Разгледай продуктите на изплащане с 0% лихва! Купи изгодно за ограничен период от време!

Смарт часовник Descent Mk1 silver/black

Универсален GPS компютър за гмуркане за Вашите приключения Премиум пълнофункционален GPS компютър за гмуркане с елегантен дизайн; с […]

Ще се свържем с Вас за потвърждаване на наличност и други уточнения свързани с доставката. За бърза справка може да задавате въпроси на viber 0892286666.

2545 лв. с безплатна доставка
за поръчка на няколко продукта
Купи с наложен платеж
бърза поръчка

Универсален GPS компютър за гмуркане за Вашите приключения

  • Премиум пълнофункционален GPS компютър за гмуркане с елегантен дизайн; с ярък 1.2″ цветен дисплей и TOPO карти
  • Вградените сензори включват триосен компас, жироскоп и барометричен алтиметър, както и възможност за GPS и
  • GLONASS, която ви позволява да маркирате точките на гмуркане и изплуване
  • Поддържа single-gas, multi-gas, gauge и apnea гмуркане, включително nitrox и trimix; планирайте гмурканията си директно на устройството
  • Дневника за гмуркания Ви позволява да съхранявате и преглеждате данни от до 10 000 гмуркания – и да споделяте онлайн чрез Garmin Connect ™
  • Вграден пулсомер с Elevate™ технология2 с профили за мултиспорт активности, показатели за ефективност и смарт известия3
  • Живот на батерията: до 21 дни в режим часовник, 12 дни в режим на смарт часовник, 40 часа в режим на гмуркане и 20 часа в GPS режим4

Независимо дали се гмуркате с или без бутилки, в солени или сладки води, дишате nitrox, trimix или задържате дъха си – Descent Mk1 е интуитивният, правещ всичко компютър за гмуркане, който чакахте. Това е първият компютър за гмуркане с размер на часовник, който предлага GPS с пълноцветно картографиране на екрана и справка за местоположение – за да можете лесно да маркирате точките си на гмуркане и изплуване.

Веднъж попаднал под водата, доказаният алгоритъм Bühlmann ZHL-16c гарантира, че ще останете в границите на лимита си за гмуркане. Избираемите сигнали и вибрации Ви помагат да сте информирани, докато сте потопени. Връщайки се на повърхността, Descent Mk1 също функционира като пълноценен спътник за всяка друга тренировка, предлагащ най-добрите характеристики на нашия мултиспортен GPS часовник fēnix® 5X, включително и смарт известия3, които Ви помагат да поддържате връзка в движение. Нещо повече, дизайнът на Descent Mk1 е толкова елегантен и комфортен, че вие ще посикате да го носите като всекидневен часовник.

Дишайте по-лесно, гмуркайте се по-добре
Осигурявайки лесни за достъп функции за разнообразни дейности за гмуркане – включително възможността за планиране на гмуркания на устройството, технически и свободни гмуркания – Descent Mk1 предоставя всички ключови данни в реално време, от които се нуждаете за уверено гмуркане. Компютърът се активира автоматично при влизане във водата, показвайки текущата Ви дълбочина, времето на гмуркане, температурата на водата, скоростта на изкачване/спускане, времето без декомпресия, информация за спиране за декомпресията, живота на батерията и други.

Можете да настроите алармите за звуков сигнал и вибрации, за да осигурите напомняния в критичните точки на гмуркането. Поддържат се до 6 различни газови смеси, включително nitrox и trimix (до 100% кислород). Конфигуриращите се настройки Ви позволяват да настроите личните си лимите за безопасност.

Множество навигационни сензори
В допълнение към високо-чувствителения си GPS и GLONASS, Descent Mk1 предлага и пълен набор от ABC (алтиметър, барометър и компас) сензорни възможности за навигиране. Лесния за четене дисплей с компас също е достъпен за използване под вода. Вграденият алтиметър осигурява данни за надморската височина, а триизмереният електронен компас ви помага в ориентирането – независимо дали се движите или не. За бърз достъп до екрана с компас, удобна функция „tap to compass“ ви позволява да докоснете два пъти екрана, вместо да натискате функционалните бутони.

