лизинг с 0% лихва

Смарт часовник Garmin серия Instinct® 2X Solar цвят Graphite

Смарт часовник Garmin серия Instinct® 2X Solar цвят Graphite

889 лв. с безплатна доставка
на лизинг 24 вноски по 44.17 лв.
или с 0% лихва 10 вноски по 88.90 лв.

Схемите за изплащане и начините за плащане ще видите след добавяне в количката.

Бърза поръчка на 0892286666 и на Viber / WhatsApp или попълни телефон и ние ще се свържем с теб.

Задайте въпрос за продукта

Смарт часовник Garmin серия Instinct® 2X Solar цвят Graphite

КАКВОТО И ДА ПРАВИТЕ, ПРИТЕЖАВАТЕ ГО

 • Този голям, здрав GPS смарт часовник е достатъчно издръжлив, за да бъде в крак с Вас и достатъчно уникален, за да пасне на Вашия стил. Неговото соларно покритие поддържа по-голямата батерия за по-дълго — захранва разширени тренировъчни функции, вградено фенерче, multi-band GNSS, сензори за наблюдение на здравето/уелнес и много други.
 • Този часовник е издръжлив, което означава, че ще е винаги с Вас.
 • Тренирайте с вградените спортни приложения.
 • Смарт известия2, за да не пропускате важното.
 • Поддържайте преживяванията си с неограничен живот на батерията в режим на смарт часовник със слънчево зареждане1.
 • Разберете тялото си по-добре с 24/7 наблюдение на здравето.
 • Когато се стъмни, вграденото LED фенерче Ви помага да продължите.

ФУНКЦИОНАЛ:

ПРОЕКТИРАН ЗА ИЗДЪРЖЛИВОСТ:този изключително здрав часовник разполага със захранван от слънчева енергия дисплей и здрав 50 мм полимерен корпус. Водоустойчив е до 10 ATM и е тестван по американските военни 810 стандарти за устойчивост на топлина, удар и вода.

СЪЗДАДЕН ЗА ВАС:с дизайн, създаден за действие и функции, които поддържат Вашия енергичен начин на живот, този часовник винаги е готов за приключения. Освен това смелият му стил ясно показва на света, че правите нещата по свой собствен начин.

ВЗЕМЕТЕ ПОВЕЧЕ БАТЕРИЯ: изкарайте по-дълго от всякога със слънчево зареждане с неограничен живот на батерията в режим на смарт часовник1. Плюс това, управлението на захранването Ви позволява да удължите живота на батерията, като контролирате какви настройки и сензори да черпят енергия.

MULTI-BAND ПОДДРЪЖКА: получавайте и използвайте множество честоти, изпратени от навигационни спътници, които позволяват подобрена точност на позицията на потребителя, особено в области, където GNSS сигналите се отразяват, са слаби или обикновено не проникват.

ABC СЕНЗОРИ: навигирайте по следващата си пътека с ABC сензори, включващи алтиметър за данни за надморската височина, барометър за наблюдение на времето и 3-осен електронен компас.

TRACBACK®: отстранете предположенията от Вашето обратно пътуване, като използвате тази функция, за да навигирате по същия маршрут обратно до началн

СМАРТ ИЗВЕСТИЯ: получавайте имейли, текстови съобщения и сигнали директно на часовника си, когато сте сдвоени със съвместимия Ви смартфон.

CONNECT IQ™ МАГАЗИН: изтеглете персонализирани циферблати, добавете полета за данни и вземете приложения и уиджети от приложението Connect IQ Store на Вашия съвместим смартфон.

GARMIN PAY™ БЕЗКОНТАКТНИ ПЛАЩАНИЯ: преминавайте през опашките за каси и избрани транзитни системи с Garmin Pay безконтактни плащания чрез участващи доставчици.

ФУНКЦИИ ЗА БЕЗОПАСНОСТ И ПРОСЛЕДЯВАНЕ: ако не се чувствате в безопасност или часовникът Ви усети, че е възникнал инцидент, функциите за помощ и откриване на инциденти3 могат да изпратят съобщение с Вашето местоположение до контактите Ви за спешни случаи, когато сте сдвоени с Вашия съвместим смартфон.

КАЛЕНДАРЕН ИЗГЛЕД: преглеждайте лесно плановете си за деня със специален екран на календара, когато сте сдвоени със съвместимия си смартфон.

