лизинг с 0% лихва

Функционален картограф GPSMAP 8417MFD

Управлявайте плавателния съд от красив и функционален пулт. GPSMAP 8417MFD е с широк мултифункционален дисплей. Диагоналът му е […]

13369 лв. с безплатна доставка
на лизинг 24 вноски по 623.90 лв.
или с 0% лихва 10 вноски по 1336.90 лв.

Схемите за изплащане и начините за плащане ще видите след добавяне в количката.

Бърза поръчка на 0892286666 и на Viber / WhatsApp или попълни телефон и ние ще се свържем с теб.

Задайте въпрос за продукта

Управлявайте плавателния съд от красив и функционален пулт. GPSMAP 8417MFD е с широк мултифункционален дисплей. Диагоналът му е 17″, HD с „тъч“ контрол.

 • Премиум 17″ широкоформатен HD елегантен тъчскрийн контрол и с най-високата резолюция на пазара
 • Системата може да се конфигурира така, че с едно докосване да имате достъп до различни менюта като акостиране, круиз, риболов, закотвяне и др.
 • Красив стъклен пулт. Може да инсталирате два или повече картографа, за да следите различни менюта, може да ги поставите в отвори на кокпита или директно да ги вградите на една плоскост с него, опрени един до друг, за да се получи много красив широк екран.
 • Високопроизводителен процесор, гарантира най-бързата актуализация на картите на пазара, както и най-бързата видео обработка.
 • Гарантира изключителен поглед върху цялата мрежа от устройства на плавателния съд – радар, сонар, мултимедия.

Управлявайте плавателния съд от красив и функционален пулт. GPSMAP 8417MFD е с широк мултифункционален дисплей. Диагоналът му е 17", HD с "тъч" контрол.

 • Премиум 17" широкоформатен HD елегантен тъчскрийн контрол и с най-високата резолюция на пазара
 • Системата може да се конфигурира така, че с едно докосване да имате достъп до различни менюта като акостиране, круиз, риболов, закотвяне и др.
 • Красив стъклен пулт. Може да инсталирате два или повече картографа, за да следите различни менюта, може да ги поставите в отвори на кокпита или директно да ги вградите на една плоскост с него, опрени един до друг, за да се получи много красив широк екран.
 • Високопроизводителен процесор, гарантира най-бързата актуализация на картите на пазара, както и най-бързата видео обработка.
 • Гарантира изключителен поглед върху цялата мрежа от устройства на плавателния съд - радар, сонар, мултимедия.

Създайте Ваши собсвени HD карти на водоема с кой да е от нашите картографи и сонари. Quickdraw Contours е безплатен и лесен за работа софтуер, който е предварително инсталиран във Вашия Garmin. След активирането му той веднага започва да създава Ваши персонални риболовни HD карти с дънни контури през 30,48 см. Обходете с лодката изцяло интересните за Вас райони от водоема. Това са Вашите карти. Те са Ваша собственост.Запазвате си ги за Вас или може да ги споделяте в общността на другите потребители Quickdraw Community on Garmin Connect™, където се обменят картни данни. За картографирането не се изисква никакъв специализиран опит. Просто, докато си ловите риба той създава карти. Не изчаквате и не изпращате файлове с картни данни, както изискват другите подобни картографски софтуери – Вашите карти се появяват моментално. Той работи с която и да е Garmin Panoptix™, HD-ID™, CHIRP-обезпечена, Garmin ClearVü™ сонда или NMEA 2000®-съвместима сонда за дълбочина. Имате инсталирани повече от един сонар на борда? Quickdraw Contours автоматично избира този сонар, с който ще се получат най-добрите резултати.

Безплатна карта на вътрешни водоеми и брегова ивица на България. Тази карта може да си изтеглите от Quickdraw Community общността от български потребители.

Картата се допълва с карти на нови водоеми всеки път, когато Вие и Вашите колеги споделяте картни данни в общността.

Видим на директна слънчева светлина, антирефлексен екран. Има функция за автоматично намаляване на яркостта при стъмняване или през нощта. Нов дизайн с максимум стъкло, който осигурява не само функционалност, но и красота на кокпита. Абсолютен контрол върху цялата мрежа устройства на борда. In-plane switching (IPS) LCD екран - първи в индустрията за този клас картографи - виждате постоянни еднакви цветове независимо от ъгъла на гледане. Картографът идва и със стандартен USB touch изход за да се ползва като "тъчскрийн" монитор за Windows® и Mac® операционни системи.. Може да инсталирате няколко екрана в отвори на кокпита. Дебелината е най-малката в индустрията. Може да ги вградите и наравно с повърхността на кокпита, опрени един до друг, за да получите гладко широко изображение. Бързото управление само с едно натискане по екрана Ви дава достъп до необходимата информация за лесно управление на плавателния съд.

