лизинг с 0% лихва

Радар GMR Fantom 56, 6′, 50W антена и пиедестал комплект

Garmin  радар GMR Fantom 56, 6′, 50W антена и пиедестал комплект

15849 лв. с безплатна доставка
на лизинг 24 вноски по 739.64 лв.
или с 0% лихва 10 вноски по 1584.90 лв.

Схемите за изплащане и начините за плащане ще видите след добавяне в количката.

Бърза поръчка на 0892286666 и на Viber / WhatsApp или попълни телефон и ние ще се свържем с теб.

Задайте въпрос за продукта
Garmin радар GMR Fantom 56, 6′, 50W антена и пиедестал комплект

Високомощен отворен радар

 • GMR Fantom 54 е 4', 50W отворен радар с пиедестал. Обхват от 20' до 72 морски мили.
 • GMR Fantom 56 е 6', 50W отворен радар с пиедестал. Обхват от 20' до 72 морски мили.
 • GMR Fantom 124 е 4', 120W отворен радар с пиедестал. Обхват от 20' до 96 морски мили.
 • GMR Fantom 126 е 6', 120W отворен радар с пиедестал. Обхват от 20' до 96 морски мили.
 • Технологията MotionScope™ открива и маркира движещите се обекти в различни цветове, за да се избегнат сблъсъци, да се открият ята птици и да се проследява времето
 • Технологията Pulse Compression осигурява изображения с висока резолюция, заедно с това максимизира енергията, за да подобри откриването и идентифицирането на обекти.
 • Реалните ехо пътеки показват и затихване на пътеката, което Ви помага бързо и лесно да идентифицирате движещите се цели, докато отчитате движението на Вашата собствена лодка.
 • Изображението от радара може да се наложи на лейър върху екрана с картата, или пък екрана да се раздели, за да може да се ползват различни мащаби при необходимост.

Нашият GMR Fantom ползва технологията MotionScope, за да открие движещи се обекти и ги оцвети различно, за да Ви покаже дали се отдалечават или се доближават към Вас. Това помага да избегнете колизии, да откриете ята птици или да следите времето. В радара е включена технология Pulse Compression, тя гарантира изображения с висока резолюция и лесна идентификация на обекти.

Високомощни радари с тесен лъч

Вие получавате много широк обхват на разпознаване на обекти - от 20' до 70 морски мили, дори в мъгла и дъжд. Тесния хоризонтален лъч осигурява изображения с висока резолюция, а високата мощност на антената улавя и слаби сигнали на големи разстояния. Тези радари изчертават ясен образ на бреговата линия, другите плавателни съдове и предстоящото време - директно на екрана на картографа Ви. Получавате стабилни позиции на обектите, отлично сепариране. Това помага да различите големи от малки обекти. Скоростта на въртене на радара се настройва за бързи ъпдейти на екрана при необходимост.

Технология MotionScope Doppler

GMR Fantom използва Доплеровия ефект за откриване на движещи се обекти, след това ги оцветява в различни цветове, за да покаже дали се отдалечават или приближават. Така Ви предпазва от колизии, открива ята с птици, както и следи промените във времето. Доплеровият ефект представлява промяна на честотата на радиовълната в зависимост от посоката на движение на обекта. MotionScope маркира движещите се обекти и ги показва на екрана, за да може да ги заобиколите, или пък показва ята птици, които се хранят на повърхността на водата, което предполага наличие на риба.

Ехо следи

В ляво на екрана се вижда затихваща (избледняваща) следа. Това помага незабавно да идентифицирате движещия се обект и да предвидите потенциална колизия с него. Ако на борда имате и автопилот на Garmin, свързан в мрежа с радара, то следите се коригират в зависимост от посоката на Вашия плавателен съд.

Автоматично маркиране на птици

Където има птици над повърхността на водата, има риба под повърхността! Автоматичното маркиране на птици от радарите ни Ви помага да локализирате птичи ята и потенциална риба в района.

Настройки на функциите Dynamic Auto Gain и Sea Filter

Функцията Dynamic Auto Gain автоматично приспособява работата на радара към околната среда, за да получавате най-добра информация при всякакви условия. А Dynamic Sea Filter автоматично приспособява радара към сменящите се условия в морето. Вие може да избирате нивата на филтриране - low, medium или high.

Размер на обектите

Вие може да увеличите размера на обектите, които се изобразяват на екрана, за да отделите шумовете от обектите, както и да направите по-категорично изображението на бреговата линия.

Различно мащабиране

Радарната антена може да покаже радарните изображения на екрана на картографа един до друг, в различни, независими мащаби и контроли за близкия и далечния обхват. Единият, или и двата обхвата, могат да се видят и върху картата. За най-добри резултати препоръчваме и наш автопилот.

MARPA проследяване на обекти

MARPA (Mini-automatic radar plotting aid) проследява до 10 избрани обекта, помагайки Ви да следите околните плавателни съдове и да избегнете колизия с някой от тях.

Поддържане на два радара

Тази функция позволява сепариране и възможност за всеки картограф на плавателния съд да избира да следи данни от един от два различни радара.

Безопасна зона

Въведете безопасна зона и получавате аларма в момента, в който обект навлезе в зоната.

Лесно интерпретиране на изображението

Радарите ни имат две функционалности - Variable range markers (VRM) и Electronic bearing lines (EBL), които позволяват бързото измерване на разстояние и посока до плавателни съдове или брегова ивица. Данните се изобразяват в горния ляв ъгъл на екрана и са съобразени с вертикалния размер на екрана, както и с обхвата на радара, избран от Вас. Така те Ви показват най-вече върнати сигнали от обекти пред Вас. Така интерпретирането на върнатите сигнали става мнго лесно.

Лесни и за инсталиране, и за ползване

Всички наши радари са проектирани така, че да са както лесни за монтаж, така и лесни за ползване. Нямаме потребителски настройки, които да усложняват процеса, просто инсталирате радара и започвате да го ползвате. Вие може да разчитате на нашите GMR Fantom радари, те осигуряват надеждна и оптимална работа при всякакви условия.

Какво има в кутията?

 • GMR Fantom антена и пиедестал
 • Комплект монтажен хардуер и примерен монтаж
 • Захранващ кабел с куплунг под прав ъгъл (15 m)
 • Мрежов кабел с куплунг под прав ъгъл (15 m)
 • Конвертор на напрежение
 • Документация


Върни се горе
Безплатна и бърза доставка

За продукти с редовна цена над 150 лв. получаваш безплатна доставка до 24 часа с Еконт или Спиди.

Върни лесно

Пазарувай спокойно и сигурно. Ако продуктът не отговори на очакванията ти може да го върнеш до 14 дни.

Гаранция

Всяка марка е утвърдена с качеството си, а ние ти даваме гаранция и сервиз за всеки неин продукт.

Попитай експерт

Получаваш професионална консултация и отговор на всичките ти въпроси свързани с работата на продуктите.

Свързани продукти

Няма свързани продукти
 

към начало