лизинг с 0% лихва

Смарт часовник Garmin серия Venu 2 Plus Silver безел с Powder Gray корпус и силиконова каишка

Смарт часовник Garmin серия Venu 2 Plus Silver безел с Powder Gray корпус и силиконова каишка

889 лв. с безплатна доставка
на лизинг 24 вноски по 44.17 лв.
или с 0% лихва 10 вноски по 88.90 лв.

Схемите за изплащане и начините за плащане ще видите след добавяне в количката.

Бърза поръчка на 0892286666 и на Viber / WhatsApp или попълни телефон и ние ще се свържем с теб.

Задайте въпрос за продукта

Смарт часовник Garmin серия Venu 2 Plus Silver безел с Powder Gray корпус и силиконова каишка

СЪЗДАДЕН ЗА ТЕЗИ, КОИТО СА В ПОСТОЯННО ДВИЖЕНИЕ

Разберете тялото си по-добре с разширени функции за фитнес и здраве. И се насладете на удобството да провеждате повиквания от китката си1, когато сте сдвоени със съвместимия Ви смартфон.

 • Уморихте ли се от жонглиране с устройства? Осъществявайте повиквания от китката си, когато сте свързани със съвместимия си смартфон.
 • Създавайте или отговаряйте на текстови съобщения със свободни ръце, с любезното съдействие на Вашия сдвоен гласов асистент на смартфона Ви1.
 • Функциите за здраве и уелнес дават по-добър поглед върху това, което се случва в тялото Ви.
 • Намерете нови начини да движите тялото си с повече от 25 предварително заредени спортни приложения.
 • Съхранявайте музика на часовника за слушане без телефон с Вашите безжични слушалки.

  Ярък AMOLED дисплей и до 9 дни живот на батерията.

АКЦЕНТИРАЙТЕ ВАШИЯ СТИЛ

Кристално-чистият AMOLED дисплей оживява този часовник дори при ярка слънчева светлина. Опитайте винаги-включения режим, за да поддържате дисплея видим по всяко време.

СЪЗДАДЕН ЗА ТЕЗИ, КОИТО СА В ПОСТОЯННО ДВИЖЕНИЕ

От издръжливия Corning® Gorilla® Glass 3 до елегантния безел от неръждаема стомана и удобната силиконова каишка, този смарт часовник е готов за всичко.

ТЕЛЕФОННИ ОБАЖДАНИЯ ОТ КИТКАТА ВИ

Без повече пропуснати обаждания, докато ровите в джобовете или чантата си. Когато сте свързани с Вашия съвместим смартфон, можете да осъществявате и приемате телефонни обаждания директно от часовника.

ПИТАЙТЕ ВАШИЯ ГЛАСОВ АСИСТЕНТ

Пълни ръце? Няма проблем. Използвайте гласовия асистент на Вашия сдвоен смартфон (Siri, Google Assistant или Bixby) чрез Venu® 2 Plus, за да съставяте и отговаряте на текстови съобщения, да задавате въпроси и дори да управлявате съвместимите си smart home устройства.

HEALTH SNAPSHOT™ ФУНКЦИЯ

Направете 2-минутна сесия, за да запишете ключови статистически данни, включително сърдечна честота2, вариабилност на сърдечната честота, Pulse Ox33, дишане и стрес. След това генерирайте отчет с тези статистически данни чрез приложението Garmin Connect ™ на Вашия съвместим смартфон.

BODY BATTERY ™ МОНИТОРИНГ НА ЕНЕРГИЯТА

Вижте енергийните нива на тялото си през целия ден, за да можете да намерите най-добрите времена за активност и почивка.

PULSE OX СЕНЗОР

Използвайте Pulse Ox сензора3, за да проверите насищането с кислород в кръвта по всяко време през деня или през част от нощта, докато спите, за да видите колко добре тялото Ви абсорбира кислород.

ПРОСЛЕДЯВАНЕ НА СТРЕСА

Разберете дали имате спокоен, балансиран или стресиращ ден. Релакс напомнянията дори ще Ви подканят да направите кратка дихателна дейност, когато часовникът открие, че се чувствате стресирани.

ПРОСЛЕДЯВАНЕ НА ЗДРАВЕТО НА ЖЕНИТЕ

Използвайте приложението Garmin Connect, за да проследите менструалния си цикъл или бременността. Запишете симптомите си, вижете упражнения, съвети за хранене и др. Дори вижте и регистрирайте подробности на китката си с приложението Women’s Health Tracking.

