Разгледай продуктите на изплащане с 0% лихва! Купи изгодно за ограничен период от време!

Навигация за велосипеди Garmin 530 MTB Bundle

Ако желаете да бъде инсталирана подробна пътна и offroad карта на България OFRM Geotrade, можете да я добавите […]

Ще се свържем с Вас за потвърждаване на наличност и други уточнения свързани с доставката. За бърза справка може да задавате въпроси на viber 0892286666.

725 лв. с безплатна доставка
за поръчка на няколко продукта
Купи с наложен платеж
бърза поръчка

Ако желаете да бъде инсталирана подробна пътна и offroad карта на България OFRM Geotrade, можете да я добавите към поръчката си от раздел Карти.

GPS велосипеден компютър с карти

 • Динамичният мониторинг на производителността осигурява информация за Вашия VO2 max, възстановяване, training load focus, акклиматизация към топлина и височина, хранене, хидратация и други
 • Функциите за безопасност при колоездене2 включват нова аларма за велосипеди, групови съобщения и проследяване, откриване на инциденти и съвместимост с Varia ™ радар за задно виждане и светлини, така че да можете да видите и да бъдете видени
 • Включва Garmin Cycle карта с популярни маршрути – която Ви помага да карате, като местен – плюс преизчисление извън курса и обратно към старта; моделът за планинско колоездене има интегрирани данни за Trailforks, включително рейтинги за трудност
 • Персонализирайте с безплатни приложения, уиджети и полета с данни от Connect IQ ™ Store
 • MTB динамичен брояч на скокове, разстояние на скока и време във въздуха, както и Grit, което е мярка за трудността на пътуването и Flow, която проследява плавността на спускането Ви, така че да имате резултат, който да подобрите следващия път
 • Живот на батерията: до 20 часа с GPS; може да се удължи до 40 часа с допълнителния Garmin Charge ™ или в режим на пестене на батерията

Кой го е грижа, че велосипедния компютър Edge 530 предлага динамичен мониторинг на изпълнението и информация, която да Ви помага да се подобрите? На Вас. Така че, независимо дали сте човек финиширщ на подиуома, Kona квалификатор, почитател на чакъла, градски състезател или нещо подобно, Edge 530 е готов да се превърне във Вашия нов вело партньор.

Отведете обучението си на следващото ниво
Edge 530 надхвърля обикновенното събиране на данни – предоставя динамична информация за производителността, която може да Ви помогне да подобрите най-добрите си резултати. Вижте как тялото Ви се държи в различна среда с акклиматизация за топлина и височина1. Получавайте съобщения, когато е време да се хидратирате или да ядете. Вижте дали Вашето последно обучение е балансирано от гледна точка на издръжливост, праг и усилия с висок интензитет. Когато е сдвоен със съвместими сензори, Edge 530 показва Вашата мощността, сравнявайки усилията Ви с предишните седмици и месеци. Независимо къде тренирате, можете да синхронизирате структурирани тренировки от TrainingPeaks ™ и нашата онлайн фитнес общност, Garmin Connect ™, директно на Вашия Edge. Можете също така да видите предстоящата си тренировка за седмицата и да стартирате в съответното обучение безпроблемно, когато е необходимо.

Карайте с увереност
Независимо дали тренирате с приятели или пътувате до работа, устройството Edge 530 приема сериозно безопасността. То позволява групови съобщения и проследяване, така че даможете да поддържате връзка, когато се отделите от групата2. Също така има засичане на инциденти, което автоматично изпраща местоположението Ви до спешните контакти, ако засече инцидент. За още по-голяма осведоменост, свържете Edge 530 с нашия Varia радар и светлини, така че да можете да видите и да бъдете видяни. А новата аларма с PIN-защита ще Ви уведоми на Вашия смартфон, ако Вашият велосипед е преместен, докато сте спрели, за да си закупите вода или правите пит-стоп.

Насоки за на всеки завой
Edge 530 е с предварително инсталирана Garmin Cycle Map, включваща завой-по-завой насоки и навигационни предупреждения, които Ви уведомяват за предстоящи завои. За да Ви помогне да карате като местен, маршрутите се избират на базата на предпочитанията на дриги велосипедисти. Edge 530 е достатъчно интелигентен, за да Ви върне обратно по маршрута – или обратно към началото му- ако се отклоните от него или решите да се приберете вкъщи по-рано. Със скорост на изчисление на маршрута 2 пъти по-бързо от предишните модели, ще прекарвате повече време в каране.

Планинско колоездене
Когато се нуждаете от промяна на пейзажа, Edge 530 е Вашето ръководство за планинско колоездене. Започнете с изтеглянето на безплатно приложение Trailforks от нашия Connect IQ Store и след това отключете съдържанието на Trailforks map на Вашия Edge. Отличаващ се с маршрути за повече от 80 страни, Trailforks включва най-добрата и най-актуална информация, включително условия на пътеки, heatmaps и и др. Новият режим Forksight автоматично показва предстоящите завои по пътеката и Ви дава контекст показвайки къде се намирате в мрежата на пътеката. По време на каране Edge 530 проследява епичните подробности с нови показатели за планинско колоездене, като брой скокове, разстояние на скокове и времето във въздуха. Други характеристики за планинско колоездене включват Grit, който оценява трудността на каране с помощта на GPS, данни за височина и акселерометър, и Flow, който измерва колко гладко се спускате по пътеките, така че да имате резултат за подобряване следващия път.

