Той също така проследява под вода без необходимост от допълнителен пулсомер за гърдите.

PULSE OX СЕНЗОР

За аклиматизация на надморска височина или наблюдение на съня, Pulse Ox сензора5 използва светлинни лъчи на китката Ви, за да прецени колко добре тялото Ви абсорбира кислород.

HEALTH SNAPSSHOT™ ФУНКЦИЯ

Регистрирайте 2-минутна сесия, за да запишете ключови статистики, включително сърдечна честота, променливост на сърдечната честота, Pulse Ox, дишане и стрес. След това генерирайте отчет с тези статистики, който да споделите чрез приложението Garmin Connect™ на Вашия съвместим смартфон.

BODY BATTERY™ МОНИТОРИНГ

Оптимизирайте енергийните резерви на тялото си, като използвате променливостта на сърдечната честота, стреса, съня и други данни, за да прецените кога сте готови да бъдете активни или кога може да се наложи да си починете.

МОНИТОРИНГ НА СЪНЯ

Получете пълна разбивка на Вашите леки, дълбоки и REM етапи на сън. Вижте всичко в специален уиджет, който включва Вашия резултат за сън и насоки.

ПРОСЛЕДЯВАНЕ НА ДИШАНЕТО

Вижте как дишате през деня, по време на сън и по време на дихателни упражнения и йога дейности.

ПРОСЛЕДЯВАНЕ НА ХИДРАЦИЯТА

Регистрирайте дневния си прием на течности, като напомняне да останете хидратирани. Когато автоматичната цел е активирана, дори ще видите прогнозна загуба на пот след активност и целта Ви ще се коригира.

СМАРТ ИЗВЕСТИЯ

Получавайте имейли, текстови съобщения и сигнали директно на часовника си, когато сте сдвоени със съвместимо устройство.

МУЗИКАЛНИ ПРИЛОЖЕНИЯ

Изтеглете песни плюс плейлисти от Вашите акаунти в Spotify, Deezer или Amazon Music (може да е необходим абонамент). Използвайте безжични слушалки (продават се отделно) за слушане без телефон.

GARMIN PAY™ БЕЗКОНТАКТНИ ПЛАЩАНИЯ

Преминавайте през касите за плащане с Garmin Pay решението за безконтактни плащания чрез участващи доставчици.

ФУНКЦИИ ЗА БЕЗОПАСНОСТ И ПРОСЛЕДЯВАНЕ

Когато вашият часовник и телефон са сдвоени, вашето местоположение на живо може да бъде изпратено до контактите ви ръчно или — по време на избрани дейности на открито — автоматично с вградено откриване на инциденти6.

CONNECT IQ™ МАГАЗИН

Изтеглете персонализирани циферблати, добавете полета за данни и вземете приложения и уиджети от Connect IQ Store на Вашия съвместим смартфон.

1 Предполага непрекъсната употреба за целия период при условия на 50 000 lux.

2 Предполага целодневно носене с 3 часа на ден навън при условия на 50 000 lux.

3 При сдвояване с приложението за смарт устройство Garmin Connect и приложението за смарт устройство Surfline.

4 Проследяване на активността и точност на показателите за фитнес.

5 Това не е медицинско устройство и не е предназначено за използване при диагностика или наблюдение на каквото и да е медицинско състояние; вижте Garmin.com/ataccuracy. Pulse Ox не се предлага във всички страни.

6 При сдвояване със съвместим смартфон. За изискванията и ограниченията на функциите за безопасност и проследяване вижте Garmin.com/safety.

Wi-Fi е регистрирана търговска марка на Wi-Fi Alliance. SPOTIFY и логото на Spotify са сред регистрираните търговски марки на Spotify AB. Amazon Music и всички свързани лога са търговски марки на Amazon.com, Inc. или нейните филиали.

Какво има в кутията?