СИНХРОНИЗАЦИЯ С ПРИЛОЖЕНИЕТО GARMIN CONNECT™: вижте информацията за Вашето здраве и фитнес всичко на едно място. Приложението Garmin Connect на Вашия съвместим смартфон е процъфтяваща онлайн общност, където хората в движение могат да се свързват, да се състезават и да споделят.

ВГРАДЕНИ СПОРТНИ ПРИЛОЖЕНИЯ: правете каквото обичате с предварително заредени профили на активност за бягане, колоездене, плуване, силови тренировки, катерене на закрито, виртуално бягане, голф, йога, пилатес и др.

HIIT ТРЕНИРОВКИ: този профил на активност проследява Вашите HIIT тренировки, включително AMRAP, EMOM, Tabata и персонализирани. Задайте броя на кръговете, интервалите работа/почивка и други.

VO2 MAX: тренирайте по-интелигентно с VO2 max, индикатор за това как можете да очаквате да се представите. Той дори отчита промени в производителността, които могат да бъдат причинени от топлина или надморска височина.

ЕЖЕДНЕВНИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА ТРЕНИРОВКИ: за насоки за тренировки, които вземат предвид Вас и Вашето фитнес ниво, получавате ежедневни препоръки въз основа на текущото тренировъчно натоварване и тренировъчно състояние.

ВРЕМЕ ЗА ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ: след всяка тренировка времето за възстановяване Ви уведомява кога ще сте готови за друга тежка тренировка. То дори отчита интензивността на тренировката и фактори като стрес, ежедневна активност и сън.

СЪСТЕЗАНИЯ С ПРЕПЯТСТВИЯ: проследявайте представянето си по време на събития с препятствия — със записани междинни времена между бягане и секции с препятствия, докат

ВГРАДЕН ПУЛСОМЕР: получавайте прогнозни данни за пулса4 заедно със сигнали, ако сърдечната честота остане твърде висока или твърде ниска, докато сте в покой. Преценете колко усилено работи сърцето Ви по време на дейности.

СУТРЕШЕН ОТЧЕТ: получавайте общ преглед на сън, възстановяване и тренировка веднага щом се събудите — заедно с HRV статуса и времето. Можете дори да персонализирате отчета си, за да Ви покаже какво искате да видите.

РЕЗУЛТАТ И МОНИТОРИНГ НА СЪНЯ: получете пълна разбивка на Вашите леки, дълбоки и REM етапи на сън. Вижте всичко в специален уиджет, който включва Вашия резултат за сън и съвети.

BODY BATTERY™ ЕНЕРГИЕН МОНИТОРИНГ: оптимизирайте енергийните резерви на тялото си, като използвате променливостта на сърдечната честота, стреса, съня и други данни, за да прецените кога сте готови да бъдете активни или кога може да се наложи да си починете.

PULSE OX: за аклиматизиране на надморска височина или наблюдение на съня, Pulse Ox сензора5 използва светлинни лъчи на китката Ви, за да прецени колко добре тялото Ви усвоява кислород.

HRV СТАТУС: получете по-задълбочено разбиране за цялостното си здраве, обучение и възстановяване чрез променливост на сърдечната честота, докато спите, въз основа на технология, разработена от нашия Firstbeat Analytics™ екип.

ВГРАДЕНО ФЕНЕРЧЕ: за да Ви помогне да напътствате в условия на слаба осветеност, вградено мулти-LED фенерче осигурява променливи интензитети, които съответстват на ритъма Ви на бягане — плюс режим на червена светлина, за да Ви помогне да следите заобикалящата Ви среда през нощта.

РЕФЕРЕНТНА ТОЧКА: проследявайте известно място — като колата си или началото на пътеката — спрямо Вашето местоположение и лесно намерете пътя обрат

СЪВМЕСТИМОСТ ЗА НОЩНО ВИДЕНИЕ (само за Tactical версиите): превключвайте между изглед през деня и изглед през нощта с екран, предназначен да се чете от очила за нощно виждане.

СТЕЛТ РЕЖИМ (само за Tactical версиите): активирайте стелт режима, за да спрете да съхранявате и споделяте Вашата GPS позиция и да деактивирате безжичната връзка и комуникация.