Изкачвайте като професионалист
Изкачването може да се превърне във Вашето тайно оръжие с Edge 530 и новата функция ClimbPro. Тя автоматично показва оставащото изкачване и степента, докато следвате маршрут или курс. Това Ви показва колко остава да страдате, помагайки Ви да прецените усилията си през остатъка от Вашето каране.

SHIMANO STEPS eBike система
Свържете съвместим компютър за колоездене Edge с поддържаната система SHIMANO STEPS eBike и ще получите специален екран за състояние на eBike, полета с данни и поддръжка за състоянието на системата и предупредителните съобщения. В допълнение към Edge metrics – като време, разстояние и скорост – можете също да видите помощно ниво, предавката и живота на батерията по време на каране.

Персонализирайте устройството си
Само Garmin Ви позволява да персонализирате Вашето устройство с безплатни приложения, уиджети и полета с данни от Connect IQ Store. Приложения, като AccuWeather MinuteCast Ви позволяват да знаете кога дъждът ще спре, за да можете да определите идеалния времеви интервал за Вашето пътуване. Ако планирате Вашето каране на сайтове като Strava, Komoot или Wikiloc, изтеглете тези приложения, така че да можете да импортирате любимите си маршрути директно в Edge. Или ако търсите близко кафене или магазин за велосипеди, използвайте приложението Yelp, за да изтеглите местоположенията им и да се насочите директно към тях на Вашето Edge устройство.

1 Когато се свържете със съвместими сензори
2 При сдвояване със съвместим смартфон; вижте изискванията и ограниченията за функциите за безопасност и проследяване
TrainingPeaks® е регистрирана търговска марка на Peaksware, LLC.

Какво има в кутията?

 • Edge 530
 • Стандартно монтажно
 • Монтажно за планински велосипед
 • Edge дистанционно
 • Силиконова калъф
 • Сензор за скорост
 • Връзка
 • USB кабел
 • Документация
Физически данни и характеристики
Размери50 x 82 x 20 мм
Тегло75.8 гр.
Батерияпрезареждаема литиево-йонна
Цветен екранда
Размери на дисплея2.6″ цветен
Резолюция на дисплея246 x 322 пиксела
Живот на батериятадо 20 часа
Воден рейтингIPX7
Карти и памет
Възможност за добавяне на картида
Базова картада
Точки/любими/местоположения200
Маршрути100
Garmin Connect™
Garmin Connect™ съвместим (онлайн общество за анализи)да
Сензори
GPSда
GLONASSда
Барометричен алтиметърда
Смарт функции
Смарт известияда
VIRB® контролда
Функции за тренировки, планиране и анализ
VO2 maxда
Персонализируеми страници с даннида
Auto Pause®да
Интервални тренировкида
Разширени тренировкида
Auto Lap®да
Virtual Partnerда
Auto scrollда
Функции за колоездене
Сигнали за време/разстояние (сигнали при достигане на целта)да
Колоездачна картада
Съвместимост с Vector ™да
Допълнителни особености
Допълнително– Сигнали (задейства аларма, когато достигнете време, разстояние, HR, цели на калориите) – Съвместимост с Varia ™ радари и светлини – LiveTrack: да – Разширен анализ на производителността и мощността, включително ново Time in Zone, FTP проследяване, специфичен за колоездене VO2 и динамика на възстановяване и колоездене – Съвместимост със сегмента на устройството за динамична конкуренция в движение – Работна температура: -20 ° C до + 55 ° C – Интеграция с Shimano Di2 – Сигнали за времето: да

starfullstarfullstarfullstarfullstarfull
4.9 / 5 stars
Много добър.. Нашият екип Ви препоръчва този продукт.

Най-продавани продукти

Смарт часовник Garmin Instinct Esports Edition – Black Lava
499 лв.

с UniCredit от 27.94 лв./м.
с TBI Bank от 26.80 лв./м.

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
Автомобилен навигатор Garmin Drive™ 52 MT-S EU
349 лв.

с UniCredit от 19.54 лв./м.
с TBI Bank от 18.74 лв./м.

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
лизинг с 0% лихва
Смарт часовник Garmin – Instinct Solar, Lichen Camo
785 лв.

с UniCredit от 43.96 лв./м.
с TBI Bank от 42.15 лв./м.

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
Автомобилен навигатор Garmin Drive™ 52 MT EU
369 лв.

с UniCredit от 20.66 лв./м.
с TBI Bank от 19.82 лв./м.

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
лизинг с 0% лихва
Навигатор FORETREX 601
489 лв.

с UniCredit от 27.38 лв./м.
с TBI Bank от 26.26 лв./м.

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
Mобилен trapshooting треньор XERO S1
1955 лв.

с UniCredit от 109.48 лв./м.
с TBI Bank от 104.98 лв./м.

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
INDEX S2 СМАРТ КАНТАР ЧЕРЕН
330 лв.

с UniCredit от 18.48 лв./м.
с TBI Bank от 17.72 лв./м.

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
GPS приемник ETREX 10
229 лв.

с UniCredit от 12.82 лв./м.
с TBI Bank от 12.30 лв./м.

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
 

към начало