 • Enduro 2 с черна UltraFit каишка
 • Черна силиконова каишка
 • Кабел за зареждане/прехвърляне на данни
 • Документаци

Физически данни и характеристики:
Материал на стъклотоPower Sapphire™
Материал на безелаТитан
Материал на корпусаПодсилен полимер с титаниев заден капак
Материал на каишкатаИзключително лека еластична найлонова каишка
Размери51 x 51 x 15,6 (мм) Подходящ за китки със следната обиколка: Найлонова каишка: 110-220 мм Силиконова каишка: 127-210 мм
Тегло70 гр.
Цветен екранДа
Тип на дисплеяВидим на слънчева светлина, трансфлективен memory-in-pixel (MIP)
Размери на дисплея1.40″ (35.56 мм) диаметър
Резолюция на дисплея280 x 280 пиксела
Живот на батериятаСмарт часовник: До 34 дни / 46 дни със слънчева енергия*; Режим на часовник за запазване на батерията: До 111 дни / 550 дни със слънчева енергия*; GPS: До 110 часа / 150 часа със слънчева енергия**; Всички сателитни системи: До 78 часа / 96 часа със слънчева енергия**; Всички сателитни системи и Multi-band: До 68 часа / 81 часа със слънчева енергия**; Всички сателитни системи и музика: До 20 часа; Максимална GPS батерия: До 264 часа / 714 със слънчева енергия**; Expedition GPS: 77 дни / 172 дни със слънчева енергия*; *Слънчево зареждане, предполагащо носене през целия ден с 3 часа на ден навън при условия на 50 000 lux; **Слънчево зареждане, при условие, че се използва в условия на 50 000 lux
Воден рейтинг10 ATM
Сензорен екранДа
Памет32 GB
LED фенерчеДа

 

 

Аутдор функции

 • Налични аутдор профили: Hiking, Indoor Climbing, Bouldering, Climbing, Mountain Biking, Skiing, Snowboarding, XC Skiing, Stand Up Paddleboarding, Rowing, Kayaking, Surfing, Jumpmaster, Tactical, Kiteboard, Windsurf, Snowshoe , tennis, pickleball
 • Навигация от точка до точка
 • Обратно до старта
 • TracBack®
 • UltraTrac режим
 • Around Me режим
 • Профил за надморската височина
 • ClimbPro™
 • Изчисляване на площи (чрез Connect IQ™)
 • Вертикална скорост
 • Общо изкачване / спускане
 • Съвместимост с BaseCamp ™
 • GPS координати
 • Sight 'N Go
 • Календар за лов / риболов (чрез Connect IQ™)
 • Информация за слънцето и луната (чрез Connect IQ™)
 • Up Ahead
 • Разстояние до дестинацията
 • NextFork™ navigation
 • Таймер за почивка (само за Ultra Run)
 • Барометричен индикатор с предупреждение за буря
 • Expedition GPS активност
 • Dual grid coordinates
 • Приливи

Функции на часовник

 • Час / дата
 • Аларма
 • Таймер
 • Хронометър
 • Час на изгрев / залез

Сензори

 • GPS
 • GLONASS
 • Galileo
 • Garmin Elevate™ вграден пулсомер
 • Барометричен алтиметър
 • Компас
 • Жироскоп
 • Акселерометър
 • Термометър
 • Pulse Ox
 • SatIQ™ технология
 • Multi-frequency позициониране

Смарт функции

 • Свързаност Bluetooth®, ANT+®, Wi-Fi®
 • Connect IQ™ (изгледи на часа, уиджети, приложения и др.)
 • Смарт известия
 • Отговор/отхвърляне на обаждане с текст (само за Android ™)
 • Календар
 • Времето
 • Контролиране на музиката на смартфона
 • Музика на часовника до 2,000 песни
 • Намиране на телефона
 • Намиране на часовника
 • VIRB® контрол
 • Смартфон съвместимост iPhone® и Android™
 • Съвместимост с Garmin Connect ™ Mobile
 • Garmin Pay™
 • Battery Saver - персонализиране за ниска мощност

Активити тракер функции

 • Вграден пулсомер
 • Отброяване на крачките
 • Body Battery™
 • Лента за активност (показва се след период на неактивност)
 • Автоматична цел (ежедневна цел за крачки)
 • Следене на съня (следи периодите на движение или спокоен сън)
 • Изгорени калории
 • Изкачени етажи
 • Изминато разстояние
 • Интензивни минути
 • TrueUp™
 • Move IQ™
 • Fitness Age Да (в приложението)
 • Целодневно проследяване на стреса
 • Хидратация Да (в Garmin Connect™ и Connect IQ™ уиджет)

Дайвърски функции

 • Предварително заредени карти на ски курорти

Фитнес функции

 • Налични фитнес профили Strength, HIIT, Cardio and Elliptical Training, Stair Stepping, Floor Climbing, Indoor Rowing,
 • Pilates and Yoga
 • Силови тренировки
 • Автоматичен брояч на повторенията
 • Анимирани тренировки на екрана
 • HIIT тренировки
 • Йога тренировки
 • Пилатес тренировки

