Разгледай продуктите на изплащане с 0% лихва! Купи изгодно за ограничен период от време!

Устройство Sport PRO, система за обучение на кучета

Компактен и лек Sport PRO е семпъл, интуитивен и лесен за използване с една ръка, без дори да […]

Ще се свържем с Вас за потвърждаване на наличност и други уточнения свързани с доставката. За бърза справка може да задавате въпроси на viber 0892286666.

255 лв. с безплатна доставка
за поръчка на няколко продукта
Купи с наложен платеж
бърза поръчка

Компактен и лек Sport PRO е семпъл, интуитивен и лесен за използване с една ръка, без дори да го поглеждате. Той ви позволява да тренирате до 3 кучета (продават се отделно). Бързи избори при смяна между 10 нива на стимулиране и при контрола на помощните функции. Включва вградени BarkLimiter с регулируеми нива. Четири бутони контролират непрекъсната и моментна стимулация, вибрации, тонус и светлини. Устройствата за кучета и каишките разполагат с заменяеми дълги и къси звена за контакт.

Здрав, ергономичен дизайн
Sport PRO е лесен за работа с една ръка, така че да можете да държите очите си върху кучето си по всяко време, дори докато превключване между нивата на стимулация. Бързият бутон в горната част на преносимата конзола осигурява положителни кликвания при смяна между 10 нива на стимулация, тонове и други спомагателни функции, което позволява интуитивна работа. Превключвателя за мулти-кучета и цветните бутоните, комфортно се подреждат в ръката ви за лесен контрол. Фиксирана предавателна антена елиминира заплахата от изгубена или счупена антена, с обхват от 1,4 километра.

Множество методи на обучение
Изберете от 10 нива на непрекъсната и моментна стимулация или настройка за тонус и вибрации до 3 кучета (продават се отделно). Можете дистанционно да оперирате LED светлините, вградени в устройството на кучето, за да се съдейства за намиране на вашето куче в условия на ниска осветеност.

Вграден BarkLimiter с различни нива
Sport PRO разполага с вграден BarkLimiter с регулируеми нива. Можете да настроите нивото и да го увеличи, ако е необходимо, за адаптиране на корекцията за оптималното ниво необходимо за спиране на нежеланият лай за всяко куче.

Здрав, содоустойчив, дълготрен
Както ръчният предавател, така и устройството за кучете са проектирани да издържат на всички удари, натъртвания и условията за обучение и лов. Устройството за куче идва с две дължини на подвижни, неръждаеми, изолирани точки за контакт за надеждна работа в мокри условия и комфорт за кучето.

Sport PRO преносимата конзола е с воден рейтинг IPX7 и дори плава; устройството за куче е с воден рейтинг 1 ATM (10 m). Предавателя и устройството за куче разполагат с дълготрайни, презареждащи се, сменяеми литиево-йонни батерии. Индикатора за живота на батерията на предавателя и устройството за кучето ви позволява да знаете, кога трябва да презареждате системата.

Какво има в кутията?
Sport PRО (устройство):

  • Sport PRO ръчно устройство
  • AC адаптер
  • Ръководство
Физически данни и характеристики
РазмериРъчно устройство: 5.4 х 13.6 х 3.5 cm) Устройство за кучета: 7.8 х 4.4 х 4.4 cm
ТеглоРъчно устройство: 125 гр. Устройство за кучета: 98 гр.
Батериялитиево-йонна
Живот на батериятадо 60 часа
Функции за проследяване и обучение на кучета
Нива на корекциянепрекъснати и моментни
BarkLimiterда
Нива на стимулация10

starfullstarfullstarfullstarfullstarfull
4.9 / 5 stars
Много добър.. Нашият екип Ви препоръчва този продукт.

Аксесоари за продукта

Устройство и каишка за куче Sport PRO Bundle
487 лв.

с UniCredit от 27.27 лв./м.
с TBI Bank от 26.15 лв./м.

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
 

към начало