Пълна системна интеграция GPSMAP 84xx обединява управлението на различни сонари, автопилот, свързва елементите на системата, включително данни от двигателя, мултимедия, както и различни приложения. Потребителските данни автоматично се синхронизират за всички картографи от серия 8400 на борда (ако има повече от един). Използваме технологията CZone за дигитално включване на системите. Вие може да запалите двигателя далеч от дока, да включите помпи и контролни светлини, дори и подводни светлини. Почти всичко, което правите на борда, може да го правите от екрана на картографа. Нещо повече, може да го правите и от програмирано дистанционно или от приложението CZone, което сте свалили на таблета си.

Нов, високопроизводителен процесор. Вие ще се насладите на най-бързата актуализация на изображението на карта в индустрията и на разширен видеопроцесинг. Може да добавите наблюдение на до 4 IP камери и непрекъснат Garmin Helm™ съпорт. Допълнително, всички Ваши сензори, като радар, сонар, мултимедия и т.н. може да се следят на екрана на картографа.

Персонализирайте екраните чрез SmartMode контрол. За да направи плаването лесно, GPSMAP 84xx има предварителни настройки за сонар, радар, камери, медия, дигитално включване на механизми и др. Те може да са независими или обединени в SmartMode. Със SmartMode Вие може бързо да сменяте екраните по предварително зададен ред, например риболов, акостиране, нощен круиз, и т.н. Едно докосване Ви позволява да превключите всички синхронизирани монитори от един режим в друг. Не се налага ръчно превключване на всеки монитор. Всички изображения на екрана и полета за данни може да се персонализират, за да следите само информацията, която Ви интересува и тя да е там, където е удобно за Вас.

Garmin морска система и NMEA 2000 мрежови съпорт. Пълната съвместимост на устройствата ни позволява да добавяте нови устройства на борда. GPSMAP 84xx поддържа радар, автопилот, морски инструменти, FUSION-Link™ система за забавления, сензори, сонарни модули, дигитално включване на двигател и системи за осветление, термални камери, дистанционното ни устройство GRID™ и др. Той е съвместим и с FLIR камери.

Следете непрекъснаато информация от много сонари. GSD™ 26 CHIRP сонар, GSD 24 сонар, както и GCV™ 10 или GSD 25 ClearVü и SideVü сканиращи сонари, дори Garmin Panoptix™ all-seeing sonar, могат да са включени в една система. Вие може да гледате едновременно на един монитор или на много монитори (ако системата Ви е мулти-екранна).

Добавете отворен или куполен радар. Вие може да добавите радар по Ваш избор от Garmin marine radar, например нашите мощни xHD2 отворени радари, GMR Fantom™ отворени радари с MotionScope™ технология в тях, или xHD куполни радари.

Споделяне по мрежата. GPSMAP 84xx позволява да споделяте данни с други съвместими GPSMAP продукти като данни от радар, от карти или потребителски Ваши точки, маршрути и следи. Може да споделяте и изображения от Garmin VIRB® екшън камери, GC™ 10 морски камери и FLIR камери. Потребителски данни, въведени в един картограф може автоматично да се предадат на други картографи в мрежата.

Актуализация на посока и позиция 10 пъти в секунда. Бързият вграден 10 Hz GPS актуализира позицията и посоката Ви 10 пъти в секунда, за да направи движението по екрана по-гладко. Можа да запишете до 5 000 Ваши потребителски точки, за да се върнете към тях при необходимост.

Специални функции за ветроходци. За да Ви помогне да взимате информирани решения, функцията Garmin SailAssist предоставя важни екрани с данни за ветроходци, както и указания преди регатата, за да Ви помогне да спечелите предимство. Показванията са за розата на ветровете и скоростта на вятъра, азимути, посока към целта, информация за приливи/отливи, хоризонтални или вертикални графики и информационна лента с полета, които могат да се персонализират.

Обновете картите си до нашите най-добри карти на вода. Добавете Garmin Card Reader (четец за карти) с удобно отдалечено монтиране и за 2 SD™ слота. Поръчайте карти BlueChart g2 HD или BlueChart® g2 Vision® HD, които добавят към картографа патентованите от Garmin Auto Guidance 3.0 и други функции. Може да добавите много четци за допълнителни карти. Водоустойчивата магнитна вратичка позволява четеца да е разположен хоризонтално или вертикално. (четците се продават отделно).

FUSION-Link система за забавления. Вие може да контролирате всички съвместими FUSION-Link аудио системи директно от картографа.

Вградени комуникационни технологии. Имате вградени Wi-Fi®, ANT®, 4 броя Ethernet порта за жична комуникация, NMEA 2000, HDMI и USB портове с пълна мрежова съвместимост.

Многообразие в оцветяването на дълбочините. Вие може да отделите до 10 различни зони на дълбочина, всяка със свой цвят.

Задействайте автопилота от картографа. За да задействате автопилота лесно и удобно, може да го правите директно на картографския екран.

Съвместимост с Axis камери. Garmin поддържа съвместимост с избрани Axis cameras, които може да ползвате за наблюдение на плавателни съдове с всякакви размери. Нашата мрежа позволява да гледате видео на всеки екран на лодката и, ако искате, да гледате едновременно много видеа на един екран. Може да сменяте настройките на камерите за увеличение/намаление на изображението, наклон и др. директно от екрана на картографа. Може да ползвате Axis енкодер, за да конвертира изображението от аналогова камера, например Garmin GC 10.