Функции за тренировки, планиране и анализ

 • GPS скорост и разстояние Да
 • VO2 max Run и Trail Run
 • Мултиспорт
 • Персонализируеми страници с данни
 • Auto Pause®
 • Интервални тренировки
 • Разширени тренировки
 • Сваляне на тренировъчни планове
 • Auto Lap®
 • Ръчно задаване на обиколка
 • Training Status (следи ефективността на тренировките)
 • Training Load (общото натоварване за последните 7 дни)
 • Тренировъчен ефект (аеробен) Да
 • Тренировъчен ефект (анаеробен)
 • Персонализируеми сигнали
 • Аудио известия
 • Virtual Partner
 • Състезание срещу активност
 • LiveTrack
 • Group LiveTrack
 • Издръжливост в реално време
 • Сигнали за необичаен сърдечен ритъм (висо и нисък)
 • Таймер за почивка
 • Честота на дишане
 • Напомняния за релаксация
 • Таймер за дишане за релаксация
 • Trendline™ популярни маршрути
 • Auto scroll
 • История за активностите в часовника
 • Health snapshot
 • Женско здраве (в Garmin Connect™ и Connect IQ™ уиджет)
 • Ежедневни предложения за тренировки
 • Време за финиширане
 • Garmin Live сегменти
 • Откриване на инциденти по време на избрани дейности
 • Strava Live сегменти
 • Споделяне на събития на живо
 • Power Modes - персон. настройки на батерията при активност
 • Round-trip course creator (бягане/колоездене)
 • Physio TrueUp

Функции за пулса

 • HR зони
 • HR сигнали
 • HR калории
 • % HR max
 • % HRR
 • Време за възстановяване
 • Auto max HR
 • HRV стрес тест (измерва вариабилност на сърдечния ритъм)
 • HR Broadcast (предава данните за пулса на сдвоени устройства)

Функции за бягане

 • GPS базирано разстояние, време и темпо
 • Налични профили за бягане: Running, Track Running, Treadmill Running, Indoor Track Running, Trail Running, Virtual Running, Ultra Running
 • Динамика на бягането (със съвместим аксесоар)
 • Време за контакт със земята и баланс (със съвместим аксесоар)
 • Дължина на крачката (в реално време) (със съвместим аксесоар)
 • Каданс (осигурява броя на крачките в минута в реално време)
 • Праг на лактат (кога мускулите ви ще започнат да се уморяват)
 • Тренировки за бягане
 • Съвместимост с крачкомер
 • Вертикална осцилация и съотношение (със съвместим аксесоар)
 • PacePro™ стратегии за темпо
 • Grade-adjusted pace
 • Running power (със съвместим аксесоар)
 • Предсказател за състезанието
 • Performance condition (сравн. вашето съст. с фитнес ниво ви)

Функции за колоездене

 • Налични профили за колоездене: Biking, Indoor Biking, Mountain Biking, Triathlon
 • Състезание срещу активност
 • Сигнали за време/разстояние (сигнали при достигане на целта)
 • FTP
 • Съвместимост с Vector ™
 • Съвместимост с Varia Vision ™
 • Съвместимост с Varia ™ радар
 • Garmin велосипедна карта
 • Съвместимост с Varia ™ фар
 • Поддръжка на сензори за скорост и каданс
 • MTB Grit & Flow
 • Courses
 • Bike lap и максимална мощност (със сензор за мощност)
 • Съвместим с измервател на мощност

Функции за плуване

 • Налични профили за плуване: Pool Swimming, Open Water Swimming, Swimming/Running
 • Измерване на пулса под вода
 • Данни за плуване (разстояние, темпо, брой загребвания, калории)
 • Тренировки за плуване в басейн
 • Данни за плуване в открити води (разстояние, темпо, калории)
 • "Repeat on" таймер за почивка (само за в басейн)
 • Auto rest (само за плуване в басейн)
 • Countdown start
 • Сигнали за темпо (само за плуване в басейн)
 • Критична скорост на плуване
 • Сигнали за време и разстояние
 • Сърдечна честота от външен HRM (с HRM-Tri™, HRM-Swim™ и HRM-Pro™)
 • Drill logging (само за плуване в басейн)
 • Разпознаване на типа загребване
 • Основен таймер за почивка (от 0) (само за плуване в басейн)

Функции за голф

 • Предварително заредени 41 000 игрища по целия свят
 • Разстояние до предната, средната и задната част на грийна
 • Разстояние до layups/doglegs
 • Разстояние на изстрела
 • Дигитална карта за отбелязване на точките
 • Garmin AutoShot™
 • Green View с ръчно позициониране на флага

Функции за проследяване на активността за деца

 • Toe-to-Toe™ предизвикателства

Свързаност

 • Connect IQ™ Store на устройството
 • Сингронизиране в реално време на настройки с Garmin Connect™


Върни се горе
Безплатна и бърза доставка

За продукти с редовна цена над 150 лв. получаваш безплатна доставка до 24 часа с Еконт или Спиди.