ПРОСЛЕДЯВАНЕ НА ХИДРАЦИЯТА

Запишете дневния си прием на течности като напомняне да останете хидратирани. Можете дори да имате автоматична цел за хидратация, която се регулира въз основа на това колко се изпотявате по време на дейности.

ПРОСЛЕДЯВАНЕ НА ДИШЕНЕТО

Вижте как дишате през деня, по време на сън и по време на упражнения за дишане и йога.

РАЗШИРЕН МОНИТОРИНГ НА СЪНЯ

Получете оценка за качеството на съня си и прозрения за това как можете да се справите по-добре. Дори следете различните етапи на сън, както и сърдечната честота, стреса, Pulse Ox3 и дишане.

ВГРАДЕН ПУЛСОМЕР

Часовникът постоянно следи сърдечната Ви честота2 и ще Ви предупреждава, ако стане твърде висока или твърде ниска, докато сте в покой. Той също така Ви помага да прецените колко усилено работите по време на активности - дори докато плувате.

ДИШАНЕ

Когато искате да се отпуснете или да се съсредоточите, можете да стартирате активност за дишане и този часовник ще проследява стреса и дишането Ви, за да Ви помогне да разберете по-добре как дишате.

ФИТНЕС ВЪЗРАСТ

Тази функция използва хронологична възраст, Вашата седмична енергична активност, сърдечен ритъм в покой и BMI или процент телесни мазнини4 , за да прецени дали тялото Ви е по-младо или по-старо от Вас. Можете да получите съвети за намаляване на Вашата фитнес възраст.

АНИМИРАНИ ТРЕНИРОВКИ

Лесни за следване, анимирани кардио, силови, йога, пилатес и високоинтензивни тренировки (HIIT) са предварително заредени на часовника и можете да изтеглите още от приложението Garmin Connect.

ВГРАДЕНИ СПОРТНИ ПРИЛОЖЕНИЯ

Проследявайте всички начини на движение с повече от 25 предварително заредени спортни приложения на закрито и открито - включвщи ходене, бягане, колоездене, плуване в басейн, голф и други.

РАЗШИРЕНИ СИЛОВИ ТРЕНИРОВКИ

Този подробен профил на активност поставя личните Ви силови рекорди директно на китката Ви, плюс графики, които показват какви мускулни групи сте тренирали.

HIIT ТРЕНИРОВКИ

Използвайте този нов профил на активност с различни таймери за проследяване на вашите HIIT тренировки, включващи AMRAP, EMOM, Tabata и потребителски. Задайте броя на кръговете, интервалите за работа / почивка и др.

СЪЗДАЙТЕ ТРЕНИРОВКИ

Изберете от повече от 1,400 упражнения, за да изградите свои собствени тренировки в приложението Garmin Connect на Вашия съвместим смартфон. След това ги свалете на часовника.

GARMIN COACH

Вземете личен треньор по бягане безплатно, за да Ви помогне да тренирате за следващите 5K, 10K или полумаратон.

ИНТЕНЗИВНИ МИНУТИ

Актуализирахме нашата функция за интензивни минути, за да Ви дадем по-добра представа кога през деня сте ги направили и по време на каква дейност. Можете дори да ги разглеждате като поле с данни по време на активности.

СМАРТ ИЗВЕСТИЯ

Получавайте имейли, съобщения и известия директно на часовника си, когато е сдвоен със съвместимия Ви смартфон. Можете дори да отговаряте на съобщения, ако имате Android ™ телефон.

МУЗИКА

Изтеглете песни и плейлисти от акаунтите си в Spotify®, Deezer или Amazon Music (може да е необходим абонамент). Използвайте безжични слушалки (продават се отделно) за слушане без телефон.

БЕЗОПАСНОСТ И ПРОСЛЕДЯВАНЕ

Когато часовникът и телефонът Ви са сдвоени, местоположението Ви може да бъде изпратено до Вашите контакти ръчно или - по време на избрани дейности на открито - автоматично с вграденото засичане на инциденти5.

GARMIN PAY ™

Преминавайте през линиите за плащане и изберете транзитни системи с Garmin Pay решението за безконтактно плащане1 чрез участващите доставчици.

