лизинг с 0% лихва

Радар GMR Fantom 18 с технология MotionScope™

Куполен радар GMR Fantom 18 с технология MotionScope™

4935 лв. с безплатна доставка
на лизинг 24 вноски по 245.17 лв.
или с 0% лихва 10 вноски по 493.50 лв.

Схемите за изплащане и начините за плащане ще видите след добавяне в количката.

Бърза поръчка на 0892286666 и на Viber / WhatsApp или попълни телефон и ние ще се свържем с теб.

Задайте въпрос за продукта

Куполен радар GMR Fantom 18с технология MotionScope™

18" куполен радар с технология MotionScope™

 • 18", 40 W куполен радар
 • MotionScope™ технологията ползва Доплеровия ефект за откриване на движещи се обекти, след това ги оцветява в различни цветове, за да покаже дали се отдалечават или приближават. Така Ви предпазва от колизии, открива ята с птици, както и следи промените във времето.
 • Технологията Pulse Compression осигурява изображения с висока резолюция, заедно с това максимизира енергията, за да подобри откриването и идентифицирането на обекти.
 • Опцията Target Size Ви позволява да настроите размера на интересуващите Ви обекти на радарното изображение.
 • Обхватът е от 6m до 46 морски мили

Нашият 18", 40 W куполен радар ползва MotionScope™ технологията за откриване и маркиране на движещите се обекти в различни цветове, за да се избегнат сблъсъци, да се открият ята птици и да се проследява времето. Напълно интегрирана с избрани Garmin картографи.

Мощен 40 W радар с 5.2 градуса лъч

С радара откривате обекти и наблизо, и надалеч, обсег от 6 m до 48 морски мили, дори в мъгла и дъжд. Неговия 5.2 градуса хоризонтален лъч осигурява изображения с висока резолюция, а високата мощност на антената улавя и слаби сигнали на големи разстояния. Тези радари изчертават ясен образ на бреговата линия, другите плавателни съдове и предстоящото време - директно на екрана на картографа Ви. Получавате стабилни позиции на обектите, отлично сепариране. Неговото 8-битово цветно изображение също Ви помага да различите големите цели от малките. Радарните данни се наслагват върху морските карти (препоръчват се автопилот или водещ сензор). Ниска консумация на енергия, моментално включване без забавяне за загряване, както при магнетронните радари. Ползвайте скорост на въртене 24 rpm за по-малка консумация на енергия, или 48 rpm за бърз ъпдейт на ситуацията на екрана.

Технология MotionScope Doppler

GMR Fantom използва Доплеровия ефект за откриване на движещи се обекти, след това ги оцветява в различни цветове, за да покаже дали се отдалечават или приближават. Така Ви предпазва от колизии, открива ята с птици, както и следи промените във времето. Доплеровият ефект представлява промяна на честотата на радиовълната в зависимост от посоката на движение на обекта. MotionScope маркира движещите се обекти и ги показва на екрана, за да може да ги заобиколите, или пък показва ята птици, които се хранят на повърхността на водата, което предполага наличие на риба.

Размер на обектите

Позволява да настроите размера на обектите на радарния екран

Автоматично маркиране на птици

Където има птици над повърхността на водата, има риба под повърхността! Автоматичното маркиране на птици от радарите ни Ви помага да локализирате птичи ята и потенциална риба в района.

Ехо следи

На екрана се вижда затихваща (избледняваща) следа. Това помага незабавно да идентифицирате движещия се обект и да предвидите потенциална колизия с него. Ако на борда имате и автопилот на Garmin, свързан в мрежа с радара, то следите се коригират в зависимост от посоката на Вашия плавателен съд.

Различно мащабиране

Радарната антена може да покаже радарните изображения на екрана на картографа един до друг, в различни, независими мащаби и контроли за близкия и далечния обхват. Единият, или и двата обхвата, могат да се видят и върху картата. За най-добри резултати препоръчваме и наш автопилот.

Поддържане на два радара

Тази функция позволява сепариране и възможност за всеки картограф на плавателния съд да избира да следи данни от един от два различни радара.

Настройка на функцията Dynamic Auto Gain

Функцията Dynamic Auto Gain автоматично приспособява работата на радара към околната среда, за да получавате най-добра информация при всякакви условия.

Настройка на функцията Sea Filter

Функцията Dynamic Sea Filter автоматично приспособява радара към сменящите се условия в морето. Вие може да избирате нивата на филтриране - low, medium или high

Радарно изображение върху карта

Поставя радарното изображение като лейър върху картата на екрана на картографа. За най-добри резултати препоръчваме автопилот или сензор за водене.

MARPA проследяване на обекти

MARPA (Mini-automatic radar plotting aid) проследява до 10 избрани обекта, помагайки Ви да следите околните плавателни съдове и да избегнете колизия с някой от тях.

Безопасна зона

Въведете безопасна зона и получавате аларма в момента, в който обект навлезе в зоната.

VRM и EBL

Сменяеми маркери за разстояние, Variable range markers (VRM) и електронни посочни линии, electronic bearing lines (EBL) позволяват бързи измертания на разстоянието и посоката до плавателни съдове или брегова линия.

Сега е Ваш ред

Всички радари Garmin са проектирани така, че да са с лесна инсталация и лесно ползване. Няма сложни потребителски настройки, просто инсталирайте радара и започнете да го ползвате. Можете да разчитате на радар GMR Fantom, че ще осигури надеждна, оптимална работа при всякакви условия. Защото, това е вашето време.

Какво има в кутията?

 • GMR Fantom 18
 • Комплект монтажен хардуер
 • Захранващ кабел (15 m)
 • Мрежови кабел (15 m)
 • Инструкции за инсталация
 • Монтажен шаблон


Върни се горе
Безплатна и бърза доставка

За продукти с редовна цена над 150 лв. получаваш безплатна доставка до 24 часа с Еконт или Спиди.

Върни лесно

Пазарувай спокойно и сигурно. Ако продуктът не отговори на очакванията ти може да го върнеш до 14 дни.

Гаранция

Всяка марка е утвърдена с качеството си, а ние ти даваме гаранция и сервиз за всеки неин продукт.

Попитай експерт

Получаваш професионална консултация и отговор на всичките ти въпроси свързани с работата на продуктите.

Свързани продукти

Няма свързани продукти
 

към начало