DUAL-FORMAT GPS (само за Tactical версиите): синхронизирайте лесно местоположението си с други, като виждате както универсалния напречен меркатор, така и военната референтна система на един и същи екран.

БАЛИСТИЧЕН КАЛКУЛАТОР (само за Tactical версиите): отключете Applied Ballistics® калкулатора чрез приложението AB Synapse™ – Garmin (изисква се такса за отключване), за да получите достъп до решения за прицелване на далечни разстояния.

РЕЖИМ JUMPMASTER (само за Tactical версиите): изчислете точките за освобождаване на голяма надморска височина според военните указания, докато навигирате към целта си, след като скочите.

ТАКТИЧЕСКА ДЕЙНОСТ (само за Tactical версиите): вижте време, темпо, час от деня, надморска височина и Вашето местоположение и в двата типа координати.

1 Предполага носене през целия ден, 3 часа на ден навън при условия от 50 000 lux

2 Когато сте сдвоени със съвместимия Ви смартфон.

3 За изискванията и ограниченията на функциите за безопасност и проследяване вижте Garmin.com/safety

4 Точност на проследяване на дейността

5 Това не е медицинско изделие и не е предназначено за използване при диагностициране или наблюдение на каквото и да е медицинско състояние; вижте Garmin.com/ataccuracy. Pulse Ox не се предлага във всички страни.

Какво има в кутията:

 • Instinct® 2X Solar
 • Кабел за зареждане/данни
 • Документация

Физически данни и характеристики:

 • Материал на стъклото: Power Glass™
 • Материал на безела: Подсилен полимер
 • Материал на корпуса: Подсилен полимер
 • Съвместимост с QuickFit™ каишки: Да (26 мм)
 • Материал на каишката: Силикон
 • Размери: 50 x 50 x 14.5 мм; Подходящ за китки с обиколка 145-228 мм
 • Тегло: 67 гр
 • Тип на дисплея: Монохромен, видим на слънчева светлина, трансфлективен memory-in-pixel (MIP)
 • Размери на дисплея: Дизайн с два прозореца; 27 x 27 мм (1.1″ x 1.1″)
 • Резолюция на дисплея: 176 x 176 пиксела
 • Живот на батерията: Смарт часовник: 40 дни неограничено със слънчева енергия*; GPS: 60 часа; 145 часа със слънчева енергия**; Всички сателитни системи: 40 часа; 65 часа със слънчева енергия*; Всички сателитни системи + Multi-Band: 27 часа; 36 часа със слънчева енергия**; Максимална батерия в GPS режим: 150 часа; неограничено със слънчева енергия**; Експедиционна GPS активност: 60 дни; неограничен със слънчева енергия*; Режим на часовник за запазване на батерията: 100 дни; неограничен със слънчева енергия*; *Слънчево зареждане, предполагащо носене през целия ден с 3 часа на ден навън при условия на 50 000 lux; **Слънчево зареждане, при условие, че се използва в условия на 50 000 lux;
 • Засичане на инциденти (G-Sensor): Да
 • Воден рейтинг: 10 ATM
 • Памет: 64 MB

Аутдор функциии:

 • Налични аутдор профили: Hiking, Climbing, Indoor Climbing, Bouldering, Skiing, Snowboarding, XC Skiing, Stand Up Paddleboarding, Rowing, Kayaking, Fishing, Tactical
 • Навигация от точка до точка: Да
 • Обратно до старта: Да
 • TracBack®: Да
 • UltraTrac режим: Да
 • Профил за надморската височина: Да
 • Изчисляване на площи: Да
 • Вертикална скорост: Да
 • Общо изкачване / спускане: Да
 • Съвместимост с BaseCamp™: Да
 • GPS координати: Да
 • Sight 'N Go: Да
 • XERO™ Locations: Да
 • Информация за слънцето и луната: Да
 • Разстояние до дестинацията: Да
 • Барометричен индикатор с предупреждение за буря: Да
 • Expedition GPS активност: Да

Функции на часовник:

 • Час/дата: Да
 • Синхронизиране на часа и датата посредством GPS: Да
 • Аларма: Да
 • Таймер: Да
 • Хронометър: Да
 • Час на изгрев/залез: Да

Сензори:

 • GPS: Да
 • GLONASS: Да
 • Galileo: Да
 • Garmin Elevate™ вграден пулсомер: Да
 • Барометричен алтиметър: Да
 • Компас: Да
 • Жироскоп: Да
 • Акселерометър: Да
 • Термометър: Да
 • Pulse Ox: Да
 • Multi-frequency позициониране: Да