CONNECT IQ ™ МАГАЗИН

Изтеглете персонализирани изгледи на часа, добавете полета с данни и изтеглете приложения от Connect IQ Store.

СИНХРОНИЗИРАНЕ С GARMIN CONNECT

Вижте информацията за Вашето здраве и фитнес на едно място. Приложението Garmin Connect е процъфтяваща онлайн общност, в която хората в движение могат да се свързват, да се състезават и да споделят.

ЖИВОТ НА БАТЕРИЯТА С БЪРЗО ПРЕЗАРЕЖДАНЕ

Получете непрекъсната картина на Вашето здраве с до 9 дни в режим на смарт часовник, до 20 часа в GPS режим и до 8 часа в GPS режим с музика. 10 минути зареждане добавя до 1 ден живот на батерията в режим на смарт часовник или 1 час в GPS режим с музика.

РЕЖИМ ЗА ИКОНОМИЯ НА БАТЕРИЯТА

Получете още повече от Вашия смарт часовник, като коригирате настройките, които влияят най-много на живота на батерията.

ВОДЕН РЕЙТИНГ

Този часовник е с воден рейтинг до 5 ATM, което го прави идеален за плуване, душ или спа ден.

1 Някои смартфони не са съвместими с функциите за гласова функционалност на Venu 2 Plus; вижте Garmin.com/VoiceFunctionality.

2 Точност на проследяването на дейността.

3 Това не е медицинско изделие и не е предназначено за използване при диагностициране или наблюдение на каквото и да е медицинско състояние; вижте Garmin.com/ataccuracy. Pulse Ox не се предлага във всички страни.

4 Index™ или Index S2 (продават се отделно), която се изисква за използване на данните за процент телесни мазнини за функцията за фитнес възраст.

5 За изискванията и ограниченията на функциите за безопасност и проследяване вижте Garmin.com/safety.

SPOTIFY и логото на Spotify са сред регистрираните търговски марки на Spotify AB. Amazon Music и всички свързани лога са търговски марки на Amazon.com, Inc. или неговите филиали. Android™ е търговска марка на Google LLC.

Какво има в кутията?

 • Venu 2 Plus Silver безел с Powder Gray корпус и силиконова каишка
 • Кабел за зареждане/прехвърляне на данни
 • Документация

Физически данни и характеристики:
Материал на стъклотоCorning® Gorilla® Glass 3
Материал на безелаНеръждаема стомана
Материал на корпусаПодсилен полимер със заден капак от неръждаема стомана
Материал на каишкатаСиликон
Размери43,60 x 43,60 x 12,60 мм; Подходящ за китки с обиколка 125-190 мм
Тегло51 гр.
Цветен екранДа
Тип на дисплеяAMOLED; винаги-включен режим по избор
Размери на дисплея1.30″ (33.0 мм) диаметър
Резолюция на дисплея416 x 416 пиксела
Живот на батериятаРежим на смарт часовник: до 9 дни; Режим на смарт часовник за пестене на батерия: До 10 дни; GPS режим с музика: До 8 часа; GPS режим без музика: До 24 часа
Засичане на инциденти (G-Sensor)Да
Воден рейтинг5 ATM
Сензорен екранДа
Памет200 часа данни за активности
Bluetooth безжична технологияДа

Аутдор функции

 • Налични аутдор профили Hiking, Indoor Climbing, Bouldering, Skiing, Snowboarding, XC Skiing, Stand Up Paddleboarding, Rowing
 • Обратно до старта
 • Изчисляване на площи (чрез Connect IQ™)
 • Общо изкачване / спускане
 • Календар за лов / риболов (чрез Connect IQ™)
 • Информация за слънцето и луната (чрез Connect IQ™)

Функции на часовник

 • Час / дата
 • Аларма
 • Таймер
 • Хронометър
 • Час на изгрев / залез

Сензори

 • GPS
 • GLONASS
 • Galileo
 • Garmin Elevate™ вграден пулсомер
 • Барометричен алтиметър
 • Сензор за околна светлина
 • Компас
 • Жироскоп
 • Акселерометър
 • Термометър (изисква се tempe™ сензор)
 • Pulse Ox

