Разгледай продуктите на изплащане с 0% лихва! Купи изгодно за ограничен период от време!

Автомобилна навигация Garmin DRIVE™ 40LM ЕU

С карта на цяла Европа. Ако желаете да бъде инсталирана подробна пътна и offroad карта на България OFRM […]

Ще се свържем с Вас за потвърждаване на наличност и други уточнения свързани с доставката. За бърза справка може да задавате въпроси на viber 0892286666.

239 лв. с безплатна доставка
за поръчка на няколко продукта
Купи с наложен платеж
бърза поръчка

С карта на цяла Европа.

Ако желаете да бъде инсталирана подробна пътна и offroad карта на България OFRM Geotrade, можете да я добавите към поръчката си от раздел Карти.
Ако желаете да добавите аксесоар към този модел, моля вижте наличните аксесоари в раздел Аксесоари.

Полезни известия за Вашето пътуване
Garmin Drive 40 осигурява сигнали за насърчаване към по-безопасно шофиране и повишаване на осведомеността за ситуацията. Предупрежденията включват сигналите за остри завои, промени на скоростта, железопътни прелези и преминаващи животни. Освен това, Garmin Drive 40 ви уведомява, когато шофирате в грешната посока в еднопосочна улица и изпраща предупреждения за близките училищни зони. Получавайте известия за приближаване до червени светофари и камери за скорост². При по-дълги пътувания, fatigue warning³ Ви предлага почивка на потенциални места за отдих, след няколко часа на шофиране. Up Ahead функцията Ви позволява да видите лесно местата пред Вас и етапи по маршрута, без да напускате екрана с картата.

Навигиране чрез използване на разпознаваеми забележителности
Garmin Drive 40 предефинира упътването „завой-по-завой“ с Garmin Real Directions, лесни за разбиране указания за посоката, които Ви ръководят като приятел, използвайки разпознаваеми забележителности, сгради и светофари (например, „Завийте надясно след червената сграда“ или „Завийте наляво след Макдоналдс“). Drive 40 е с предварително инсталирани още милиони нови и популярни места, благодарение на Foursquare.

Намерете точното място, до което искате да отидете
Функцията Direct Access улеснява навигирането до сложни дестинации, като летища и търговски центрове. Когато навигирате до мола, Direct Access дава допълнителна информация за местоположението за конкретни магазини вътре. Например, „Пристигане в Lakeside. Има Debenhams вътре, на горното ниво”.

По-лесно за търсене, по-бързо за намиране
Garmin Drive 40 има поле за търсене, което прави лесно намирането на адреси и милиони интересни точки (POIs). Просто въведете категория (като „пица“), и цялият адрес или име („Старбъкс“), и Garmin Drive 40 бързо ще върен резултат. В случай на правописна грешка, Garmin Drive 40 предоставя множество резултати от търсенето, които звучат подобно на това, което сте въвели.

Съвместимост с безжична камера за задно виждане
Сдвоете Garmin Drive 40 с BC ™ 30 безжична камера за задно виждане (продава се отделно; професионален монтаж е препоръчителен). Веднъж свързана, лесно можете да видите, превозни средства, пешеходци и други пречки, директно на Garmin Drive 40 екрана, докато се движите назад. Когато пътувате с бебе или с малко дете, добавете Garmin babyCam ™ към Вашето устройство. babyCam е в автомобила камера, която Ви осигурява изглед на Вашата задната седалка, директно на екрана на навигацията.

ЗАБЕЛЕЖКА: Някои страни забраняват използването на устройства с камери. Ваша е отговорността да знаете и да се съобразяте с приложимите закони и права на неприкосновеност на личния живот, свързани с използването на тези устройства в юрисдикции, където смятате да използвате устройството с камера.

Едно спиране за управление на устройството
Използвайте Garmin Express™, за да поддържате вашият Garmin Drive 40 актуален. Garmin Express прави лесно актуализирането на карти и софтуер, трансфера на любими точки от и в устройството, както и инсталирането на безплатни персонализирани автомобили и гласове.

1Доживотно обновяване на картите – правила и условия
²Предупрежденията за червени светофари и камери за скорост не са налични във всички региони
*За момента не работи на територията на България
Foursquare® е регистрирана търговска марка на Foursquare Labs, Inc.

Какво има в кутията?

  • Garmin Drive 40LM
  • Доживотно актуализиране на картата¹ (означено с „LM“, след номер на модела на кутията)
  • Кабел за зареждане
  • Стойка с вакуумче за стъклото
  • USB кабел
  • Ръководство

 

starfullstarfullstarfullstarfullstarfull
4.9 / 5 stars
Много добър.. Нашият екип Ви препоръчва този продукт.

Аксесоари за продукта

BC™ 30 безжична камера за задно виждане
333 лв.

с UniCredit от 18.65 лв./м.
с TBI Bank от 17.88 лв./м.

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
Автомобилна навигация Garmin DRIVE™ 40LM ЕЕ
239 лв.

с UniCredit от 13.38 лв./м.
с TBI Bank от 12.83 лв./м.

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
лизинг с 0% лихва
 

към начало