Разгледай продуктите на изплащане с 0% лихва! Купи изгодно за ограничен период от време!

Устройство Delta Upland XC Bundle, система за обучение на кучета

Delta Upland XC от Garmin, с доказаната технология Tri-Tronics®, дава по-голям контрол с повече простота. Лесният за използване, […]

Ще се свържем с Вас за потвърждаване на наличност и други уточнения свързани с доставката. За бърза справка може да задавате въпроси на viber 0892286666.

275 лв. с безплатна доставка
за поръчка на няколко продукта
Купи с наложен платеж
бърза поръчка

Delta Upland XC от Garmin, с доказаната технология Tri-Tronics®, дава по-голям контрол с повече простота. Лесният за използване, 3-бутон ръчен контролер с лесният за четене LCD дисплей и компактно устройство за куче със сменяеми контактни точки (дълги и къси) ви дава 36 нива на моментна и 18 на непрекъсната стимулация плюс тонус и вибрация. Може да настроите устройството да обучавате 1, 2 или 3 кучета до 1,2 километра (с покупка на допълнителни устройства за кучета). Sport XC разполага с вграден BarkLimiter с Advanced Bark Correction за по-ефективно обучение.

Лесен и ефективен
Delta Upland XC е ергономично проектиран за работа само с една ръка, за да работите с 3-те предни бутони за стимулация, тонус и / или вибрация. Страничните бутони и лесният за четене LCD дисплей дават възможност на треньора лесно да превключва между конфигурациите за обучение и различни кучета. Елегантното и компактен устройство за кучета идва с взаимозаменяеми дълги и къси звена за контакт за всички породи и дебелина на козината и има обхват от 1,2 километра.

Upland Beeper
Delta Upland XC добавя лек (3 гр.) Upland Beeper – прикрепен към каишката и се управлява дистанционно с преносимата конзола – до цялата функционалност на Delta Sport. Възможни са 4 ловни звука (включително тих) и 2 звука за точки.

Три начина за обучение
Delta Upland XC предлага възможност за обучение с 18 нива на непрекъсната и 36 на моментна стимулация, вибрация или тон. Или използвайте всички 3 в 1 сесия. С три корекционни конфигурации (видими на LCD дисплея), обучаващият може да избере опцията за обучение най-подходяща за ситуацията и темперамента на кучето. Delta Upland XC предлага възможност за управление на до 3 кучета (допълнителните устройства се продават отделни) и бързо превключване между тях.

Вграден BarkLimiter
Delta Upland XC разполага с BarkLimiter с Advanced Bark Correction. BarkLimiter разпознава разликата между желан и нежелан лай, както и вибрациите от надраскване и лай от други кучета. По този начин, на практика елиминира ненужните корекции. Можете да регулирате нивата на BarkLimiter и да го управлявате от ръчното устройство, което ви позволява да тренира дори в режим BarkLimiter.

Здрав, водоустойчив и дълготраен
Както всички Garmin продукти за на открито, Delta Upland XC е проектиран да бъде ефективен, здрав и водоустойчив (IPX7) с дълготрайна презареждаема литиево-йонна батерия.

Заменяеми каишки
Персонализирайте Delta Upland XC устройство за куче чрез закупуване на някой от нашите допълнителни каишки (различни цветове на разположение, закупува се отделно). Или добавете още повече стил с 4.3-инчовите каишки (налични различни версии, закупува се отделно).

Какво има в кутията?
Delta Delta Upland XC Bundle (Устройство):

  • Delta Upland XC устройство
  • USB кабел
  • AC адаптер
  • Ръководство
Физически данни и характеристики
Размери5.2 x 13.6 x 2.7 cm
Тегло106 гр.
Батериялитиево-йонна
Живот на батериятадо 80 часа
Воден рейтингIPX7
Функции за проследяване и обучение на кучета
Нива на корекция36
Обхват1,2 км.
BarkLimiter
Тренировъчни конфигурации5

starfullstarfullstarfullstarfullstarfull
4.9 / 5 stars
Много добър.. Нашият екип Ви препоръчва този продукт.

Аксесоари за продукта

Устройство и каишка за куче Delta Upland XC Bundle
585 лв.

с UniCredit от 32.76 лв./м.
с TBI Bank от 31.41 лв./м.

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
 

към начало