Смарт функции

 • Свързаност Bluetooth®, ANT+®, Wi-Fi®
 • Connect IQ™ (изгледи на часа, уиджети, приложения и др.)
 • Смарт известия
 • Отговор/отхвърляне на обаждане с текст (само за Android ™)
 • Календар
 • Времето
 • Контролиране на музиката на смартфона
 • Съхранение на музика 650 песни
 • Намиране на телефона
 • Намиране на часовника
 • Смартфон съвместимост iPhone®, Android™
 • Съвместимост с Garmin Connect ™ Mobile
 • Garmin Pay™
 • Battery Saver - персонализиране за ниска мощност

Активити тракер функции

 • Вграден пулсомер
 • Отброяване на крачките
 • Body Battery™
 • Лента за активност (показва се след период на неактивност)
 • Автоматична цел (ежедневна цел за крачки)
 • Следене на съня (следи периодите на движение или спокоен сън)
 • Изгорени калории
 • Изкачени етажи
 • Изминато разстояние
 • Интензивни минути
 • TrueUp™
 • Move IQ™
 • Fitness Age
 • Целодневно проследяване на стреса
 • Хидратация

Фитнес функции

 • Налични фитнес профили Strength, Cardio, HIIT and Elliptical Training, Stair Stepping, Floor Climbing, Indoor Rowing, Yoga, Pilates and Breathwork
 • Кардио тренировки
 • Силови тренировки

Функции за тренировки, планиране и анализ

 • GPS скорост и разстояние
 • Персонализируеми страници с данни
 • Auto Pause®
 • Разширени тренировки
 • Сваляне на тренировъчни планове
 • Auto Lap®
 • Ръчно задаване на обиколка
 • Персонализируеми сигнали
 • LiveTrack
 • Auto scroll
 • История за активностите в часовника

Функции за пулса

 • HR зони
 • HR сигнали
 • HR калории
 • % HR max
 • HR Broadcast (предава данните за пулса на сдвоени устройства)

Функции за бягане

 • Налични профили за бягане Running, Indoor Track Running, Treadmill Running
 • Каданс (осигурява броя на крачките в минута в реално време)
 • Съвместимост с крачкомер

Функции за колоездене

 • Налични профили за колоездене Biking, Indoor Biking
 • Сигнали за време/разстояние (сигнали при достигане на целта)
 • Съвместимост с Varia ™ фар
 • Поддръжка на сензори за скорост и каданс

Функции за плуване

 • Налични профили за плуване Pool Swimming
 • Измерване на пулса под вода
 • Данни за плуване (разстояние, темпо, брой загребвания, калории)

Функции за голф

 • Разстояние до предната, средната и задната част на грийна
 • Разстояние до layups/doglegs
 • Разстояние на изстрела
 • Дигитална карта за отбелязване на точките
 • Garmin AutoShot™
 • Green View с ръчно позициониране на флага

Функции за проследяване на активността за деца

 • Toe-to-Toe™ предизвикателства


Върни се горе
Безплатна и бърза доставка

За продукти с редовна цена над 150 лв. получаваш безплатна доставка до 24 часа с Еконт или Спиди.

Върни лесно

Пазарувай спокойно и сигурно. Ако продуктът не отговори на очакванията ти може да го върнеш до 14 дни.

Гаранция

Всяка марка е утвърдена с качеството си, а ние ти даваме гаранция и сервиз за всеки неин продукт.

Попитай експерт

Получаваш професионална консултация и отговор на всичките ти въпроси свързани с работата на продуктите.

Свързани продукти

HRM-Dual™ пулсомер
155 лв.

с безплатна доставка
на изплащане 7.70 лв.
лизинг с 0% лихва
Бързоосвобождаваща се каишка – Rose Gold Milanese с 18K Rose Gold (20 мм)
215 лв.

с безплатна доставка
на изплащане 10.68 лв.
лизинг с 0% лихва
Велосипеден радар за задно виждане Garmin Varia™ RCT715
795 лв.

с безплатна доставка
на изплащане 39.50 лв.
лизинг с 0% лихва
Смарт часовник Garmin серия Venu® 2 Plus Cream Gold безел с Ivory корпус и силиконова каишка
889 лв.

с безплатна доставка
на изплащане 44.17 лв.
лизинг с 0% лихва
Смарт часовник Garmin серия Venu® 2 Plus Slate безел с Black корпус и силиконова каишка
889 лв.

с безплатна доставка
на изплащане 44.17 лв.
лизинг с 0% лихва
 

към начало