Смарт функции:

 • Свързаност: Bluetooth®, ANT+®
 • Connect IQ™ (изгледи на часа, уиджети, приложения и др.): Да
 • Смарт известия: Да
 • Отговор/отхвърляне на обаждане с текст (само за Android ™): Да
 • Календар: Да
 • Времето: Да
 • Контролиране на музиката на смартфона: Да
 • Намиране на телефона: Да
 • Намиране на часовника: Да
 • VIRB® контрол: Да
 • Смартфон съвместимост: Да
 • Съвместимост с Garmin Connect™ Mobile: Да
 • Garmin Pay™: Да
 • Battery Saver - персонализиране за ниска мощност: Да

Активити тракер функции:

 • Вграден пулсомер: Да
 • Отброяване на крачките: Да
 • Body Battery™: Да
 • Лента за активност (показва се след период на неактивност): Да
 • Автоматична цел (ежедневна цел за крачки): Да
 • Следене на съня (следи периодите на движение или спокоен сън): Да
 • Изгорени калории: Да
 • Изкачени етажи: Да
 • Изминато разстояние: Да
 • Интензивни минути: Да
 • TrueUp™: Да
 • Move IQ™: Да
 • Fitness Age: Да
 • Целодневно проследяване на стреса: Да
 • Хидратация: Да (в Garmin Connect™)

Фитнес функции:

 • Налични фитнес профили: Strength, Cardio and Elliptical Training, HIIT, Stair Stepping, Floor Climbing, Indoor Rowing, and Yoga
 • Кардио тренировки: Да
 • Силови тренировки: Да
 • Автоматичен брояч на повторенията: Да
 • HIIT тренировки: Да

Функции за тренировки, планиране и анализ:

 • GPS скорост и разстояние: Да
 • VO2 max: Да
 • Мултиспорт: Да
 • Персонализируеми страници с данни: Да
 • Auto Pause®: Да
 • Интервални тренировки: Да
 • Аклиматизация на топлина и височина: Да
 • Разширени тренировки: Да
 • Сваляне на тренировъчни планове: Да
 • Auto Lap®: Да
 • Ръчно задаване на обиколка: Да
 • Конфигурируеми предупреждения за обиколка: Да
 • Training Status (следи ефективността на тренировките): Да
 • Training Load (общото натоварване за последните 7 дни): Да
 • Тренировъчен ефект (аеробен): Да
 • Тренировъчен ефект (анаеробен): Да
 • Персонализируеми сигнали: Да
 • Аудио известия: Да
 • Virtual Partner: Да
 • Състезание срещу активност: Да
 • Автоматични мултиспортни дейности: Да
 • LiveTrack: Да
 • Сигнали за необичаен сърдечен ритъм (висок и нисък): Да
 • Честота на дишане: Да
 • Таймер за дишане за релаксация: Да
 • Auto scroll: Да
 • История за активностите в часовника: Да
 • Health snapshot: Да
 • Женско здраве (в Garmin Connect™): Да
 • Ежедневни предложения за тренировки: Да
 • Време за финиширане: Да
 • Сутрешен доклад: Да
 • Power Modes - персонални настройки на батерията при активност: Да
 • Physio TrueUp: Да

Функции за пулса:

 • HR зони: Да
 • HR сигнали: Да
 • HR калории: Да
 • % HR max: Да
 • % HRR: Да
 • Време за възстановяване: Да
 • Auto max HR: Да
 • HR Broadcast (предава данните за пулса на сдвоени устройства): Да

Функции за бягане:

 • Налични профили за бягане: Running, treadmill running, indoor track running, trail running
 • Динамика на бягането (със съвместим аксесоар): Да
 • Време за контакт със земята и баланс (със съвместим аксесоар): Да
 • Дължина на крачката (в реално време) (със съвместим аксесоар): Да
 • Каданс (осигурява броя на крачките в минута в реално време): Да
 • Праг на лактат (кога мускулите ви ще започнат да се уморяват) (със съвместим аксесоар): Да
 • Съвместимост с крачкомер: Да
 • Вертикална осцилация и съотношение (със съвместим аксесоар): Да
 • Предсказател за състезанието: Да
 • Performance condition (сравн. вашето съст. с фитнес ниво ви): Да