Вграден пулсомер
Descent Mk1 компютърът за гмуркане използва Garmin Elevate технология за измерване на пулса, вграден в часовника, за оптично сканиране на пулса Ви (когато е в контакт с кожата ви, а не с неопренов костюм или сух костюм). Компютърът за гмуркане следи нивата на натоварване и автоматично качва данните за пулса в онлайн профила Ви в Garmin Connect за преглед и анализ. Часовникът е съвместим и с допълнителнителните пулсомери за бягане (HRM-Run™), плуване (HRM-Swim™) и триатлон (HRM-Tri™).

Разширени мултиспорт функции
Освен пълната гама компютърни функции за гмуркане, Descent Mk1 предлага и пълен набор от функции за спорт/тренировка, фитнес и навигационни инструменти на открито, които се използват от нашата популярна серия от висококачествени мултиспортни часовници. Можете да се възползвате от набор от физиологични показатели, динамика на бягането, фитнес функции за проследяване и други – да наблюдавате статистическите данни за тренировката, да измервате напредъка си и да предотвратите контузии. Предлагат се специални профили за предварително заредени дейности за плуване, бягане, колоездене, туризъм, ски, гребане, падълборд и др. Различни функции за съхранение на времето, броя на обиколките и проследяване на картата са лесно достъпни. Освен това, за допълнителна мотивация, можете дори да изтеглите разширени тренировки и планове за обучение на Вашето устройство от Garmin Connect.

Смарт свързаност
Когато сте сдвоени със съвместимия си смартфон3, Descent Mk1 получава на текстови съобщения, имейли и смарт известия. Виждате ги на екрана на часовника. Той също така Ви дава достъп до автоматични качвания на Garmin Connect, аудио известия, контролиране на музиката и др. Докато сте на сушата, приятелите и членовете на Вашето семейство могат да следват Вашето местоположение и приключенията Ви онлайн, в реално време, с използване на функцията LiveTrack. Или можете да използвате GroupTrack и екрана с картата, за да следите Вашите приятели по време на дейност.

Премиум материали, елегантен стил
Изработен от висококачествени материали, Descent Mk1 компютърът за гмуркане се предлага в два отличителни стила: с панели от неръждаема стоманена със силиконова каишка или делукс версия с титаниеви панели и DLC титаниева каишка. И двата модела предлагат разширен GPS и GLONASS приемник, чрез външна EXO ™ антена, за по-добро приемане в предизвикателни среди (в сравнение само с GPS). Яркият цветен Garmin Chroma Display ™ с висока разделителна способност и LED подсветка осигуряват отлична видимост при всички условия на осветление над или под водата. И за допълнителна устойчивост от надраскване, двата модела са с висококачествено сапфирено стъкло.

Заредете го, променете го
Между зарежданията можете да разчитате на до 40 часа живот на батерията в режима на гмуркане, до 21 дни в режим на часовник, до 12 дни в режим на смарт часовник и до 20 часа в GPS режим (всичко зависи от настройките). QuickFit ™ каишките ви позволяват да приспособите стила си за ежедневна дейност или специален повод – не са необходими инструменти. За гмуркане, по-дългите QuickFit ленти са включени за употреба върху неопренови или сухи костюми.

Можете да персонализирате дисплея на часовника с безплатни изгледи на часа, приложения и полета за данни от нашия Connect IQ ™ магазин. За Ваша безопасност, Connect IQ функциите не са достъпни по време на гмуркане, така че да можем да гарантираме, че всички възможности за гмуркане функционират, както са били проектирани. И двата модела Descent Mk1 притежават Wi-Fi®, така че всеки един може да се свърже с Вашата безжична мрежа и автоматично да изпраща активности за споделяне на Garmin Connect.

GPS проследяването не работи под вода
2Вижте Garmin.com/ataccuracy
3Когато сте сдвоени със съвместим смартфон
4В зависимост от настройките
5Wi-Fi е регистрирана търговска марка на Wi-Fi Alliance.

Какво има в кутията?