Върни лесно

Пазарувай спокойно и сигурно. Ако продуктът не отговори на очакванията ти може да го върнеш до 14 дни.

Гаранция

Всяка марка е утвърдена с качеството си, а ние ти даваме гаранция и сервиз за всеки неин продукт.

Попитай експерт

Получаваш професионална консултация и отговор на всичките ти въпроси свързани с работата на продуктите.

Свързани продукти

Премиум тактически смарт часовник Garmin Tactix® 7 – AMOLED Edition 51мм
2749 лв.

с безплатна доставка
на изплащане 136.57 лв.
лизинг с 0% лихва
Велосипеден компютър Garmin Edge® 540 Solar
989 лв.

с безплатна доставка
на изплащане 49.13 лв.
лизинг с 0% лихва
Велосипеден компютър Garmin Edge® 540 Sensor Bundle Комплект
989 лв.

с безплатна доставка
на изплащане 49.13 лв.
лизинг с 0% лихва
Велосипеден компютър Garmin Edge® 540
795 лв.

с безплатна доставка
на изплащане 39.50 лв.
лизинг с 0% лихва
Велосипеден компютър Garmin Edge® 840 Solar
1185 лв.

с безплатна доставка
на изплащане 58.87 лв.
лизинг с 0% лихва
Велосипеден компютър Garmin Edge® 840 Комплект Sensor Bundle
989 лв.

с безплатна доставка
на изплащане 49.13 лв.
лизинг с 0% лихва
Велосипеден компютър Garmin Edge® 840
989 лв.

с безплатна доставка
на изплащане 49.13 лв.
лизинг с 0% лихва
Велосипеден радар за задно виждане Garmin Varia™ eRTL615
599 лв.

с безплатна доставка
на изплащане 29.76 лв.
лизинг с 0% лихва
Rally™ XC100 педал за надграждане
1189 лв.

с безплатна доставка
на изплащане 59.07 лв.
лизинг с 0% лихва
Rally™ RS100 педал за надграждане
1089 лв.

с безплатна доставка
на изплащане 54.10 лв.
лизинг с 0% лихва
Rally™ RK100 педал за надграждане
1089 лв.

с безплатна доставка
на изплащане 54.10 лв.
лизинг с 0% лихва
Rally™ XC комплект за надграждане
499 лв.

с безплатна доставка
на изплащане 24.79 лв.
лизинг с 0% лихва
Rally™ RK комплект за надграждане
499 лв.

с безплатна доставка
на изплащане 24.79 лв.
лизинг с 0% лихва
Rally™ RS комплект за надграждане
499 лв.

с безплатна доставка
на изплащане 24.79 лв.
лизинг с 0% лихва
QuickFit® 26 титаниева каишка с Carbon Grey DLC покритие
635 лв.

с безплатна доставка
на изплащане 31.55 лв.
лизинг с 0% лихва
QuickFit® 26 титаниева каишка
529 лв.

с безплатна доставка
на изплащане 26.28 лв.
лизинг с 0% лихва
QuickFit® 26 Carbon Gray DLC Titanium каишка
635 лв.

с безплатна доставка
на изплащане 31.55 лв.
лизинг с 0% лихва
QuickFit® 26 каишка – Tactical Black Nylon
319 лв.

с безплатна доставка
на изплащане 15.85 лв.
лизинг с 0% лихва
QuickFit® 26 черна найлонова каишка
319 лв.

с безплатна доставка
на изплащане 15.85 лв.
лизинг с 0% лихва
QuickFit® 26 червена найлонова каишка
319 лв.

с безплатна доставка
на изплащане 15.85 лв.
лизинг с 0% лихва
QuickFit® 26 Chestnut кожена каишка
319 лв.

с безплатна доставка
на изплащане 15.85 лв.
лизинг с 0% лихва
 

към начало