Функции за колоездене:

 • Налични профили за колоездене: Biking, Road Biking, Mountain Biking, Gravel Biking, Cyclocross, Bike Commuting, Bike Touring, eBiking, eMountain Biking, Indoor Biking
 • Състезание срещу активност: Да
 • Сигнали за време/разстояние (сигнали при достигане на целта): Да
 • FTP: Да
 • Съвместимост с Vector™: Да
 • Поддръжка на сензори за скорост и каданс: Да
 • MTB Grit & Flow: Да
 • Advanced cycling dynamics: Да
 • Courses: Да

Функции за плуване:

 • Налични профили за плуване: Pool swimming, open water swimming
 • Измерване на пулса под вода: Да
 • Данни за плуване (разстояние, темпо, брой загребвания, калории): Да
 • Тренировки за плуване в басейн: Да
 • Данни за плуване в открити води (разстояние, темпо, калории): Да
 • "Repeat on" таймер за почивка (само за в басейн): Да
 • Auto rest (само за плуване в басейн): Да
 • Сигнали за време и разстояние: Да
 • Drill logging (само за плуване в басейн): Да
 • Разпознаване на типа загребване: Да
 • Основен таймер за почивка (от 0) (само за плуване в басейн): Да

Функции за голф:

 • Разстояние до предната, средната и задната част на грийна: Да
 • Разстояние до layups/doglegs: Да
 • Разстояние на изстрела: Да
 • Дигитална карта за отбелязване на точките: Да
 • Green View с ръчно позициониране на флага: Да

Функции за проследяване на активността за деца:

 • Toe-to-Toe™ предизвикателства: Да

Свързаност:

 • Сингронизиране в реално време на настройки с Garmin Connect™: Да


Върни се горе
Безплатна и бърза доставка

За продукти с редовна цена над 150 лв. получаваш безплатна доставка до 24 часа с Еконт или Спиди.

Върни лесно

Пазарувай спокойно и сигурно. Ако продуктът не отговори на очакванията ти може да го върнеш до 14 дни.

Гаранция

Всяка марка е утвърдена с качеството си, а ние ти даваме гаранция и сервиз за всеки неин продукт.

Попитай експерт

Получаваш професионална консултация и отговор на всичките ти въпроси свързани с работата на продуктите.

Свързани продукти

Смарт часовник Garmin серия Instinct® 2X Solar Tactical Edition цвят Black
989 лв.

с безплатна доставка
на изплащане 49.13 лв.
лизинг с 0% лихва
Смарт часовник Garmin серия Instinct® 2X Solar Tactical Edition цвят Coyote Tan
989 лв.

с безплатна доставка
на изплащане 49.13 лв.
лизинг с 0% лихва
Смарт часовник Garmin серия Instinct® 2X Solar цвят Moss
889 лв.

с безплатна доставка
на изплащане 44.17 лв.
лизинг с 0% лихва
Смарт часовник Garmin серия Instinct® 2X Solar цвят Whitestone
889 лв.

с безплатна доставка
на изплащане 44.17 лв.
лизинг с 0% лихва
Смарт часовник Garmin серия Instinct® 2X Solar цвят Flame Red
889 лв.

с безплатна доставка
на изплащане 44.17 лв.
лизинг с 0% лихва
QuickFit® 22 черна кожена каишка
319 лв.

с безплатна доставка
на изплащане 15.85 лв.
лизинг с 0% лихва
HRM-Dual™ пулсомер
155 лв.

с безплатна доставка
на изплащане 7.70 лв.
лизинг с 0% лихва
Смарт часовник Garmin Instinct® Crossover Solar, Graphite
889 лв.

с безплатна доставка
на изплащане 44.17 лв.
лизинг с 0% лихва
Смарт часовник Garmin Instinct® 2S Solar Neo Tropic
795 лв.

с безплатна доставка
на изплащане 39.50 лв.
лизинг с 0% лихва
Смарт часовник Garmin Instinct® 2S Solar Mist Gray
795 лв.

с безплатна доставка
на изплащане 39.50 лв.
лизинг с 0% лихва
Смарт часовник Garmin Instinct® 2S Solar Graphite
795 лв.

с безплатна доставка
на изплащане 39.50 лв.
лизинг с 0% лихва
 

към начало