  • Допълнителна дълга каишка
  • Кабел за зареждане/прехвърляне на данни
  • Документация
Физически данни и характеристики
Материал на стъклотосапфир кристал
Материал на безелатитан или неръждаема стомана
Материал на корпусаполимер
Съвместимост с QuickFit™ каишки26 мм
Материал на каишкатасиликон или титан
Размери51 x 51 x 17.8 мм
Теглостомана със силиконова каишка: 101 гр титан със силиконова каишка: 94 гр титан с титаниева каишка: 145 гр
Цветен екранда
Тип на дисплеявидим на слънчева светлина, трансфлективен memory-in-pixel (MIP)
Размери на дисплея1.2” (30.4 мм) диаметър
Резолюция на дисплея240 x 240 пиксела
Живот на батериятарежим на гмуркане: до 40 часа режим часовник: до 21 дни режим смарт часовник: до 12 дни режим на GPS / HR: до 20 часа режим UltraTrac ™: до 30 часа
Воден рейтинггмуркане (проектирано да отговаря на EN13319)
Памет16 GB
Аутдор функции
Налични аутдор профилитуризъм, катерене, планинско колоездене, ски, сноубординг, XC ски, падълборд, гребане, Jumpmaster, тактически
Навигация от точка до точкада
Обратно до стартада
TracBack®да
UltraTrac режимда
Around Me режимда
Профил за надморската височинада
Индикатор за барометричната тенденция с предупреждения за бурида
Изчисляване на площида (чрез Connect IQ™)
Вертикална скоростда
Общо изкачване / спусканеда
Предварително заредени топографски картида
Съвместимост с BaseCamp ™да
GPS координати
Sight ‘N Goда
Календар за лов / риболовда (чрез Connect IQ™)
Информация за слънцето и лунатада (чрез Connect IQ™)
Функции на часовник
Час / датада
Синхронизиране на часа и датата посредством GPSда
Алармада
Таймерда
Хронометърда
Сензори
GPSда
GLONASSда
Garmin Elevate™ вграден пулсомерда
Барометричен алтиметърда
Компасда
Жироскопда
Акселерометърда
Термометърда
Сензор за дълбочинада
Смарт функции
СвързаностBluetooth® Smart, ANT+®, Wi-Fi®
Connect IQ™ (изгледи на часа, уиджети, приложения и др.)да
Смарт известияда
Календарда
Времетода
Контролиране на музиката на смартфонада
Намиране на телефона
Намиране на часовникада
VIRB® контролда
Смартфон съвместимостiPhone®, Android™, Windows®
Съвместимост с Garmin Connect ™ Mobileда
Активити тракер функции
Отброяване на крачкитеда
Лента за активност (показва се след период на неактивност)да
Автоматична цел (ежедневна цел за крачки)да
Следене на съня (следи периодите на движение или спокоен сън)да
Изгорени калориида
Изкачени етажида
Изминато разстояниеда
Интензивни минутида
TrueUp™да
Move IQ™да
Fitness Ageда (в приложението)
Дайвърски функции
Максимална дълбочина на работа при гмуркане100 метра (EN13319)
Single-gas режимда
Multi-gas режимда
Gauge режимда
APNEA режимда
APNEA hunt режимда
Декомпресионен моделBühlmann ZHL-16c
Nitrox поддръжкада
Trimix поддръжкада
Газови смесиair, nitrox и trimix, до 100% O2; 1 bottom gas, до 5 deco и/или backup gases
P02до 1.6 с възможност за персонализиране на deco PO2 настройки
Автоматично начало / край на гмурканетода
Спиране на безопасностда (с възможност за настройване изключено / 3 мин / 5 мин)
Спирки за дълбочинада (използвайки фактори за gradient по избор)
Индикатор на изплуване / гмурканеда
No fly timeда (с 24-часово отброяване)
Планиране на гмурканеда ( basic NDL + multi-gas deco planner)
Автоматично запаметяване на местата за влизане и излизанеда
Синхронизиране на дневника за гмуркане с Garmin Connect ™да
Сигнали и алармизвукови и вибрационни аларми за скорост на изкачване, PO2, CNS / OTU, NDL, deco, превключване на газ. Персонализируем (до 40) звуков и/или вибрационен режим на гмуркане, базиран на дълбочина или време
3-осен компас за гмурканеда (с регулируема позиция, бърза промяна до 90R, 90L и реципрочна)
Функции за лодки
Профил за лодкида
Фитнес функции
Налични фитнес профилисилов, кардио и гребане на закрито
Кардио тренировкида
Силови тренировкида
Функции за тренировки, планиране и анализ
GPS скорост и разстояниеда
Мултиспортда
Персонализируеми страници с даннида
Потребителски профили на активносттада
Auto Pause®да
Интервални тренировкида
Разширени тренировкида
Сваляне на тренировъчни плановеда
Auto Lap®да
Ръчно задаване на обиколкада
V02 maxда
Training Status (следи ефективността на тренировките)да
Training Load (общото натоварване за последните 7 дни)да
Тренировъчен ефект (аеробен)да
Тренировъчен ефект (анаеробен)да
Персонализируеми сигналида
Аудио известияда
Virtual Partnerда
Състезание срещу активностда
Сегменти (Live, Garmin)да
LiveTrackда
Group LiveTrackда
Auto scrollда
История за активностите в часовникада
Функции за пулса
HR зонида
HR сигналида
HR калориида
Време за възстановяванеда
HRV стрес тест (измерва вариабилност на сърдечния ритъм)да
HR Broadcast (предава данните за пулса на сдвоени устройства)да
Функции за бягане
Налични профили за бяганебягане, бягане по пътека, бягане в пресечена местност
GPS-базирано разстояние, време и темпода
Динамика на бяганетода
Време за контакт със земята и балансда
Дължина на крачката (в реално време)да
Каданс (осигурява броя на крачките в минута в реално време)да
Праг на лактат (кога мускулите ви ще започнат да се уморяват)да
Тренировки за бяганеда
Прогнози за състезаниетода
Съвместимост с крачкомерда
Функции за колоездене
Налични профили за колоезденеколоездене, колоездене на закрито, планинско колоездене, триатлон
Състезание срещу активностда
Сигнали за време/разстояние (сигнали при достигане на целта)да
FTPда
Колоездачна картада
Съвместимост с Vector ™да
Съвместимост с Varia Vision ™да
Съвместимост с Varia ™ радарда
Съвместимост с Varia ™ фарда
Поддръжка на сензори за скорост и кадансда
Функции за плуване
Налични профили за плуванеплуване в басейн, плуване на открито
Данни за плуване (разстояние, темпо, брой загребвания, калории)да
Ефективност на плуване (SWOLF)да
Тренировки за плуване в басейнда
Данни за плуване в открити води (разстояние, темпо, калории)да
Сърдечна честотада (with HRM-Tri™ и HRM-Swim™)
Функции за голф
Предварително заредени 41 000 игрища по целия святда
Разстояние до предната, средната и задната част на грийнада
Разстояние до layups/doglegsда
Разстояние на изстрелада
Дигитална карта за отбелязване на точкитеда
Garmin AutoShot™да
Автоматични CourseView актуализациида
TruSwing™ съвместимостда

