лизинг с 0% лихва

Compact Reactor 40 Хидравличен автопилот стартов пакет

Garmin Compact Reactor 40 Хидравличен автопилот стартов пакет

3099 лв. с безплатна доставка
на лизинг 24 вноски по 153.96 лв.
или с 0% лихва 10 вноски по 309.90 лв.

Схемите за изплащане и начините за плащане ще видите след добавяне в количката.

Бърза поръчка на 0892286666 и на Viber / WhatsApp или попълни телефон и ние ще се свържем с теб.
С натискането на бутона декларираш, че си съгласен с нашите общи условия.

Задайте въпрос за продукта

Garmin Compact Reactor 40 Хидравличен автопилот стартов пакет

Идеалното входно ниво за автопилотна система

 • Включва Compact Reactor 40 CCU (уред за курса), ECU (електронен контролен уред), помпа и други компоненти на автопилота, необходими за добавяне към Вашия съвместим картограф
 • Препоръчва се само за лодки с един извънбордов двигател с дължина по-малка от 30 фута (9 метра)
 • Електронна 9-осна референтна система за положение и насочване (AHRS)
 • Минимизира грешката в опредедяне на положението, отклонението от курса, движението на руля и консумацията на енергия, като същевременно осигурява комфортно пътуване
 • Лесно въвеждане в експлоатация и калибриране

Проектиран за лодки с дължина по-малка от 30 фута (9 метра), хидравличният автопилот Compact Reactor 40 Ви отменя от манипулиране с руля за поддържане на курс, особено когато пътувате при умерени до високи скорости (1). Седнете до щурвала и се насладете на времето си във водата, при осигуреното от електронната 9-осна AHRS технология комфортно пътуване.

Предлага се в 3 различни пакета, което Ви позволява да конфигурирате автопилотната система, според това от какви технически характеристики се нуждаете, и колко пари искате да вложите. Купете стартовия пакет (изисква се съвместим картограф) (2), добавете GHC ™ 20 морски автопилотен контролен уред, или пък добавете GHC 20 и Shadow Drive ™ приставката.

Автопилотът е лесен за инсталиране с гъвкави опции за монтаж и бързо и лесно пускане в експлоатация. Изберете пакет с патентованата технология Shadow Drive и просто завъртете руля, за да преминете към ръчно управление; поддържайте постоянен курс, за да върнете към управление от автопилота. Интегрира се със съвместим Garmin картограф, за управление на автопилота от дисплея. Също така може да му бъде зададено да следва пътя с автоматично насочване (3) (изисква BlueChart® g2 Vision® HD морски карти).

Електронна 9-осна AHRS референтна система за положение и насочване

Със своята усъвършенствана електронна 9-степенна AHRS референтна система за положение и насочване, Compact Reactor 40 осигурява по-гъвкави възможности за монтаж. Освен това тази нова система значително намалява грешката в определяне на положението, отклонението от курса, движението на руля и консумацията на енергия, като същевременно осигурява комфортно пътуване за всеки на борда.

Реагира на условията

Този невероятен автопилот всъщност реагира на условията в морето, за да поддържа курса Ви. Дори когато лодката се върти и подскача, можете да останете уверени, че автопилота Reactor 40 ще Ви задържи на желания курс.

Лесно въвеждане в експлоатация и калибриране.

Всички автопилоти изискват въвеждане в експлоатация и калибриране - всичките. Знаем, че просто искате да стигнете до водата, затова направихме този процес възможно най-бърз и лесен. Това е силата на опростеността.

Пълна свързаност с Garmin електроника

В комбинация с нашата съвместима мрежова електроника, можете да имате пълен контрол над Compact Reactor 40, независимо къде сте на лодката. Като допълнение към поддържане курса в почти всички климатични и ветрови условия, системата може гладко да изпълнява разнообразни предварително зададени процедури за тролинг и за търсене. Освен това, с картите BlueChart g2 Vision HD (продават се отделно) получавате допълнителни функции като Auto Guidance3, който автоматично направлява по GPS маршрути.

Контролирайте чрез технологията Shadow Drive

Автопилотът Compact Reactor 40 поддържа патентована ни технология Shadow Drive. Това Ви дава сигурност, че може да упражните контрол, дори когато автопилотът е включен. Системата Shadow Drive автоматично изключва автопилота при завъртане на кормилото, давайки Ви свобода да маневрирате с лодката. Автопилотът автоматично се включва отново, когато държите постоянен курс.

Свържете се с мрежовите устройства

Compact Reactor 40 може да се управлява директно от екрана на Вашия съвместим Garmin картограф (1) или чрез използване на до 3 контролни уреда за управление. GHC комуникира с автопилотната система през мрежата NMEA 2000®, така че данните за насочването от радара могат лесно да се споделят с други устройства. Това позволява наслагване на MARPA и картно изображение, когато е свързан към радар и картограф на Garmin. Предлага се и допълнително безжично дистанционно за ръчно управление.

1 Не се препоръчва за риболов или за приложения, които изискват задържане по време на тролване или при ниски скорости. За приложения, които изискват прецизно управление на позициите при тролене или при ниски скорости, се препоръчват нашите модели с по-висока производителност Reactor 40.

2 Изискват се ECHOMAP Plus серия; GPSMAP серия.

3 Автоматичното насочване е само за цели на планирането и не замества безопасните навигационни операции.

Какво има в кутията?

 • Reactor 40 CCU (компютърна единица за курсове)
 • 1.0 л помпа
 • ECU (електронно управляващо устройство)
 • ECU захранващ кабел
 • Мрежови кабел
 • Зумер
 • Кабел NMEA 2000® (2 m)
 • NMEA 2000 захранващ кабел
 • NMEA 2000 T-конектори
 • Мъжки и женски прекъсвачи
 • Документация

Физически данни и характеристики:
Температурен диапазон-15°C до 70°C
РазмериНа уреда, W x H x D: 10.9 x 11.2 x 4.8 cm На помпата, L x W x H: 16.8 x 10.0 x 8.5 cm
Функции и спецификации
НапрежениеВходящо: 10V до 20V
Свързаност
NMEA 2000® съвместимостДа, NMEA 2000 изходящ


Върни се горе
Безплатна и бърза доставка

За продукти с редовна цена над 150 лв. получаваш безплатна доставка до 24 часа с Еконт или Спиди.

Върни лесно

Пазарувай спокойно и сигурно. Ако продуктът не отговори на очакванията ти може да го върнеш до 14 дни.

Гаранция

Всяка марка е утвърдена с качеството си, а ние ти даваме гаранция и сервиз за всеки неин продукт.

Попитай експерт

Получаваш професионална консултация и отговор на всичките ти въпроси свързани с работата на продуктите.

Свързани продукти

Няма свързани продукти
 

към начало