Не пропускайте екшъна във водата. Картографът има безжична връзка с нашата VIRB® екшън камера. Нещо повече, с малък ъпгрейт на софтуера може да контролирате записа, да правите снимки и да стриймвате видео от VIRB към GPSMAP® 7400 серия или 8000/8400 серия. В действителност Вие може да стриймвате видео от до 4 VIRB екшън камери и да гледате видеата на картографа. Може да гледате и по-рано правени видеа и снимки и да сложите на екрана иконки за лесно намиране на видеото или снимката. Може да пускате, спирате, слагате на пауза и т.н. Имате даже автоматичен слайдшоу режим, както и режим триене на снимки и видеа. Всеки VIRB може да получи име за лесна идентификация. Може да сменяте и насройки на VIRB камери, резолюция, размери на снимки и други от екрана на картографа. Чрез VIRB Edit или мобилното приложение VIRB може да пратите NMEA 2000 информация за лодката към камерата, за да се яви тя на видеото както се явяват нашите G-Metrix™ данни. Някои данни изискват допълнителни аксесоари.

Ненадминатото ни приложение за "свързана" лодка. Безплатното ни "всичко-в-едно" приложение ActiveCaptain™ Ви позволява да управлявате и планирате морските си приключения от почти навсякъде. То създава лесна, но мощна връзка между съвместимото Ви мобилно устройство и Вашия Garmin картограф, карти и др. Където и да сте, ще имате неограничен достъп до картографията си, възможност да поръчате нови карти и достъп до общността на Garmin Quickdraw™ Contours. Бъдете свързан винаги, получавайки смарт нотификации директно на екрана на картографа. Може да планирате пътуване или риболов, а ActiveCaptain автоматично ще се синхронизира с картографа Ви за да имате данните в него. Ще получавате дори известия за ъпгрейти на софтуера, за да решите кога да ги инсталирате.

Какво има в кутията?

 • GPSMAP 8417MFD
 • Лайсни за скрит монтаж
 • GPS 19x NMEA 2000 (с адаптори за монтаж на мачта, наравно с дока или под дока)
 • Защитен капак
 • Уплътнения и аксесоари за вграждане в кокпита
 • Кабел за захранванe
 • NMEA 2000 2 m backbone/drop кабел
 • NMEA 2000 6 m backbone кабел
 • NMEA 2000 захранващ кабел
 • NMEA 2000 T-конектор и прекъсвач
 • Докумнетация

Apple, iPad, и and iPhone са търговски марки на Apple Inc., App Store е сервизна марка на Apple Inc. Wi-Fi® е регистрирана марка на Wi-Fi Alliance. Думата Bluetooth® и логата са собственост на Bluetooth SIG, Inc. и се ползват от Garmin под лиценз.

Физически данни и характеристики:
Размери41.9 cm x 30.7 cm x 7.1 cm
Тегло5.21 кг.
Тип на дисплеясензорен IPS екран
Размери на дисплея36.6 x 23.1 см
Резолюция на дисплея1920 x 1200 пиксела
АнтенаВъншна
Приемник10 Hz high-sensitivity
Garmin Marine Network ™ портове4
Воден рейтингIPX7
Памет2 SD карти
Карти и памет
Точки/любими/местоположения5,000
Маршрути100
Памет за следи50,000 точки; 50 записани следи
Функции на картографа
Garmin Radar съвместимостда
Garmin Sonar съвместимостда
Garmin SmartMode съвместимостда
AIS поддръжкада
DSC поддръжкада
FUSION-Link™ поддръжкада
GSD ™ Black Box sonar поддръжкада
GCV ™ Black Box sonar поддръжкада
ActiveCaptain съвместимостда
Garmin Helm™ съвместимостда
GRID ™ (Garmin Remote Input Device) съвместимостда
Функции и спецификации
Dual-frequency (50/200 kHz)да (с външна черна кутия, продавана отделно)
Dual-beam (77/200 kHz)да (с външна черна кутия, продавана отделно)
CHIRP сонарна технологияда (с външна черна кутия, продавана отделно)
ClearVüда (с GCV™ черна кутия, продава се отделно)
SideVüда (с GCV™ черна кутия, продава се отделно)
Свързаност
NMEA 2000® съвместимостда
NMEA 0183 входящи портове4
NMEA 0183 изходящи портове2
Изходящи видео портове1 - HDMI
Входящи видео портове1 - BNC 1 - HDMI (HDCP)
Безжична връзкада


Върни се горе
Безплатна и бърза доставка

За продукти с редовна цена над 150 лв. получаваш безплатна доставка до 24 часа с Еконт или Спиди.

Върни лесно

Пазарувай спокойно и сигурно. Ако продуктът не отговори на очакванията ти може да го върнеш до 14 дни.

Гаранция

Всяка марка е утвърдена с качеството си, а ние ти даваме гаранция и сервиз за всеки неин продукт.

Попитай експерт

Получаваш професионална консултация и отговор на всичките ти въпроси свързани с работата на продуктите.

Свързани продукти

Няма свързани продукти
 

към начало