лизинг с 0% лихва

Картограф-сонар Garmin GPSMAP 585 Plus

Картограф-сонар Garmin GPSMAP 585 Plus

1185 лв. с безплатна доставка
на лизинг 24 вноски по 58.87 лв.
или с 0% лихва 10 вноски по 118.50 лв.

Схемите за изплащане и начините за плащане ще видите след добавяне в количката.

Бърза поръчка на 0892286666 и на Viber / WhatsApp или попълни телефон и ние ще се свържем с теб.

Задайте въпрос за продукта

Картограф-сонар Garmin GPSMAP 585 Plus

Намерете перфектното място за риболов благодарение на силата на Garmin CHIRP технологията

 • Ярък и чист WVGA цветен екран с диагонал 6" с вертикален режим на екрана, клавиатура и специализирани бутони.
 • CHIRP сонарът праща стабилен лъч с широк диапазон от честоти. CHIRP сонарът прави контрастно изображението на рибата в района, и дава по-добро сепариране на обектите.
 • Вграденият CHIRP сонар е със стандартна мощност от 600 W (RMS), а CHIRP ClearVü™ дава почти фотографско изображение на това, което е под лодката с детайлни изображения на обекти, структури и риба.
 • Тъй като е съвместим с GPS, GLONASS и Beidou, бързо се позиционирате и може да маркирате до 12,000 точки, любими риболовни места и др., към които винаги да се връщате.
 • Идва с предварително иснталиран Quickdraw Contours, за създаване на Ваши персонални риболовни HD карти.
 • GPSMAP 585 Plus е с включен съпорт за NMEA0183 и RS422 комуникационни интерфейси за свързване със сензори и аксесоари от други производители.
 • Има 2 стандарни слота за SD™ карти, в които може да поставите допълнително закупени карти, BlueChart® g2 HD или BlueChart g2 Vision® HD.

Новият GPSMAP 585 Plus картограф-сонар е с екран 6", поддържа много езици и е посветен на професионални рибарски лодкии. GPSMAP 585 Plus е с CHIRP сонар с контрастни изображения, а CHIRP ClearVü™ дава почти фотографско изображение на това, което е под лодката с детайлни изображения на обекти, структури и риба. В допълнение се характеризира с много режими на позициониране, което позволява да работи с GPS, GLONASS и Beidou. Идва с предварително иснталиран Quickdraw Contours, за създаване на Ваши персонални риболовни HD карти с контури на всеки фут (30.48 см).

Мощната Garmin CHIRP технология

Сонарите, вградени в GPSMAP 585 Plus, включват CHIRP сонар, най-модерна сонарна технология, създадена за риболовци. CHIRP сонарът дава изключително чисто разграничаване и сепариране на подводните обекти. Той е екипиран със записваща функция, която координира времето на трансмисия на сонара по отношение на позицията на плавателния съд, съхранява данните в дигитален вид, след което посредством безплатния ни софтуер за планиране HomePort ™ може да се видят на екрана на компютър. А чрез кабел може да се прехвърлят данни и маршрути между много устройства.

Най-чистите свързани изображения, получавани от сканиращ сонар

Garmin сканиращ сонар CHIRP ClearVü™ дава почти фотографско изображение на обектите под плавателния съд. Стандартният Garmin HD-ID ™ сонар и CHIRP ClearVü™ са в еднo мултифункционалнo тяло.

Поддържа най-добрите карти на вода

Два стандартни слота за SD™ карти позволяват добавяне на допълнителни морски карти, BlueChart® g2 HD или BlueChart g2 Vision® HD. They contain exclusive technology Garmin automatic guidance that takes you to your favorite fishing spot. На база спецификацията на Вашия плавателен съд, функцията Auto Guidance незабавно прави визуално представяне върху картата на часовете, в които трябва да плавате, за да избегнете плитки води и други препятствия.

С вградения софтуер Quickdraw Contours създавате Ваши собствени карти с висока резолюция

GPSMAP 585 Plus идва с предварително инсталиран Quickdraw Contours, безплатен и лесен за работа. След активирането му той веднага започва да създава Ваши персонални риболовни HD карти с дънни контури през 30,48 см. Обходете с лодката изцяло интересните за Вас райони от водоема. Това са Вашите карти. Те са Ваша собственост.Запазвате си ги за Вас или може да ги споделяте в общността на другите потребители Quickdraw Community on Garmin Connect™, където се обменят картни данни. Не се нуждаят от никаква допълнителна обработка - картите са незабавно видими на екрана.