starfullstarfullstarfullstarfullstarfull
4.9 / 5 stars
Много добър.. Нашият екип Ви препоръчва този продукт.

Най-продавани продукти

Мотоциклетна навигация Garmin zūmo XT
1019 лв.

с UniCredit от 57.06 лв./м.
с TBI Bank от 54.72 лв./м.

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
GPS за следене на кучета Garmin Alpha® 50 Bulgaria в комплект с T5
1470 лв.

с UniCredit от 82.32 лв./м.
с TBI Bank от 78.94 лв./м.

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
Автомобилна навигация Garmin DRIVE™ 40LM ЕЕ
239 лв.

с UniCredit от 13.38 лв./м.
с TBI Bank от 12.83 лв./м.

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
лизинг с 0% лихва
Устройство PRO 550, система за обучение на кучета
526 лв.

с UniCredit от 29.46 лв./м.
с TBI Bank от 28.25 лв./м.

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
Смарт часовник Garmin – Instinct Solar, Sunburst
685 лв.

с UniCredit от 38.36 лв./м.
с TBI Bank от 36.78 лв./м.

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
Автомобилен навигатор Garmin Drive™ 52 MT-S EU
349 лв.

с UniCredit от 19.54 лв./м.
с TBI Bank от 18.74 лв./м.

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
лизинг с 0% лихва
Автомобилен навигатор Garmin Drive™ 52 MT EU
369 лв.

с UniCredit от 20.66 лв./м.
с TBI Bank от 19.82 лв./м.

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
лизинг с 0% лихва
Навигатор FORETREX 601
489 лв.

с UniCredit от 27.38 лв./м.
с TBI Bank от 26.26 лв./м.

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
 

към начало