Съвместим с GPS, GLONASS и Beidou

GPSMAP 585 Plus се характеризира с много режими на позициониране, което му позволява да се свърже с GPS, GLONASS и Beidou. Има памет за 12,000 точки, в която може да запишете любимите си риболовни места, към които да се връщате друг път. Заради огромната памет Вие може да записвате и места, които искате да отбягвате.

Поддържа AIS радар

На екрана на картографа може да видите детайлен дисплей на данни от AIS радар, както и AIS списък. Движете курсора и разгледайте детайли от радарния екран или чрез VRM / EBL и измерете разстояние. За да видите детайлна информация за определен плавателен съд, Вие може да изберете плавателния съд от AIS списъка.

Лесна навигация чрез бутона PAGE

Използвайте бутона PAGE, за да минавате бързо и лесно през функциите на устройството. Натиснете и задръжте бутона PAGE, за да си изберете любими пет функции, до които да имате бърз достъп.

Поддържа дигитално зумиране на екрана

Дигиталното зумиране позволява да увеличите определено съдържание, за да го видите отблизо или по-отблизо да следите определена зона.

Цветови филтър за стандартния сонарен екран

Вие може да въведете до осем цвята, които да представят различните зони на дълбочина. Така може да персонализирате стандартния сонарен екран според вкуса Ви и бързо да откриете по цвета зоната, която Ви интересува.

Страница Compass позволява бърз преглед на курса и скоростта спрямо дъното

На един екран ясно са показани скоростта и посоката спрямо дъното. Използвайки тази информация, бързо забелязвате дали мрежата е пълна или не, докато корабът тегли мрежата, или решавате дали да я хвърлите на друго място за по-добри резултати.

Подобрена автоматична навигация

Просто въведете дестинацията и патентованата технология на Auto Guidance на Garmin веднага ще потърси в съответните карти и ще изобрази на екрана виртуален път, който ще Ви помогне да навигирате по маршрута си избягвайки ниски мостове, плитки води и други препятствия от картата.

С подобренията във Версия 2.0 имате достъп до повече функции и възможности. Вие може да подобрите маршрута си чрез въвеждане на т. нар. "via" точки, през които искате да преминете. Друга новост във версия 2.0 е изчисляването на времето на пристигане на точка от маршрута.

Трансфер на GPX точки

Ако имате точки в GPS продукт на друг производител или в наш ръчен GPS, Вие може да ги прехвърлите на новото си устройство чрез стандартен GPX формат на файла. GPX е отворен стандарт за обмяна на данни между платформи и приложения. Благодарение на новия интерфейс, принципа на Garmin "да помним всички точки" внася по-високо ниво на практичност в работата Ви.

Какво има в кутията:

 • GPSMAP 585 Plus със световна базова карта
 • Кабел за захранване / данни
 • Монтажно - люлка
 • Хардуер
 • Документация

Физически данни и характеристики:
Размери176 mm x 190 mm x 66 mm
Тегло816 гр.
Тип на дисплеяWVGA
Размери на дисплеяW x H, 72 mm x 136 mm, Диагонал 152 mm, 6.0 "
Резолюция на дисплеяW x H, 480 x 800 пиксела
Консумация на енергия7.6 W
Мощност600 W (RMS)
Максимална дълбочина701 м (2 300 ft) в сладки води 335 м (1 100 ft) в солени води, (числото зависи и от вида на дънот и други условия във водата)
ПаметИдва със световна базова морска карта; има 2 SD слота за допълнителни подробни карти.
Карти и памет
Точки/любими/местоположения12 000
Маршрути200
Памет за следиЕдна следа може да има до 50,000 точки; 100 записани следи


Върни се горе
Безплатна и бърза доставка

За продукти с редовна цена над 150 лв. получаваш безплатна доставка до 24 часа с Еконт или Спиди.

Върни лесно

Пазарувай спокойно и сигурно. Ако продуктът не отговори на очакванията ти може да го върнеш до 14 дни.

Гаранция

Всяка марка е утвърдена с качеството си, а ние ти даваме гаранция и сервиз за всеки неин продукт.

Попитай експерт

Получаваш професионална консултация и отговор на всичките ти въпроси свързани с работата на продуктите.

Свързани продукти

Няма свързани продукти
 

към начало